- 9 Haziran 2024
- 76
- 60
- 3
- 37
- Konu Sahibi birhemsiree
-
Transfer ne zaman sanırım aynı günMerhaba arkadaşlar ben de dün transfer oldum hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah.
Yaş 28 5. Gün embriyosjydu harf olarak kalitesini bilmiyorum ama embryologm mükemmel embriyoların dedi.
Çift transfer oldu.
Test günüm 20 Şubat
Bu belirtiler ilk gunden beri var mı sizin kacinci günde basladi?Merhaba..ben de 3 şubatta transfer oldum. Bende de aynı regl belirtileri var, ara ara kasikta iğne batma hissi, bazen yumurtaliklarimda ağrı, asla ısınmayan ayaklar bi de göğsümde temasa bağlı sancı.
Kızlar belirtiniz var mı i
Bence çok erken değil mi 7. GündeKızlar günaydın transfer dahil 7.gun 6.gun emrbiyosuydu sabahki idrar testim negatif
Bu saatten sonra dönmez heralde
8. Gün başladı benim kasık ağrım bel ağrısı 9. Günde aynı şekilde ara ara ama.Kızlar belirtiniz var mı ?
Bilmiyorum ki 6.gün emrbiyosu ya cıkar diye dusundum yani kızımda 6.gün öğrenmiştim ama hepsi farklı tabiBence çok erken değil mi 7. Günde
Yok bekle bence ya 10 11 de falan yap benceBilmiyorum ki 6.gün emrbiyosu ya cıkar diye dusundum yani kızımda 6.gün öğrenmiştim ama hepsi farklı tabi
Bakalım hafif sağ kasık ağrım devam ediyor yarında test yapayım anlaşılır diye düşünüyorum moralimi bozmayaya çalışıyorum
Foruma bakınca hep çıkmış 6.7. Günlerde ondan etkilendim birazda sanırım
Bakalım yarında yaparım bikac gun daha üst üste yaparım her sabah ilk idrarla anlarım zaten hakkımızda hayırlısı daha günümüz cokYok bekle bence ya 10 11 de falan yap bence
Aynen öle canım allahım hepimiz için hayırlısını versinBakalım yarında yaparım bikac gun daha üst üste yaparım her sabah ilk idrarla anlarım zaten hakkımızda hayırlısı daha günümüz cok
Canım yaptın mı bu sabah test merak ettimYok öyle ayırmadım hic
Şubatta mı transfer oldu herkes canımKızlar,
Bu arada wp grubu isteyenler olmuş bizim grubumuz var isterseniz sizi de ekleyebilirim kadınlar kulübünden tüp bebekle alakalı arkadaşlarımız özelden no yazabilirsiniz
Hayır tabiki canım öyle ayrım yapmıyoruz olanlar da var tabiŞubatta mı transfer oldu herkes canım
Söylediğin gibi her gebelikte farklı olabilir. Erkenden test yapıp strese sokma kendini gününü bekle derimBilmiyorum ki 6.gün emrbiyosu ya cıkar diye dusundum yani kızımda 6.gün öğrenmiştim ama hepsi farklı tabi
Bakalım hafif sağ kasık ağrım devam ediyor yarında test yapayım anlaşılır diye düşünüyorum moralimi bozmayaya çalışıyorum
Foruma bakınca hep çıkmış 6.7. Günlerde ondan etkilendim birazda sanırım
Benim cesaretim yok ,gününde yapacağım . Hersey zamanında güzeldir hem :)Test ne zaman yapacaksınız ben 14 şubatta önce evde kendim yapacağım inşallah çıkarsa da kan vereceğin o gün
Hem erken hem kaset yapmıstım bebe time dı ama evet erken davrandığımı düşünüyorum bencedeSöylediğin gibi her gebelikte farklı olabilir. Erkenden test yapıp strese sokma kendini gününü bekle derim
Birde erken gebelik testi mi yaptın çünkü diğer testlerde bu kadar erken pozitifse bile çıkmaz
Yaptım canım ama olumsuzdu erken davrandım diye düşünüyorum ya transfer dahil 7.gun dahaCanım yaptın mı bu sabah test merak ettim
Beni de ekleyin bu ay transfer olacağım inşallah 5AA 5.gün embriyosu çift konulacak yaşım 31Merhaba herkese buraya 2025 şubat ayında transfer olan arkadaşları bekliyorum en son ocak ayında tablo yapılmış.Bana transfer olduğunuz tarih, yaşınız, transfer sonuç tarihiniz ve transfer edilen embriyonuz nedir özelden yada buraya yazarsanız tabloya ekleyebilirim Sonuç tarihlerini de daha rahat görmüş oluruz. Kendimle başlıyorum. Herkesin pozitif sonuc almasını nasip etsin Rabbim hayırla sağlıkla
Anne adayı Yaş Transfer günü Embriyo Sonuç tarihi Sonuç B birhemsiree 26 7 şubat 5BB+ 19 şubat @OLENA MIRA 33 4 şubat 4AA 17 şubat M mavms yesl 26 6 şubat 5. Gün 18 şubat @saripapatya10 36 4 şubat 3. Gün 17 şubat N nur411 33 8 şubat 3BB,4BB 20 şubat @ssgz2011 @mrvmra 31 7 şubat 5.gün (çift) 19 şubat @UzayKeki 30 6 şubat 3AB 18 şubat Jane Jetgil 31 5 şubat 4BC 17 şubat @meryemcck_ 25 6 şubat 3. Gün 18 şubat @ftmbg 35 6 şubat 5. Gün 18 şubat @6ayse1 33 6 şubat 4AB 16 şubat @gulsn61 30 3 şubat 5. Gün 15 şubat Z zzzeyzeyyy 28 1 şubat 5. Gün 14 şubat @sevgili39 40 10 şubat 3. Gün 22 şubat kbyndr 35 3 şubat 3. Gün 14 şubat yogismom 37 3 şubat 5. Gün 14 şubat @aslanbebe 32 3 şubat 5. Gün 17 şubat @backpacker123 29 3 şubat 4AA 15 şubat @elifbsraaa1 27 1 şubat 3. Gün 13 şubat O ozlemkiz 34 4 şubat 5. Gün (çift) 16 şubat @albet 26 3 şubat 5AB 12 şubat @limonyildizi 37 12 şubat 4AA 24 şubat @ebru181 35 4 şubat 3. Gün (çift) 15 şubat @tugbayusuff 44 3 şubat 5. Gün 13 şubat @zeynepcimsakin 28 10 şubat 4BB 22 şubat @hayalimsinbebek 23 3 şubat 3. Gün 15 şubat @cigdem84 40 8 şubat 5.Gün (çift) 20 şubat @BBayanfluu 28 10 şubat 5. Gün (çift) 20 şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?