Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    12
Valla yüzyüze geldiğim insanlara özellikle söylemiyorum onlar sorunca hayır demek de ayıp geliyor valla 🤣 obyuzden mecbur sorana söylemiş olduk.

Ya ben ilk gebeligimde çıksın diye gözünün içine bakıyordum. Sürekli ayna karşısında ay bu bebek mı değil mi anlamaya çalışıyordum 🤣 Şimdi daha 1 aylikken çıktı 💐 şimdi de belli olmasın diye bol bol giyiniyorum 🤣 yani doğumdan sonraki gebeliklerde daha hızlı çıkıyor demişlerdi de bu kadarını beklemiyordum açıkçası 🤣

Benim sadece karnında bir şişlik var 😂😂 resmen hamile göbeği yani. Çok şaşırdım erken çıkar diyorlardı da bu kadar erken ini beklemiyordum 🤣

Aaa o da değişikmiş 😂
Annem İç karnın geniş değil demekki dışa vuruyor hemen dedi 🤣

Allah endiselerimizi hayırla sonuçlandırsin. İnşallah yine önceki gibi herseyi yolundadir ve sadece bi lekelenmedir 🙏 dualarım hepimize
Allah razı olsun 🙏🏼 hepiniz iyi ki varsınız ❤️ bir gün bu süreci atlatıp bebeğimi kucağıma aldığımda burda benimle benzer şeyleri yaşamış kadınlara güç ve moral vermek istiyorum inşallah Allah nasip eder 🙏🏼❤️

Eli kulağında ☺️Öyle hissediyorum.
Yolk saç da var. Geç olsun güç olmasın 🤲🏼

Not alıyorum. 👍🏻 Ben de bu taraftayım.
E5ten geçerken hastaneyi ve reklamlarını da görüyorum. Gittiğiniz Dr ların muayene ücretlerini de yazın :KK51:

Prilammmmmmm! 😅
Çubuk kraker. Beyaz leblebi.

Uyyyy! Sonrasında sıkı giyin ins bi şey olmaz 💙

Not aldım. 👍🏻

Evetttt! Dün arkadaşla görüştüm haftalar sonra ilk kez. Bu ne ! Bayağı belli hamile old dedi. :eek:

İlk üç ay leğen kemiklerinin arasından çıkmıyor biliyorum oysa. Bendeki bu göbek şişkinlikten gazdan sanıyorum ama göbek var mı, var.:KK1:
Cüneyt bey sigortalı 600 sigortasız 900 yüzyılda sigortalı 1250 civarıydı sanırım sigortasız da 2200 bundan tam emin değilim 100 fazla 100 eksik olabilir en son Cüneyt hoca ya gittiğim için o kaldı aklimda genelde beyim bakiyo o ise 😂

Ay kızlar ya bir şey sorcam ikinci ya da üçüncü çocuğu olanlara ♥️ karnınız çıktı mı hemen? beni gören hamile misin diye soruyor. İlk hamileliğimde 5. Ayda bile neredeyse belli olmuyordu. Sizde durumlar nedir?
Evet canım ben bile bu kadar erken çıkacağını tahmin etmedim beni de gören karnın çıkmış erken değil mi diyor yani gün geçtikçe bir tık daha artıyor sanki 3-4 aylık gebe gibiyim

Ay kızlar ya bir şey sorcam ikinci ya da üçüncü çocuğu olanlara ♥️ karnınız çıktı mı hemen? beni gören hamile misin diye soruyor. İlk hamileliğimde 5. Ayda bile neredeyse belli olmuyordu. Sizde durumlar nedir?
İlk gebeliğimde 5. Ayda çıkmıştı. Bunda ise şimdiden 6 aylık hamile gibiyim 😂😂

Kızçeler şuan gaz ve kabızlık sorunlarınız olduğu için göbüşler büyümüş gibi gelecektir ben Haziran grubunda da varım bizde de öyle olmuştu şuan 10+1deyim 6.hafta sonrası 5 aylık gibiydim kuru kayısı armut ve turpla kabızlığı atlatinca kilolu olduğum halde göbüşüm dümdüz sayılır bikac gün oldu göğüslerim yanıp çekiliyor süt kanalları genişlemeye başlıyor diye ve alt karnında dokununca sertlik var orda bişey olduğunu biliyorum ilk 4 ay karın boşluğunda olduğu için bebek değil göbek onlar ne yazık ki :KK36: ama merak etmeyin Ocak ortaları gibi bebişler buradayız diye el sallayacak :emir_bebek::anneadayı:

Kızçeler şuan gaz ve kabızlık sorunlarınız olduğu için göbüşler büyümüş gibi gelecektir ben Haziran grubunda da varım bizde de öyle olmuştu şuan 10+1deyim 6.hafta sonrası 5 aylık gibiydim kuru kayısı armut ve turpla kabızlığı atlatinca kilolu olduğum halde göbüşüm dümdüz sayılır bikac gün oldu göğüslerim yanıp çekiliyor süt kanalları genişlemeye başlıyor diye ve alt karnında dokununca sertlik var orda bişey olduğunu biliyorum ilk 4 ay karın boşluğunda olduğu için bebek değil göbek onlar ne yazık ki :KK36: ama merak etmeyin Ocak ortaları gibi bebişler buradayız diye el sallayacak :emir_bebek::anneadayı:
Ahahah gaz olduğu o kadar belli oluyoki benim karnımda hafif şişlik var ama ben bebiş diye kendimi avutuyorum 😂bı an önce çıksın gobusum istiyorum ilk olunca böyle oluyo galiba 😂

Benim 1 düşüğüm var ama 2.gebeliğim
Karnım o kadar büyük ki 4 5 aylık zannediyor insanlar. Saklamanın imkanı kalmadı 🤦🏻‍♀️

Ahahah gaz olduğu o kadar belli oluyoki benim karnımda hafif şişlik var ama ben bebiş diye kendimi avutuyorum 😂bı an önce çıksın gobusum istiyorum ilk olunca böyle oluyo galiba 😂
Evet ilklerin heyecanı çok farklı oluyor benimde ilk 3 hafta boyunca o gaz göbeğini bebişim diye sevdim 😅 şuan sertlik olduğu için bebişin yerini biliyorum eşim dokununca bebek burda o göbek diyorum gülüyor alıştın sen biliyorsun ben ne bileyim diyo 😂😂

Valla canım bende gaz da yok kabızlık da göbek değil yani

X