Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    12
Kızlar merhaba benim bugün kontrolüm vardı bebeği ve kalp atışını gödük çok şükür ama kese etrafında kanama alanı var dedi progestan başladı fitil olarak mı kullanmak lazım doktorda birşey demedi bende sormayı unutmuşum kanamayı duyunca korkudan. Ağızdan olarak reçete etmişler aynı mı etki ediyor acaba bilen var mı

Kızlar merhaba benim bugün kontrolüm vardı bebeği ve kalp atışını gödük çok şükür ama kese etrafında kanama alanı var dedi progestan başladı fitil olarak mı kullanmak lazım doktorda birşey demedi bende sormayı unutmuşum kanamayı duyunca korkudan. Ağızdan olarak reçete etmişler aynı mı etki ediyor acaba bilen var mı
Ağızdan alındığında çok yan etkisi (aşırı baş dönmesi gibi ) oluyor. Fitil almak daha iyi. Ama sen yine doktoruna danış istersen

Kızlar merhaba benim bugün kontrolüm vardı bebeği ve kalp atışını gödük çok şükür ama kese etrafında kanama alanı var dedi progestan başladı fitil olarak mı kullanmak lazım doktorda birşey demedi bende sormayı unutmuşum kanamayı duyunca korkudan. Ağızdan olarak reçete etmişler aynı mı etki ediyor acaba bilen var m
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bu arada kaç haftalıksınız ben daha kalp atışı için gitmedim merak ettim

Benimde son kontrolümde kesede kanama alanı vardı. Doktorum progesteron fitil olarak kullanmamı söyledi.

Merhaba canım aynı cümleleri bende duydum geçen hafta. Progestan fitil zaten kullanıyordum. Kalçadan iki ampül tek enjeksiyon olarak başlattı. Kan sulandırıcıları bıraktım . Birde ıstrahat verdi . Hiç kalkmaman llazım leke gelirse korkma normal dedi . Bir kanamamda olmadı benim sanırım büyüklğü kaç cm olduğu önemliymiş kanaama alanının her gidişte ölçüm yapılacak diye söyledi

Merhaba canım aynı cümleleri bende duydum geçen hafta. Progestan fitil zaten kullanıyordum. Kalçadan iki ampül tek enjeksiyon olarak başlattı. Kan sulandırıcıları bıraktım . Birde ıstrahat verdi . Hiç kalkmaman llazım leke gelirse korkma normal dedi . Bir kanamamda olmadı benim sanırım büyüklğü kaç cm olduğu önemliymiş kanaama alanının her gidişte ölçüm yapılacak diye söyledi
Benimde hiç kanamam olmadı canım sarı akıntım var enfeksiyon mu diye korkmuştum büyük ihtimalle kanama alanından öyle oluyor dedi doktorum ne kadar olduğunu söylemedi kaç cm kanaman olursa hemen hastaneye gel dedi. Allahıma emanet artık ama çok moralim bozuldu :KK43:

Kızlar burda olanlar bi yardım edin arkadaşıma ovulasyon testi yaptık çok net 2 çizgi var şimdi biz anlayamadık pik nedir çatlama nedir birleşme ne zaman olucak silikleşme ne oluy

Kızlar burda olanlar bi yardım edin arkadaşıma ovulasyon testi yaptık çok net 2 çizgi var şimdi biz anlayamadık pik nedir çatlama nedir birleşme ne zaman olucak silikleşme ne oluy
Bugün adetinin kaçıncı günü ? İki çizgi de aynı koyuluktaysa yumurtlama günüdür. Bugünü ve yarını değerlendirmesi gerekiyor. Yarın da test yapsın. Siliklesmisse çatlamış demektir. Bazen yumurtla iki gün Sürüyor. Eğer yarında koyuysa o günü de ertesi günü de değerlendirsin. İkizlerime ovulasyon testinde 2 gün yumurtlama gördüğüm zaman hamile kalmıştım. 😊 Hakkında hayırlısi olsun

Midem yanıyor. Cayır cayır yanıyor. :KK43:
Yediğim de peynir zeytin ekmek bal.

