- 18 Haziran 2018
- 1.525
- 2.218
- 133
- 33
Bu korkuyla daha uykular haram bana. İnce battaniyesini üçgen yapar onu üstüne koyarım. İstesede çekemez en azından. Rabbim korusun hepsini .Çift kat giydir yatır ya madem tog lu olmasada olur. Riske girme. İzmir ztn yaz gelmiştirbugün bursa 30 dereceydi. Haftaya biraz soğuk olcak sonra kış bitiyormuş.
Geçmiş olsun, dikkatedin cokca. Bizimki de çok hareketlendi. Özellikle geceleri. Birkaç saat evvel hareket ede ede kendini reflu yatağından aşağı atti resmen. Kolluk var aşağı kısımda agzi geliyor oraya ama neyse ki başını çeviriyor rahatsız hissettigi icin sonra daha da asagi iniyor bacaklari yataktan asagi sarkiyor.Bu çocuk beni kalpten götürecek. Uyuyorduk beraber. Sesiyle uyandım yatağında battaniyeyi yüzüne çekmiş çırpınıyor. sıcak diye bacak kısmını örtmüştüm nasıl çekmiş kendini de kaydırmış. Korkudan öldüm ya. 2dir yaşıyorum bunu. Ya uyanmasaydım ne olacaktı. Birde ayaklarını yere bastırarak yerinide değiştiriyor. Folk asitleri vitaminleri fazla mı aldık nedir.
Koşa koşa ince tulumunun üstüne 1.5 togluk tulumunu giydirdim bence biraz fazla oldu ama uyku sersemi şimdi daha iyi çözüm arayamacağım valla bu toglu uyku tulumlarından al istersen 1 tog olanlardan valla maşallahı var gelişim olarakValla 2dir yaşıyorum. Ama bunda ikimiz uykudaydık. Ağlamıyordu garip garip sesler uyanıp bakındım. Görünmüyor çocuk nasıl çırpınıyor. Birde yana dönmüş yer değiştirmiş resmen. Sıcak diye sadece bacaklarını örtmüştüm nasıl başarmış hiç bir fikrim yok.
Bende de 1.5 var kışın kullanıyordum kalorifer açıkken ama şimdi yaz için 0.5 ve 1 almak lazım hangi marka aldınız? Bem kundaksız sadece lcw'de 6 ay falan buldum. Kolları kıvırarak giydiriyorumGeçmiş olsun, dikkatedin cokca. Bizimki de çok hareketlendi. Özellikle geceleri. Birkaç saat evvel hareket ede ede kendini reflu yatağından aşağı atti resmen. Kolluk var aşağı kısımda agzi geliyor oraya ama neyse ki başını çeviriyor rahatsız hissettigi icin sonra daha da asagi iniyor bacaklari yataktan asagi sarkiyor.Trajikomik bir durum valla :) Ben battaniyeyi o yuzden karnına kadar örtüyorum bazen daha da aşağıya, uyku tulumu sipariş ettim bu sebeple onu bekliyorum ama işte Mersin bugün 26 derece idi :) Kullanır miyiz emin değilim.
canim cok gecmis olsun . Rabbim yardimcin olsun. aşamalı ameliyatlar varmis sanirim. eskiler hic gormemise dönersin derler. İnşALLAH sen de bu günleri atlatıp hic görmemise dönersinTeşekkür ederim kızlar, amin
Kızım asla kullanmamıştı tulumları. Bundan emin değilim zaten yaz geldi. Bu arada valla sadece minik bacaklarına atmıştım battaniye onu kafasına kadar nasıl çekti fikrim yok. Dikkatli olalımGeçmiş olsun, dikkatedin cokca. Bizimki de çok hareketlendi. Özellikle geceleri. Birkaç saat evvel hareket ede ede kendini reflu yatağından aşağı atti resmen. Kolluk var aşağı kısımda agzi geliyor oraya ama neyse ki başını çeviriyor rahatsız hissettigi icin sonra daha da asagi iniyor bacaklari yataktan asagi sarkiyor.Trajikomik bir durum valla :) Ben battaniyeyi o yuzden karnına kadar örtüyorum bazen daha da aşağıya, uyku tulumu sipariş ettim bu sebeple onu bekliyorum ama işte Mersin bugün 26 derece idi :) Kullanır miyiz emin değilim.
