- 10 Temmuz 2023
- 150
- 76
- 18
- 25
- Konu Sahibi birhemsiree
-
İnşallah ama kramp falan olmuyor yani afedersnz ama gaz çıkarmadn önce bi kasıklarım çok kasılıyo o kramptan sayılırmıAy inşallah tutmuştur genelde herkesin bahsettiği belirtiler böyle regli ağrısına benzetiyorlar
Benim de ilk transferim poztifti kasık ağrısına hekimim normal demişti adet olacakmış gibi bir ağrıydı. Hayırla sağlıkla gelsin inş.Ay inşallah tutmuştur genelde herkesin bahsettiği belirtiler böyle regli ağrısına benzetiyorlar
Adetliyken daha şiddetli oluyor bu onun biraz daha hafifiBenim de ilk transferim poztifti kasık ağrısına hekimim normal demişti adet olacakmış gibi bir ağrıydı. Hayırla sağlıkla gelsin inş.
Geçen sene şubat ayında yapıldı benim transferim 4. Günden başladım ben saatler sonra çok çok silik varla yok arası belirdiKızlar transfer günü 6.gun transfet günü dahil
Test şçin erkenmidir
Benim 7. Günde 30 du değerim kanda ki diğer kişilere göre düşüktü ben 12.gün 143 tü değerim çoğu kişinin 200-300-400 lerde çıkıyordu ben kimyasal olmasından çok korktum ama çok şükür olmadı geçen sene şubattaydı transferimAy bazen banada esiyor yapmak istiyorum ama 8.gunde ancak hcg çıkarmış öyle diyorlar en iyisi haftaya test yapmak bosver yapma yinede
Aa gerçekten mi harika allah sağlıklı ömürler versin ikinizedeBenim 7. Günde 30 du değerim kanda ki diğer kişilere göre düşüktü ben 12.gün 143 tü değerim çoğu kişinin 200-300-400 lerde çıkıyordu ben kimyasal olmasından çok korktum ama çok şükür olmadı geçen sene şubattaydı transferim
Ben sağlık ocağından 1 hafta rapor aldım iş stresimi çok fazla ve riske atmak istemedimTransfer olanlar rapor aldınız mı?
Test tarihim zaten 15 Şubat 1 gün öncesi yapacağım ben bakalımBenim cesaretim yok ,gününde yapacağım . Hersey zamanında güzeldir hem :)
Hayirli olsun canim inşaAllah devami gelir saglikla var gibi gorunuyorKızlarrrr bu gerçek mi?7Şubat sabahtan 2 adet 5.gün embriyoları transfer edilmişti. O günü sayMazsak yarın sabah 5.gün bitmiş oluyor.. test tarihim 19 şubat.. sizce yarın kan vermeli miyim?
Var baya da belli çatlatma iğnesi yapmadıkarsa pozitif cnm hayırlı olsunKızlarrrr bu gerçek mi?7Şubat sabahtan 2 adet 5.gün embriyoları transfer edilmişti. O günü sayMazsak yarın sabah 5.gün bitmiş oluyor.. test tarihim 19 şubat.. sizce yarın kan vermeli miyim?
