• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Benim de öyleydi canım hatta bende gruplara yazmıştım ayağı üşüyen var mı diye 🥰 benim ayaklarım buz kesmişti ısınamıyordum. Gebelik kan akışını etkiliyormuş inşallah kanda pozitifi görürsün 🤲
Aaay inşallah 🤗gögüslerimin büyümesi ayakkarımın üşümesi dışında belirtim yok sizin pozitifle mi sonuçlandı inş🥰

3. Gün taze transferimin 6. Günü bugün.. meme hassasiyeti, hafif kramplar, rahimdeki kıpırtılar vs hepsi kayboldu, bugün uyandım ve hiçbir şey hissetmiyorum sanki 3 haftadır tedavi gören 2 günde bir iğne vurulan günde 4 fitil atan ben değilmişim gibi.. bu ikinci tedavimdi yaş 36 durumum tekrar denemeye müsait değil.. kimse bilmediği için sizlerle dertleşmek isteyip yazdım.. bana dua eder misiniz? Umarım hissettiğim gibi olmaz ve müjdeli haber alırım..
Benimde 3. Gün taze transfer meme hassasiyetim vardı geçti büyüme var sadece ayaklarda ayak üşümesi dışında belirtim yok gibi bişey benimde sizin gibi zaman zaman acaba tutmıycak mı gibi vesveselerim geliyo kovalıyorum hemen hiç belirti olmayabiliyomuş çünkü hatta çocuğu belirti olarak belirtilen durumların ilaçların etkisi olduğu bile düşünülüyor kötü düşünmeyin beklemek zor gerçekten ama umutlu olmaya çalışın stresinizi azaltır.İnşallah düşündüklerinizün aksine çok güzel değerlerle müjdeli haberinizi alırsınız rabbim kolaylaltırsın bekleme günlerinizi 🙏🏻🧡🌸

Evet çok şükür 419 çıktı 🥲🥰 allahım isteyen herkese nasip etsin. Canı gönülden diliyorum bunu amin🤲🏻
Maşallah çok sevindim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin 🤲❤️. Benim de bugün transfer günü ile birlikte 8. Günüm dayanamayıp tahlil vermeye gideceğim. İnşallah müjdeli haberi alırım🤲🥹

Maşallah çok sevindim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin 🤲❤️. Benim de bugün transfer günü ile birlikte 8. Günüm dayanamayıp tahlil vermeye gideceğim. İnşallah müjdeli haberi alırım🤲🥹
İnşallah güzel sonuçlar olur benimde yarın 8 olacak ara ara geliyorlar test yaptırma perileri belirtiniz var mı?

Kızlar bana test yap perileri geldi . transfer hariç 6. Günüm 2 adet blast embrio test yapmalimiyim?

İnşallah güzel sonuçlar olur benimde yarın 8 olacak ara ara geliyorlar test yaptırma perileri belirtiniz var A

İnşallah güzel sonuçlar olur benimde yarın 8 olacak ara ara geliyorlar test yaptırma perileri belirtiniz var mı?
Amin 🤲❤️ Bazen kasık batması oldu. Bir de bende ara ara rahatsız edici mide bulantısı ve şişkinlik oldu

Kızlar bana test yap perileri geldi . transfer hariç 6. Günüm 2 adet blast embrio test yapmalimiyim?
Bugün defalarca yapayım yapsam mı dedim ve hep vazgeçirildim hergün kaçıncı gününde kim sonucunu öğrenmiş diye bakıyorum idrar için erken olabilir çünkü burda arkadaşlar var yaşayan idrarda çıkmayıp kanda çıkan idrar için çok erken bence biz 2 gün daha sebretmeliyiz ben cumartesi sabah kan testi vereceğim kafaya koydum

Hadi inşallah daha erken bence ama siz bilirsiniz varsa az da olsa çıkar zaten🥰 güzel haberler alalım inşallah

Bugün defalarca yapayım yapsam mı dedim ve hep vazgeçirildim hergün kaçıncı gününde kim sonucunu öğrenmiş diye bakıyorum idrar için erken olabilir çünkü burda arkadaşlar var yaşayan idrarda çıkmayıp kanda çıkan idrar için çok erken bence biz 2 gün daha sebretmeliyiz ben cumartesi sabah kan testi vereceğim kafaya koydum
Beklemek çok zor 🥺

Merhabalar 15.gunum bugun tahlil verdim kizlar 676 cikti pozitif gordum cok sukur 😊 insallah duami eksik etmiyorum sizlerden de pozitif sonuclarini aliriz 🙏 sunu da belirtmek istiyorum sakin belirti yok diye uzulmeyin bende de bi hafta önceden hic belirti kalmadi korktum hatta ama duanizi eksik etmeyin inanin tutunacak insallah minikler 🤗

Benimde bugün transferin 10. Günü maalesef negatif sonucum 🥺 Rabb'im test sonucu bekleyen herkese pozitif almayı ve sağlıklı gebelik geçirmeyi nasip etsin 🤲🏻 kalan 2 embriyo var ama tekrar ne zaman düşünürüm bilmiyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Allahtan umut hiçbir zaman kesilmez. Asla umudunu kaybetme. Geride kalanlar seninle olucak inşallah 🤲🏻🥰 hep hayırlısı böyleymiş diye bakmak en sağlıklısı olacaktır 🤲🏻

Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum. Hekimleriniz size çatlamağnesi verdi mi? Ben daha önce tüp bebek denememi başka hekimle yapmıştım çatlama iğnesini vermişti transferin 8. Günü vurmuştum. Yeni hekimim vermemiş. Kimler çatlama iğnesi kullanmayacak yanlız değilim umarım.

Arkadaşlar bir soru sormak istiyorum. Hekimleriniz size çatlamağnesi verdi mi? Ben daha önce tüp bebek denememi başka hekimle yapmıştım çatlama iğnesini vermişti transferin 8. Günü vurmuştum. Yeni hekimim vermemiş. Kimler çatlama iğnesi kullanmayacak yanlız değilim umarım.
Canım bende çatlatma iğnesi yok . Sadece progestan iğne var . Buna ek olarak progestan fitil oksapar iğne estofem coraspirin Prograf ve dekort kullanıyorum . Tabi bir de folik asit .

Canım bende çatlatma iğnesi yok . Sadece progestan iğne var . Buna ek olarak progestan fitil oksapar iğne estofem coraspirin Prograf ve dekort kullanıyorum . Tabi bir de folik asit .
İçimi rahatlattın çok saol cevap için.Aynen benim de ilaçlarım ve iğnelerim aynı + glifor, duphaston,prednol var. 15 günde bir de beyaz serum.
Hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun.

Son düzenleme:
Canlar ben evlendim twst gününden önce twst yaptım. 0 çıktı direk doktor yükselmez bu saatten sonra dedi. Bıraktım ilaçları.😭😪🥹🥹 çok üzgünüm kızgınım
Umarım sizlerden güzel haberler alırız canlar

Back