2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Kızlar 12. gün benimde 986 idi. Yüksek olunca bi sorun mu oluyormuş
benim 14. gün 3400dü. doktor telefonda değer yüksek yarın bakalım ultrasonda demişti. arkadaşlar da neden yüksek dedi ki diye yorum yapınca beni bi telaş sardı :) ertesi gün gidince ben onu iyi anlamda dedim ne güzel yüksek diye dedi. sonra iki kese gördük

Maşallah canımm sağsalim devam etsinn kalp atışı için ne zamana gün verdi

canm birde ağrın sızın varmı benm karnımda gramp oluyorr arada böyle sanki adet oluyorum gibi ağrı sonra bi bakıyorum hiç bişey yok çok değişken olduu sizinde öylemii normalmi bunlar yarın kese görmeye gideceğim banada dua eder misinizz korkuyorum

tabi ki inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım gönlümüzdekini hayırlı olan kılsın Allah... benim de ağrım oluyor yaa. ikş gün öncesine kadar regl olacakmışım gibi ağrılarım oluyordu. bir de bel ağrısı tabi. iki gündür kasıklarımda farklı bir ağrı var zonklama gibi özellikle sağ kasıkta. hemen panikliyor insan bi şey mi oldu acaba diye. haftaya gideceğim kontrole.

Aynen canm inşallah sağlıklı ilerlesin süreçlerimiz.. en ufak bişeyde endişeleniyor insan

Kızlar gaz probleminiz oluyor mu? karnınızda şişkinlik patlıcak gibi oluyor musunuz? Nefes alamıyor gibi olmak şişkinlikten.
Bendede oluyor canım ayaklarının altına sıcak su torbası köy.bide sırt üstü yat bacaklarını kendine doğru çek öyle rahatlarsın

Maşallah canım inşallah kalp atışınıda saglickakla duyarsuniz

3 Mart'ta transfer oldum
9 Mart'ta 107
11 Mart'ta 260
13 Mart test günüm 556 artışlar normal mi Çarşamba günü keseyi görmeye çağırdı Dr görünür mü acaba

3 Mart'ta transfer oldum
9 Mart'ta 107
11 Mart'ta 260
13 Mart test günüm 556 artışlar normal mi Çarşamba günü keseyi görmeye çağırdı Dr görünür mü acaba
artışlar normal bence tebrik ederim şimdiden :). kese de görünür çarşamba. hep iki katına çıktığını varsaysak 4000 olacak.

İlk kaçıncı gün baktırdın canım ? 11 -12 günde nasıldı değerlerin

Kizlar iyi akşamlar benimde 10.gun beta 42 12.gun beta 87 yarın yine kan vereceğim böyle düşük öğrenen oldumu

Kese görünce haberdar et bizi ben de bugün kalp atışını duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…