Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    13
Yaşadığım şehirde tek özel hastane orasıydı başka seçeneğim yoktu kontroller için geliyodum ama ilaç dahi yazmadan direk hazırlan alalım dedi eşim kabul etmedi araştırma hastanesine geçiyoruz

10+2den bildiriyorum.

Büyük hevesle geldiğim, zor randevu bulduğum dr, muayenede yoktu. Asistanı baktı.

Herşeyin yolunda, Crl haftasıyla uyumlu dedi. Kalp atışını dinletti. İlk kez ultrason kağıdı alamadım. Cihazda sorun varmış. Folik asite devam. Demir sonra başlayacakmış. Bir ay sonra gel dedi. Bizden haberler

Son düzenleme:
Canım gözün aydın harika haberler

Rabbim diğer iki yavrunuza sağlık sıhhat versin hayırlı uzun ömürleri olsun... Süreci en kolay bir şekilde anlatırsınız inşallah

Yaa canım benim sana kocaman sarılıyorum Sende Allah’a emanet ol
Biran önce toparlanırsın inşallah

Kızlar bugün aşırı bel ve sırt ağrım var 7+1 deyim . Normal mi ilk gebeliğim ve herseyde tedirgin oluyorum . Benim gibi olan var mı merak ediyorum
Bende bügün 7+0 oldum aşırı denicek kadar değil ama sırt ve bel ağrısı oluyo banada
Sırtta daha çok rahatsız hissediyorum

canım bildiğim kadarıyla bi ilaçı var onu kullanıyorsun düşük yaptırıyor ama agrılı ve uzun sürer kendiliğinden düşmesi yınede sen bilirsin istersen doktoruna sor ona göre karar verin

Amin sende Allah a emanet ol Allah ım güç kuvvet versin hem fiziksel hem ruhsal öpüyorum çok

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu oldum acı ve ağrı oluyor hamilelikten kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü bir kaç haftadır var benim gibi enf olan oldu mu ne ile geçirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…