Oy evet aynı gündü bizim hatırlıyorum ağlamaktan gözlerim şişti inşallah böyle sürer.. ama acaba iki embriyoda tuttu mu yoksa çok çok erken idrar testi yapmak için asla çıkmaz diyordum. Çünkü benim ilk kızımda pozitif olmasına rağmen 6. gün negatifti idrarda. Benim iki embriyo olunca denemek istedim erkenden o yüzden sen bekle yada yaparsan negatif olursa da üzülme asla çünkü henüz çookk yeni aslinda daha test günümüze 1 hafta var çünkü.. belirti olarak ayaklarım assla ısınmıyor çok hafif adet ağrısı gibi oldu o kesildi bide iki gündür etrafim kararıyor sanki basım dönüyor gibi yani belirti mi bunlar yoksa ilaçların fitillerin etkisi mi bilemedimHayirli olsun canim inşaAllah devami gelir saglikla var gibi gorunuyorbenim de 7 subat ama yapmaya korkuyorum ben senin belirtin var miydi
Oy çok sağol canımVar baya da belli çatlatma iğnesi yapmadıkarsa pozitif cnm hayırlı olsun
Oy evet aynı gündü bizim hatırlıyorum ağlamaktan gözlerim şişti inşallah böyle sürer.. ama acaba iki embriyoda tuttu mu yoksa çok çok erken idrar testi yapmak için asla çıkmaz diyordum. Çünkü benim ilk kızımda pozitif olmasına rağmen 6. gün negatifti idrarda. Benim iki embriyo olunca denemek istedim erkenden o yüzden sen bekle yada yaparsan negatif olursa da üzülme asla çünkü henüz çookk yeni aslinda daha test günümüze 1 hafta var çünkü.. belirti olarak ayaklarım assla ısınmıyor çok hafif adet ağrısı gibi oldu o kesildi bide iki gündür etrafim kararıyor sanki basım dönüyor gibi yani belirti mi bunlar yoksa ilaçların fitillerin etkisi mi bilemedimRabbimmm inşallah sanadaaa burdaa bunu okuyan tüm kardeşlerime de hayırla sağlıkla ve kolaylıkla nasip etsin insallahh aminnn. İnşallah benimde hayal kırıklığı olmaz yarın kan vereceğim duramicam
Amin canım Allah hepimizin sonuclarini güzel etsin hayirla saglikla evlatlarimiz olsunOy evet aynı gündü bizim hatırlıyorum ağlamaktan gözlerim şişti inşallah böyle sürer.. ama acaba iki embriyoda tuttu mu yoksa çok çok erken idrar testi yapmak için asla çıkmaz diyordum. Çünkü benim ilk kızımda pozitif olmasına rağmen 6. gün negatifti idrarda. Benim iki embriyo olunca denemek istedim erkenden o yüzden sen bekle yada yaparsan negatif olursa da üzülme asla çünkü henüz çookk yeni aslinda daha test günümüze 1 hafta var çünkü.. belirti olarak ayaklarım assla ısınmıyor çok hafif adet ağrısı gibi oldu o kesildi bide iki gündür etrafim kararıyor sanki basım dönüyor gibi yani belirti mi bunlar yoksa ilaçların fitillerin etkisi mi bilemedimRabbimmm inşallah sanadaaa burdaa bunu okuyan tüm kardeşlerime de hayırla sağlıkla ve kolaylıkla nasip etsin insallahh aminnn. İnşallah benimde hayal kırıklığı olmaz yarın kan vereceğim duramicamm
Ayyy çok güzelKızlarrrr bu gerçek mi?7Şubat sabahtan 2 adet 5.gün embriyoları transfer edilmişti. O günü sayMazsak yarın sabah 5.gün bitmiş oluyor.. test tarihim 19 şubat.. sizce yarın kan vermeli miyim?
Ya biri kimdi hatırlamıyorum burada ayak üşümesi belirtiymiş hormonal değişim kaynaklı demişti. Bende baktım Google'dan gariptir ki gerçekten öyle bir bilgi var. Hormonal değişimden dolayı aşırı ayak üşümesi ve hiç isinmamasi belirti diye. Gerçi herşeyi belirti sayar olduka
Amin canım Allah hepimizin sonuclarini güzel etsin hayirla saglikla evlatlarimiz olsunkanda da cok guzel ciksin inşaAllah evet ben biraz daha bekliyeyim. Benim ayaklarim da usuyor ama hep usur zaten benim o yuzden onu belirti olarak algilamiyorum kendime
Canım benim çok içten olduğun o kadar belli ki mesajında Rabbim inşallah hepimizi mutlu etsin bu yolda. Seni merak ettim senin nasıl hangi gün transfer oldunAyyy çok güzeleğer çok beklemeden bu çizgileri belirdiyse var gibi görünüyor aklımda kalmasın yap bi kan testi istersen için rahatlamış olur en azından 2 gün sonra yaptırsan kanda çıkabilir 7.gün kana karışıyor beta diyorlar
Yarın kesinleşecek ama şimdilik 18 Şubat gibi görünüyor henüz transfer olmadımCanım benim çok içten olduğun o kadar belli ki mesajında Rabbim inşallah hepimizi mutlu etsin bu yolda. Seni merak ettim senin nasıl hangi gün transfer oldun
Ayyy harikaKızlarrrr bu gerçek mi?7Şubat sabahtan 2 adet 5.gün embriyoları transfer edilmişti. O günü sayMazsak yarın sabah 5.gün bitmiş oluyor.. test tarihim 19 şubat.. sizce yarın kan vermeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?