- 10 Kasım 2015
- 701
- 2.498
- 33
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #3.601
Yaşadığım şehirde tek özel hastane orasıydı başka seçeneğim yoktu kontroller için geliyodum ama ilaç dahi yazmadan direk hazırlan alalım dedi eşim kabul etmedi araştırma hastanesine geçiyoruzMinibüsteyim. Çok kalabalık. Rahat yazamıyorum. Zor okuyorum bile.
Acıkcası Dr bugün kan ver, yarın da kan ver, sonuca göre hemen yarın kürtaj deyince hissettim onu. Senin durumunun bu şekilde bi aciliyeti yok. Acele edip seni zorlamasına gerek de yok.
Bugün yarın sonraki gün.. hepsi olur. Şehir hastanesine git. Allahın yardımıyla bu müdahaleyi en güzel şekilde yaparlar. En kötü baska bi hastaneden de fiyat alabilirsin. Ticarethane olmuş bu hastaneye sinir oldum.
İnşallah yaaaaqBende en son gittiğimde bana da da bir ay sınra gel dedi bir ay şükür bitmek üzere hep aklımda deli sorular şuan son beş gün kaldı inşallah herşey yolundadır
Allah korusun. Olacağın önüne geçemiyoruz maalesef haklısın. Ama en azından kötü düşünme ki kötüyü çağırma. Sağlıkla alacağız hepimiz kucağımızaNe güzel yazmissiniz çok teşekkür ederim, insanın öncesinde iki kaybı olunca herşeyden korkuyor
Canım gözün aydın harika haberler10+2den bildiriyorum.
Büyük hevesle geldiğim, zor randevu bulduğum dr, muayenede yoktu. Asistanı baktı.
Herşeyin yolunda, Crl haftasıyla uyumlu dedi. Kalp atışını dinletti. İlk kezultrason kağıdı alamadım. Cihazda sorun varmış. Bir ay sonra gel dedi. Bizden haberler
Amin inşallah bebeklerimiz sağlıcakla gelsinAllah korusun. Olacağın önüne geçemiyoruz maalesef haklısın. Ama en azından kötü düşünme ki kötüyü çağırma. Sağlıkla alacağız hepimiz kucağımıza
Çok pahalı demiş, özel başka alternatiflere de sorun bence, devleti hiç bilmiyorum ama bu rakam çok yüksek onu biliyorum. Hangi şehirdesiniz?Geçen sene 8 binmiş bu sene 27 olmuş beta 2700 e düşmüş dün 6000 lerdeydi gebeliği kesin sonlandıracaz dedi maalesef
Sivastaydım ben canımÇok pahalı demiş, özel başka alternatiflere de sorun bence, devleti hiç bilmiyorum ama bu rakam çok yüksek onu biliyorum. Hangi şehirdesiniz?
Ticarethaneye dönmüş bu hastaneler, devlete gidin bence de, 5 dk süren bir işlem.Kızlar hepinize
Sivastaydım ben canım
Araştırma hastanesine geldim canım gebeliği sonlandıracaklar bekliyoruzTicarethaneye dönmüş bu hastaneler, devlete gidin bence de, 5 dk süren bir işlem.
Rabbim diğer iki yavrunuza sağlık sıhhat versin hayırlı uzun ömürleri olsun... Süreci en kolay bir şekilde anlatırsınız inşallahKızlar hepinizin yolu açık olsun meleklerinizi sağ salim kucaklarınıza alın inşallah sizlere vatanına milletine hayırlı evlat olarak yetişsinler Rabbim sizlere hayırlı kapılar açsın benim yolum burda sizinle ayrıldı bebeğim benimle yola devam edemedi maalesef Hepiniz Allah a emanet olun
YaaKızlar hepinizin yolu açık olsun meleklerinizi sağ salim kucaklarınıza alın inşallah sizlere vatanına milletine hayırlı evlat olarak yetişsinler Rabbim sizlere hayırlı kapılar açsın benim yolum burda sizinle ayrıldı bebeğim benimle yola devam edemedi maalesef Hepiniz Allah a emanet olun
Şuan nasıl güzel büyüdümü acabaKuzu benim 4 mm idi kese
Bende bügün 7+0 oldum aşırı denicek kadar değil ama sırt ve bel ağrısı oluyo banadaKızlar bugün aşırı bel ve sırt ağrım var 7+1 deyim . Normal mi ilk gebeliğim ve herseyde tedirgin oluyorum . Benim gibi olan var mı merak ediyorum
canım bildiğim kadarıyla bi ilaçı var onu kullanıyorsun düşük yaptırıyor ama agrılı ve uzun sürer kendiliğinden düşmesi yınede sen bilirsin istersen doktoruna sor ona göre karar verinBende şimdi hastaneden geldim ve sizlere bu soruyu soracaktım ilk kürtajım olacak kan sonucu bekliyoruz şimdi 2 tane yaşayan çocuğum var ilk defa başıma geldi bu bebeğin kürtajsız düşme şansı yok mı illa kürtaj mı olmak zorunda
Amin sende Allah a emanet ol Allah ım güç kuvvet versin hem fiziksel hem ruhsal öpüyorum çokKızlar hepinizin yolu açık olsun meleklerinizi sağ salim kucaklarınıza alın inşallah sizlere vatanına milletine hayırlı evlat olarak yetişsinler Rabbim sizlere hayırlı kapılar açsın benim yolum burda sizinle ayrıldı bebeğim benimle yola devam edemedi maalesef Hepiniz Allah a emanet olun
Uyyyyyy!Kızlar 7+0 kalp atışı bugun aldık sonradan gelen 2 kesem daha belirdiböyle bir durum yaşayan var mı 10 gün sonra onların durumu belli olacakmış ama gelişirse 3 üz olacak