Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    12
11 mm kese, kesenin seklini de begenmedi doktor. Sorunlu gorunuyor dedi. Butun gun agladim…
11 mm kese, kesenin seklini de begenmedi doktor. Sorunlu gorunuyor dedi. Butun gun agladim…
11mm miiii de daha kese çok küçük benimki 17 mm di hiçbişi görünmüyordu kesenin şeklini bilemem ama 11milimde bebeğin görünmiceni çoğumuz biliyoruz cnm dur daha vajinal 17 18 mm den sonra görünmezse sıkıntı vardır dur daha stres yapmak için çok erken

Kızlar beni bazen sanki araba tutmuş gibi oluyor. Yani bu bulantıysa tabi yoğun bir bulantım yok açıkcası ama inanılmaz bir baş dönmem var. Uyuyorum uyanıyorum geçmiyor baş dönmem göğüslerim zaten o kadar şiş ki dokunamıyorum bile. Ama baş dönmesini tüm günümü etkiliyor öğretmen olduğum için de bazen sinir sistemimi kontrol edemiyorum nasıl geçecek bu baş dönmeleri ne yapmam lazım? Bir de yemek yediğim de çok çabuk doyuyorum ama iki saat sonra aslında midem dolu olmasına rağmen açlık hissi oluşuyor sizde de iştah açıklığı var mı? Ve tabiki kabızlık

Kızlar beni bazen sanki araba tutmuş gibi oluyor. Yani bu bulantıysa tabi yoğun bir bulantım yok açıkcası ama inanılmaz bir baş dönmem var. Uyuyorum uyanıyorum geçmiyor baş dönmem göğüslerim zaten o kadar şiş ki dokunamıyorum bile. Ama baş dönmesini tüm günümü etkiliyor öğretmen olduğum için de bazen sinir sistemimi kontrol edemiyorum nasıl geçecek bu baş dönmeleri ne yapmam lazım? Bir de yemek yediğim de çok çabuk doyuyorum ama iki saat sonra aslında midem dolu olmasına rağmen açlık hissi oluşuyor sizde de iştah açıklığı var mı? Ve tabiki kabızlık
7+2 yim sata göre. Ama ultrason da dört beş gün öncesini söyledi doktorum

Bende de baş dönmesi var ama ayağa kalkarken yada kafamı çok hızlı sağa sola cevirdiysem falan ama yemek yedikten 2 3 saat sonra midem kaziniyo sanki. Hamile değilken 2 öğün yerdim şimdi 3 ara 3 ana öğün yiyorum😂 ama ogunlerimde genelde ekmek yemiyorum normalde 3 tabak yemekle doyardim şimdi az yeyip sık sık yemek istiyorum kabızlık için de günde 2 3 tane kuru kayısı yiyorum hem bebek için faydaliymis o biraz daha rahatlatiyo eğer progestan kullanıyorsan oda baş dönmesi yapiyo canım

Bende de baş dönmesi var ama ayağa kalkarken yada kafamı çok hızlı sağa sola cevirdiysem falan ama yemek yedikten 2 3 saat sonra midem kaziniyo sanki. Hamile değilken 2 öğün yerdim şimdi 3 ara 3 ana öğün yiyorum😂 ama ogunlerimde genelde ekmek yemiyorum normalde 3 tabak yemekle doyardim şimdi az yeyip sık sık yemek istiyorum kabızlık için de günde 2 3 tane kuru kayısı yiyorum hem bebek için faydaliymis o biraz daha rahatlatiyo eğer progestan kullanıyorsan oda baş dönmesi yapiyo canım
Progestan kullanmıyorum ama vertigom var sanırım o tetikleniyor çünkü çok yoğun ama kuru kayısı iyiymiş yoksa bu kabızlık beni mahvedecek😂

Ben de de 2 gün önce sabah bi bulantı oldu ama başka olmadı. Ama baş dönmesi mevcut özellikle otururken bi anda ayağa kalkarsam falan çok oluyor. Bi de gerçekten göğüslerim aşırı ağrıyor ya. Yatarken genelde kedim göğsümde yatar kaç gündür göğsüme çıkınca aşırı tepki veriyorum inanılmaz canım acıyor. Bu göğüsler 9 ay böyle mi olacak ya

