- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #2.881
11 mm kese, kesenin seklini de begenmedi doktor. Sorunlu gorunuyor dedi. Butun gun agladim…Üstelik daha beş artı beş görünüyor belkide bikaç gün geç döllendi kese kaç mm olmuşki bu haftaya göre zaten görünmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 mm kese, kesenin seklini de begenmedi doktor. Sorunlu gorunuyor dedi. Butun gun agladim…Üstelik daha beş artı beş görünüyor belkide bikaç gün geç döllendi kese kaç mm olmuşki bu haftaya göre zaten görünmez
Ben de boyle dusunuyordum umudumu canli tutmaya calisiyordum ama iki doktor de cok karamsar konustu. Hani yok bebek kesin ama yine de bi bekleyelim gibi..Şerhimi yineliyorum. Kesin konuşmak için erken. Bekleyelim bir hafta ins güzel haberler alırız.
11 mm kese, kesenin seklini de begenmedi doktor. Sorunlu gorunuyor dedi. Butun gun agladim…
11mm miiii de daha kese çok küçük benimki 17 mm di hiçbişi görünmüyordu kesenin şeklini bilemem ama 11milimde bebeğin görünmiceni çoğumuz biliyoruz cnm dur daha vajinal 17 18 mm den sonra görünmezse sıkıntı vardır dur daha stres yapmak için çok erken11 mm kese, kesenin seklini de begenmedi doktor. Sorunlu gorunuyor dedi. Butun gun agladim…
Her hastaneninki farklı oluyor cnm ama kulaklık şeklinde bi simge oluyor bazen yanındaBişey sorucam kizlar ultason kağıdının neresinde bebeğin kalp atışları yaziyo ben pek bilmiyorum da
Benim kağıtta sadece kısaltma harfler bide sayılar varHer hastaneninki farklı oluyor cnm ama kulaklık şeklinde bi simge oluyor bazen yanında
Ben 9. Haftadayim hala oluyo korkma normalArkadaşlar gece yatmadan kasık ağrılarım oluyor arada 10 15 dk olup kesiliyor 7. Haftamdayım başka bu şekil yaşayan var mı
7+2 yim sata göre. Ama ultrason da dört beş gün öncesini söyledi doktorumKızlar beni bazen sanki araba tutmuş gibi oluyor. Yani bu bulantıysa tabi yoğun bir bulantım yok açıkcası ama inanılmaz bir baş dönmem var. Uyuyorum uyanıyorum geçmiyor baş dönmem göğüslerim zaten o kadar şiş ki dokunamıyorum bile. Ama baş dönmesini tüm günümü etkiliyor öğretmen olduğum için de bazen sinir sistemimi kontrol edemiyorum nasıl geçecek bu baş dönmeleri ne yapmam lazım? Bir de yemek yediğim de çok çabuk doyuyorum ama iki saat sonra aslında midem dolu olmasına rağmen açlık hissi oluşuyor sizde de iştah açıklığı var mı? Ve tabiki kabızlık
Bende de baş dönmesi var ama ayağa kalkarken yada kafamı çok hızlı sağa sola cevirdiysem falan ama yemek yedikten 2 3 saat sonra midem kaziniyo sanki. Hamile değilken 2 öğün yerdim şimdi 3 ara 3 ana öğün yiyorum ama ogunlerimde genelde ekmek yemiyorum normalde 3 tabak yemekle doyardim şimdi az yeyip sık sık yemek istiyorum kabızlık için de günde 2 3 tane kuru kayısı yiyorum hem bebek için faydaliymis o biraz daha rahatlatiyo eğer progestan kullanıyorsan oda baş dönmesi yapiyo canımKızlar beni bazen sanki araba tutmuş gibi oluyor. Yani bu bulantıysa tabi yoğun bir bulantım yok açıkcası ama inanılmaz bir baş dönmem var. Uyuyorum uyanıyorum geçmiyor baş dönmem göğüslerim zaten o kadar şiş ki dokunamıyorum bile. Ama baş dönmesini tüm günümü etkiliyor öğretmen olduğum için de bazen sinir sistemimi kontrol edemiyorum nasıl geçecek bu baş dönmeleri ne yapmam lazım? Bir de yemek yediğim de çok çabuk doyuyorum ama iki saat sonra aslında midem dolu olmasına rağmen açlık hissi oluşuyor sizde de iştah açıklığı var mı? Ve tabiki kabızlık
Progestan kullanmıyorum ama vertigom var sanırım o tetikleniyor çünkü çok yoğun ama kuru kayısı iyiymiş yoksa bu kabızlık beni mahvedecekBende de baş dönmesi var ama ayağa kalkarken yada kafamı çok hızlı sağa sola cevirdiysem falan ama yemek yedikten 2 3 saat sonra midem kaziniyo sanki. Hamile değilken 2 öğün yerdim şimdi 3 ara 3 ana öğün yiyorum ama ogunlerimde genelde ekmek yemiyorum normalde 3 tabak yemekle doyardim şimdi az yeyip sık sık yemek istiyorum kabızlık için de günde 2 3 tane kuru kayısı yiyorum hem bebek için faydaliymis o biraz daha rahatlatiyo eğer progestan kullanıyorsan oda baş dönmesi yapiyo canım
