2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

olur olur 4 şubatta transfer oldum 15 şubatta test tarıhım kalıteyı ınan bende bılmıyorum ıkı embriyo transfer edıldı

Ayy kızlarrr test tarihi gelen var mı diye bakmaya geldim

Ayy kızlarrr test tarihi gelen var mı diye bakmaya geldim

Sizin embriyo kaliteniz neydi acaba test gunu ve transfer tarihinizi de soylerseniz ekliyim tabloya sizi de hayirli olsun transferiniz

Sizin embriyo kaliteniz neydi acaba test gunu ve transfer tarihinizi de soylerseniz ekliyim tabloya sizi de hayirli olsun transferiniz
1.kalite oldugunu biliorm
30 ocak embriyo toplandı
3 şubatta da transfer oldu tşk ederim hepimzn inşaallah

Ayyy beni de ekler misiniz tabloya? 28 yaşındayım 5. Gün 4BB kalite tek embriyo transferi oldu bugün yani 10 şubatta. Test tarihim de 22 Şubat. Umarım hepimiz heyecanla beklediğimiz bebişlerimize kavuşuruz

3 şubatta transfer olanlarda belirti var mı hiç :))
Merhaba ben 3 şubatta oldum dün ve önceki gün adet sancısı gibi sancı ve ağrılarım oldu sızı şeklinde de ani sızılar girdi belime ve kasıklarıma 1 kere de dün göğsümde sızlanma hissettim bugün çok hafif adet olacağım zamanki hissiyat var rahim bölgede sende belirti var mı benim 3. Gün embriyosu

Tabloya bir de pgt bilgisi ekleseniz süper olur ben olmadım transfer ama fikir olması açısından

Ayyy en yaşlınız benim

Merhaba benimde görüşlerde şişkinlik ve çok hafif sızı,ve özellikle sağ kasıkta ara ara bıçak batma hissi

Kızlar bugün regli günümdü. Regli olcakmışım gibi ağrılarım var. Ayaklarım buz gibi. Sizce neden olabilir. Adet günüm diyemi böyle ağrı hissediorm

Merhaba arkadaşlar ben de dün transfer oldum hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah.
Yaş 28 5. Gün embriyosjydu harf olarak kalitesini bilmiyorum ama embryologm mükemmel embriyoların dedi.
Çift transfer oldu.
Test günüm 20 Şubat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…