Ben de de 2 gün önce sabah bi bulantı oldu ama başka olmadı. Ama baş dönmesi mevcut özellikle otururken bi anda ayağa kalkarsam falan çok oluyor. Bi de gerçekten göğüslerim aşırı ağrıyor ya. Yatarken genelde kedim göğsümde yatar kaç gündür göğsüme çıkınca aşırı tepki veriyorum inanılmaz canım acıyor. Bu göğüsler 9 ay böyle mi olacak ya
Benim de aşırı aşırı ağrım var. Ama bir süre sonra azalıyor. Ben hatta korkmuştum azaldığı zaman bir şey mi oldu diye. 12. Haftadan sonra bir süre hamile olduğunu unutuyorsun. Ağrılar olmuyor. Bulantılar çoğu kişide tabi geçmiş oluyor. Sonra tekrar ağrılar başlıyor. Ama bu sefer eklem ağrıları. Ödem vs. 🥴

Benim de aşırı aşırı ağrım var. Ama bir süre sonra azalıyor. Ben hatta korkmuştum azaldığı zaman bir şey mi oldu diye. 12. Haftadan sonra bir süre hamile olduğunu unutuyorsun. Ağrılar olmuyor. Bulantılar çoğu kişide tabi geçmiş oluyor. Sonra tekrar ağrılar başlıyor. Ama bu sefer eklem ağrıları. Ödem vs. 🥴
Adet öncesi de göğüslerim şişer ağrısı böyle hiç sevmezdim 😀 dedim 9 ay sürecek herhalde bu 😀 bi de şimdi uçları da ağrıyor acıyor😀 neyse bebişim için katlanırız sorun değil 😍 doktorum da bulantılar yavaş yavaş başlar ve 10. Haftada pik yapar. Sonra da yavaş yavaş bizi terkeder dedi. Ama ben pozitif düşünüyorum benim bulantı kusmam çok az olacak diye enerjiler gönderiyorum evrene 😀

Adet öncesi de göğüslerim şişer ağrısı böyle hiç sevmezdim 😀 dedim 9 ay sürecek herhalde bu 😀 bi de şimdi uçları da ağrıyor acıyor😀 neyse bebişim için katlanırız sorun değil 😍 doktorum da bulantılar yavaş yavaş başlar ve 10. Haftada pik yapar. Sonra da yavaş yavaş bizi terkeder dedi. Ama ben pozitif düşünüyorum benim bulantı kusmam çok az olacak diye enerjiler gönderiyorum evrene 😀
Yine ikizlerden örnek vericem ama. Yani bunu örnek vermek amacıyla söylüyorum. Sürekli söylüyormuş gibi size rahatsızlık vermek istemiyorum ( tabi bu yazım genele ) 🙈

İkiz gebelikte normalde daha fazla beta artışı ya da daha çok belirti falan beklenir. Yumurtlamadan sonra 11. Gün negatif görmüştüm. Ve bu sefer de olmadı diye üzülmüştüm. Hamilelikte de bir o kadar zor geçmesi beklenir iki kat arttığı için. İlk gebeliğim de sadece bir süre ogurmelerim oldu. Ama hiç kusmadim. Bir şeyden tiksinmedim. Kısa bir süre et yiyemistim. Ama pisirebiliyordum. Sadece 20 lerden sonra ağrılar ve erken doğum riskim arttığı için sıkıntı yaşamıştım. Demem o ki her gebelik bir olmuyor. Bu muhtemelen tek bebek. Ama belirtileri baya yaşıyorum. Özellikle mide ekşimesi hafif hafif bulanmasi. Diğerinde daha geç başlamıştı.
Sonuç olarak inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz hepimiz. Bu günler de geçiyor 😅 bir bakmışsın sırayla dogurmusuz. Burda gaz problemleri falan konuşuyoruz 🥴 çocuklar büyüdükçe tabi grup dağılıyor. 2021 temmuz anneleri de eser yok şimdi 😂

Merhaba, biz gecen hafta keseyi gormustuk, 5 haftalik olmasina ragmen 4+2 gozukuyordu. Bugun kontrole cagirmisti, kese 4+6 gozukuyor, kalp atisi yok, 6 haftalik olmasi lazimdi. Doktor betahcg baktirdi 29unda 7500 du, onun sonucunu bekliyoruz ama %90 saglikli bir gebelik degil dedi….🥲 alinacak bebek haftay
Merhabalar, kesenin icin yolk sac gorundu mu?

Maalesef, ayni seyleri duyduk. 1 hafta daha bekleyelim ama yine de dedi. Sata gore 6 haftalik kese remini de ekliyorum.Bos..
Benimde sata göre 6 haftalık olması lazım ama keseyi gördüğümde 5 haftalıktı 🤗betaya görede öyleydi tabi geç döllenme
Bana 3. Hafta gel dedi daha erken gelirsen yine sadece kese görürüz dedi yani ayın 15 inden sonra gidicem o zaman 7+4 falan oluyo
Sizin doktorunuz erken davranmış canınızı sıkmayın bence

X