Bulantı, öğürme, baş dönmesi yanında şimdi mide yanması da eklendi. Maden suyu yudum yudum içiyorum ama yok yatıştırmıyor. Yarın aile hekimine gidip gaviscon isteyeceğim.
Bugün kendi doktorum haricinde devletten bi doktora gittim ilaç yazdırmak için. Kendi doktorum prilam yazdır demişti. Gittiğim doktor prizin yazdı. Mide yanması içinde gaviscon tarzı bir şey yazabilir misiniz dedim bu ona da iyi geliyor dedi ve yazmadı 😀 bakalım bana etki edecek mi. Bugün deli gibi kustum hiç bi şey yiyemedim resmen

Bugün adetinin kaçıncı günü ? İki çizgi de aynı koyuluktaysa yumurtlama günüdür. Bugünü ve yarını değerlendirmesi gerekiyor. Yarın da test yapsın. Siliklesmisse çatlamış demektir. Bazen yumurtla iki gün Sürüyor. Eğer yarında koyuysa o günü de ertesi günü de değerlendirsin. İkizlerime ovulasyon testinde 2 gün yumurtlama gördüğüm zaman hamile kalmıştım. 😊 Hakkında hayırlısi olsun
Bugün 11.günüymüş ama eşi yok bugün boş geçecek kaç gün devam ediyo çatlama

Bugün 11.günüymüş ama eşi yok bugün boş geçecek kaç gün devam ediyo çatlama
Genelde ertesi gün çatlama oluyor. Bazen çatlama gününde de gebe kalma ihtimali oluyor ama nasip tabi. Bir gün sürüyor bildiğim kadar. Bugün ve yarın şansı artar

Bugün kendi doktorum haricinde devletten bi doktora gittim ilaç yazdırmak için. Kendi doktorum prilam yazdır demişti. Gittiğim doktor prizin yazdı. Mide yanması içinde gaviscon tarzı bir şey yazabilir misiniz dedim bu ona da iyi geliyor dedi ve yazmadı 😀 bakalım bana etki edecek mi. Bugün deli gibi kustum hiç bi şey yiyemedim resmen
Ay bacım. Bana prizin demeeee. :KK12:Ben hep devlet hastanesine gittim. İlk gittiğim prilam yazdı. Ondan memnundum. İkinci gittiğime prilam bitti yazar mısınız dedim, prizin yazdı. Bu da çok iyi dedi. Sanki yeni ilaç deneme talebim var.

Bende prizin ise yaramadı. İns seni rahatlatır. 🤲🏼 öyle ise buluşalım. Prizin kutusunu sana vereyim. 😀

Şuan bulantım o kadar yoğun ki, prilam bile çok etkili değil. Bedenimi zor taşıyorum. Gözümün feri söndü.

Sonuçta e nabıza gebelik kodunu girdiler. Aile hekimi de gerekli bazı ilaçları yazabilir.

Ay bacım. Bana prizin demeeee. :KK12:Ben hep devlet hastanesine gittim. İlk gittiğim prilam yazdı. Ondan memnundum. İkinci gittiğime prilam bitti yazar mısınız dedim, prizin yazdı. Bu da çok iyi dedi. Sanki yeni ilaç deneme talebim var.

Bende prizin ise yaramadı. İns seni rahatlatır. 🤲🏼 öyle ise buluşalım. Prizin kutusunu sana vereyim. 😀

Şuan bulantım o kadar yoğun ki, prilam bile çok etkili değil. Bedenimi zor taşıyorum.
Oyyy tüh yaaa umarım işe yarar 😀 ben aslında zaten çok midesi bulanan biriydim ve o yüzden hamilelikte çok etkilenmem diyordum ama bu bambaşka bir boyutmuş 😀

Oyyy tüh yaaa umarım işe yarar 😀 ben aslında zaten çok midesi bulanan biriydim ve o yüzden hamilelikte çok etkilenmem diyordum ama bu bambaşka bir boyutmuş 😀
Hamileliğin belki en kötü yanı. Bulantıyı hiç tolere edemiyorum. İnsanın kolu bacağı ağrısa idare eder, ama bu mide bulantısı tüm fonksiyonu bozuyor. 😣

İlacı sana vereyim dedim. Sen ankaradaymıssın ya ! 😅

X