2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Merhaba..ben de 3 şubatta transfer oldum. Bende de aynı regl belirtileri var, ara ara kasikta iğne batma hissi, bazen yumurtaliklarimda ağrı, asla ısınmayan ayaklar bi de göğsümde temasa bağlı sancı.

Merhaba..ben de 3 şubatta transfer oldum. Bende de aynı regl belirtileri var, ara ara kasikta iğne batma hissi, bazen yumurtaliklarimda ağrı, asla ısınmayan ayaklar bi de göğsümde temasa bağlı sancı.
Bu belirtiler ilk gunden beri var mı sizin kacinci günde basladi?

Kızlar günaydın transfer dahil 7.gun 6.gun emrbiyosuydu sabahki idrar testim negatif
Bu saatten sonra dönmez heralde

Bence çok erken değil mi 7. Günde
Bilmiyorum ki 6.gün emrbiyosu ya cıkar diye dusundum yani kızımda 6.gün öğrenmiştim ama hepsi farklı tabi
Bakalım hafif sağ kasık ağrım devam ediyor yarında test yapayım anlaşılır diye düşünüyorum moralimi bozmayaya çalışıyorum
Foruma bakınca hep çıkmış 6.7. Günlerde ondan etkilendim birazda sanırım

Yok bekle bence ya 10 11 de falan yap bence

Kızlar,
Bu arada wp grubu isteyenler olmuş bizim grubumuz var isterseniz sizi de ekleyebilirim kadınlar kulübünden tüp bebekle alakalı arkadaşlarımız özelden no yazabilirsiniz

Söylediğin gibi her gebelikte farklı olabilir. Erkenden test yapıp strese sokma kendini gününü bekle derim
Birde erken gebelik testi mi yaptın çünkü diğer testlerde bu kadar erken pozitifse bile çıkmaz

Söylediğin gibi her gebelikte farklı olabilir. Erkenden test yapıp strese sokma kendini gününü bekle derim
Birde erken gebelik testi mi yaptın çünkü diğer testlerde bu kadar erken pozitifse bile çıkmaz
Hem erken hem kaset yapmıstım bebe time dı ama evet erken davrandığımı düşünüyorum bencede

Beni de ekleyin bu ay transfer olacağım inşallah 5AA 5.gün embriyosu çift konulacak yaşım 31

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…