- 29 Ağustos 2024
- 44
- 12
- 3
- 33
- Konu Sahibi birhemsiree
- #2.361
inşallah hepimiz için güzel sonuçlar olsun teşekkür ederimDeğeri böyle yüksek olan insanların yazılarını okudum bence endişelenmeyin inşallah güzel sonuçlar alacaksınız alıcaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah hepimiz için güzel sonuçlar olsun teşekkür ederimDeğeri böyle yüksek olan insanların yazılarını okudum bence endişelenmeyin inşallah güzel sonuçlar alacaksınız alıcaz
benim de değerim çok yüksek olduğu için boş gebelik olmasından korkuyorum. kese oluşuyormuş ama içi boş oluyormuş. umarım sorunsuz ilerleriz. siz de gönlünüzü ferah tutun inşallah sorun çıkmayacaktır...Doktorum hala kese için tarih vermeyince korkuyorum ister istemez bir sıkıntımı var diye
İnşallah ya valla yüksek olsa niye yüksek diyoz düşük olsa niye düşük diyoz bazen keşke söyle gamsız bir insan olsaydım diye hep düşünüyorum kafam hep rahat olaydı keskebenim de değerim çok yüksek olduğu için boş gebelik olmasından korkuyorum. kese oluşuyormuş ama içi boş oluyormuş. umarım sorunsuz ilerleriz. siz de gönlünüzü ferah tutun inşallah sorun çıkmayacaktır...
bence yorum okumayın hayırlısı değer cok güzelçift embriyo transferi oldum ama dünden beri eski başlıkları okuyorum forumda. ikizle betanın hiçbir ilgili olmadığını söyleyenler de olmuş. öyle kalakaldım.
Her doktor aynı değil.degeriniz düşmüyor sonuçta sürekli yükselmiş içinizi ferak tutun bidahaki kanı ne zaman vericeksinizDoktorum hala kese için tarih vermeyince korkuyorum ister istemez bir sıkıntımı var diye
Yarın vericem canım inşallah güzel bir son olur kan vermekten o kadar yoruldum ki sonuc beklerken yerimde duramıyorum pozitif olursa yarında 5 gün uyuyacagım o kadar yoruldumHer doktor aynı değil.degeriniz düşmüyor sonuçta sürekli yükselmiş içinizi ferak tutun bidahaki kanı ne zaman vericeksiniz
Evet canım çok haklısın bizi en iyi biz anlarız.bende son kanı verdikten sonraki gün çok rahat uyandım o kadar huzurluyduki inşallah sende Perşembe günü öyle bir güne uyanirsinYarın vericem canım inşallah güzel bir son olur kan vermekten o kadar yoruldum ki sonuc beklerken yerimde duramıyorum pozitif olursa yarında 5 gün uyuyacagım o kadar yoruldum
Benim var yine hafif hafif kasık ağrıları bel ağrısı bol bol su içiyorum daha rahat ediyorumKızlarr bişey sormak istiyorum pozitif aldıktan sonrada adet ağrısı gibi ağrınız oldumu benim adet günleri şuann ara ara aynı adet ağrısı gibi ağrım olup geçiyor sizdede varmıı
Evet canım 7. Haftaya giriyorum hala ara ara kasık ağrılarım var hatta bugün gün boyu devam etti uzandım hep doktorum ağrı iyi bişey rahim ve bebek büyüyor demiştiKızlarr bişey sormak istiyorum pozitif aldıktan sonrada adet ağrısı gibi ağrınız oldumu benim adet günleri şuann ara ara aynı adet ağrısı gibi ağrım olup geçiyor sizdede varmıı
Bir önceki kaç gün önce yaptırdınız ve kaç çıkmıştıKızlar yardım edin test sonucum 976 cıktı bir şey mi var sice bir anda bu kadar yüksek cıktı sevinemedim bile
Seninle aynıydık ya hani tanımadın mı beni 353 olanBir önceki kaç gün önce yaptırdınız ve kaç çıkmıştı
Canm normal geldi 2 katından fazla artması gerekmiyormu zatenn belki ikizdirSeninle aynıydık ya hani tanımadın mı beni 353 olan![]()
Evet hatırladım canım değerin gayet normal maşallah canım ne zaman gidiceksin doktora.benim aklım başımda değil ya kusura bakma ,Seninle aynıydık ya hani tanımadın mı beni 353 olan![]()
Gözün aydın canım hadi geçmiş olsun çok şükür için rahatlasın artık gayet güzel ve normalKızlar yardım edin test sonucum 976 cıktı bir şey mi var sice bir anda bu kadar yüksek cıktı sevinemedim bile
Doktorumda konustum canım pazartesi yada salı cagırıyor gel diye şükürler olsunEvet hatırladım canım değerin gayet normal maşallah canım ne zaman gidiceksin doktora.benim aklım başımda değil ya kusura bakma ,![]()
Ay vallaha cok teşekkürler canım ya rahatım artık. ya ilk tur bitti sıra 2. Tur kesede valla cok zor bu işler insanın bos kalmaya vakti yokGözün aydın canım hadi geçmiş olsun çok şükür için rahatlasın artık gayet güzel ve normal![]()
Evet pazartesi de benim kese görme günüm bakalım inşallah oluşurAy vallaha cok teşekkürler canım ya rahatım artık. ya ilk tur bitti sıra 2. Tur kesede valla cok zor bu işler insanın bos kalmaya vakti yok![]()
Ayy ondada aynıyızDoktorumda konustum canım pazartesi yada salı cagırıyor gel diye şükürler olsun![]()