Ben de de 2 gün önce sabah bi bulantı oldu ama başka olmadı. Ama baş dönmesi mevcut özellikle otururken bi anda ayağa kalkarsam falan çok oluyor. Bi de gerçekten göğüslerim aşırı ağrıyor ya. Yatarken genelde kedim göğsümde yatar kaç gündür göğsüme çıkınca aşırı tepki veriyorum inanılmaz canım acıyor. Bu göğüsler 9 ay böyle mi olacak yaKızlar beni bazen sanki araba tutmuş gibi oluyor. Yani bu bulantıysa tabi yoğun bir bulantım yok açıkcası ama inanılmaz bir baş dönmem var. Uyuyorum uyanıyorum geçmiyor baş dönmem göğüslerim zaten o kadar şiş ki dokunamıyorum bile. Ama baş dönmesini tüm günümü etkiliyor öğretmen olduğum için de bazen sinir sistemimi kontrol edemiyorum nasıl geçecek bu baş dönmeleri ne yapmam lazım? Bir de yemek yediğim de çok çabuk doyuyorum ama iki saat sonra aslında midem dolu olmasına rağmen açlık hissi oluşuyor sizde de iştah açıklığı var mı? Ve tabiki kabızlık
Benim de aşırı aşırı ağrım var. Ama bir süre sonra azalıyor. Ben hatta korkmuştum azaldığı zaman bir şey mi oldu diye. 12. Haftadan sonra bir süre hamile olduğunu unutuyorsun. Ağrılar olmuyor. Bulantılar çoğu kişide tabi geçmiş oluyor. Sonra tekrar ağrılar başlıyor. Ama bu sefer eklem ağrıları. Ödem vs.Ben de de 2 gün önce sabah bi bulantı oldu ama başka olmadı. Ama baş dönmesi mevcut özellikle otururken bi anda ayağa kalkarsam falan çok oluyor. Bi de gerçekten göğüslerim aşırı ağrıyor ya. Yatarken genelde kedim göğsümde yatar kaç gündür göğsüme çıkınca aşırı tepki veriyorum inanılmaz canım acıyor. Bu göğüsler 9 ay böyle mi olacak ya
Adet öncesi de göğüslerim şişer ağrısı böyle hiç sevmezdim dedim 9 ay sürecek herhalde bu bi de şimdi uçları da ağrıyor acıyor neyse bebişim için katlanırız sorun değil doktorum da bulantılar yavaş yavaş başlar ve 10. Haftada pik yapar. Sonra da yavaş yavaş bizi terkeder dedi. Ama ben pozitif düşünüyorum benim bulantı kusmam çok az olacak diye enerjiler gönderiyorum evreneBenim de aşırı aşırı ağrım var. Ama bir süre sonra azalıyor. Ben hatta korkmuştum azaldığı zaman bir şey mi oldu diye. 12. Haftadan sonra bir süre hamile olduğunu unutuyorsun. Ağrılar olmuyor. Bulantılar çoğu kişide tabi geçmiş oluyor. Sonra tekrar ağrılar başlıyor. Ama bu sefer eklem ağrıları. Ödem vs.
Yine ikizlerden örnek vericem ama. Yani bunu örnek vermek amacıyla söylüyorum. Sürekli söylüyormuş gibi size rahatsızlık vermek istemiyorum ( tabi bu yazım genele )Adet öncesi de göğüslerim şişer ağrısı böyle hiç sevmezdim dedim 9 ay sürecek herhalde bu bi de şimdi uçları da ağrıyor acıyor neyse bebişim için katlanırız sorun değil doktorum da bulantılar yavaş yavaş başlar ve 10. Haftada pik yapar. Sonra da yavaş yavaş bizi terkeder dedi. Ama ben pozitif düşünüyorum benim bulantı kusmam çok az olacak diye enerjiler gönderiyorum evrene
Merhabalar, kesenin icin yolk sac gorundu mu?Merhaba, biz gecen hafta keseyi gormustuk, 5 haftalik olmasina ragmen 4+2 gozukuyordu. Bugun kontrole cagirmisti, kese 4+6 gozukuyor, kalp atisi yok, 6 haftalik olmasi lazimdi. Doktor betahcg baktirdi 29unda 7500 du, onun sonucunu bekliyoruz ama %90 saglikli bir gebelik degil dedi…. alinacak bebek haftay
Hic bir sey gormedilerMerhabalar, kesenin icin yolk sac gorundu mu?
Benimde sata göre 6 haftalık olması lazım ama keseyi gördüğümde 5 haftalıktı betaya görede öyleydi tabi geç döllenmeMaalesef, ayni seyleri duyduk. 1 hafta daha bekleyelim ama yine de dedi. Sata gore 6 haftalik kese remini de ekliyorum.Bos..
Benim de öyle çünkü ovulasyon testi yapmıştım 5 gün geç yumurtlamıştm ona göre doğru oluyor. İlk kızım bir hafta geriden geldi hep sıkıntı olmuyor7+2 yim sata göre. Ama ultrason da dört beş gün öncesini söyledi doktorum