Merhaba canım anakucağını nereden kiraladınÖncelikle çoook geçmiş olsun valla kilo hallolur siz önce iyi olun sonra hepsi gider. Allah şifa versin
Ben de arkadaşımdan babybjörn aldım ama bizim bebek 2 kere uyudu 10 günlükken falan sonra öyle üstünde aşırı oturmadı. Ben arabayı seviyor diye 4moms kiraladım aşırı sevdi evde tekken üstüne koyup yemeğimi hazırlayıp yiyebiliyorum arada uyuyor aşırı memnunum perşembeden beri
Owli uyku gurusu aldım ben. 0-36 ay kullanım aralığı oluyor. 0.5 tog ama burası kışın da çok soğuk olmuyor, soğuk çok kısa sürüp geçiyor dolayısıyla yeter diye düşünüyorum. Bir de geçenlerde Hm in 2li uyku tulumunu gördüm yorumlarda sıcak tuttuğu falan yazıyor. Onları da alıp yedek yapmayı düşünüyorum. Yaz için de 0.2 tog almayı düşünüyorum ama burası dediğim gibi çok sıcak olduğu için ben duruma göre yazın bir çözüm bulacağım. Siz alırsanız yazın buraya fikir olur bize de.Bende de 1.5 var kışın kullanıyordum kalorifer açıkken ama şimdi yaz için 0.5 ve 1 almak lazım hangi marka aldınız? Bem kundaksız sadece lcw'de 6 ay falan buldum. Kolları kıvırarak giydiriyorum
İzmir sıcaktır nasil çözüm bulacaksınız buraya da yazın:) Ben de Mersin için yaza ne yaparım emin değilim. Benim kiz da kundak kabullenemiyor. Elleri özgür olacak illa. Yoksa inanılmaz huzursuz olup çıkartmaya çalışıyor. Biz zaten onu görüp açıyoruz her seferinde. İnşallah oğlunuz tulum giyer :)Kızım asla kullanmamıştı tulumları. Bundan emin değilim zaten yaz geldi. Bu arada valla sadece minik bacaklarına atmıştım battaniye onu kafasına kadar nasıl çekti fikrim yok. Dikkatli olalım
Kiralabunu.com diye bir site var daha önce arkadaşım yürüme bandı kiralamıştı oradan biliyorum. Şimdilik sipariş anı ve sipariş teslimi ürün temizliği bakımından memnun kaldım.Merhaba canım anakucağını nereden kiraladın
çok farklı yeni nesil dikkat etmek lazım yenidoğan bu yapamaz dememeli.Bu çocuk beni kalpten götürecek. Uyuyorduk beraber. Sesiyle uyandım yatağında battaniyeyi yüzüne çekmiş çırpınıyor. sıcak diye bacak kısmını örtmüştüm nasıl çekmiş kendini de kaydırmış. Korkudan öldüm ya. 2dir yaşıyorum bunu. Ya uyanmasaydım ne olacaktı. Birde ayaklarını yere bastırarak yerinide değiştiriyor. Folk asitleri vitaminleri fazla mı aldık nedir.
sadece emzirerek mi veriyorsunuz anne sutunu. sadece emziriyorusaniz 3 saat uyuyorsa doyuyodur. zaten 45 günlük bebek doymasa aglar,aciktiginda ağlamayı öğrenmiştir. ilk ay kontrolünde kilo icin ne dediler? iyiyse kilo alımı evham yapmayın devam edin emzirmeye mis gibi 3 saat uyusun:) bu kafadan cikamazsaniz mama başlarsınız mama başlayınca anne sütü veriminiz de farkında olmadan azalır gider. 3 saat uyuyor ve huzursuz degilse sutunuz yetiyor ve yeterince emiyordurben şimdi gece 2 gibi emzirdim yatırdım beşte uyandı. ama hala emdiğinde doyduğuna inanmıyorum bi türlü alışamadım ben
Bizim 4. Veya 5. Bu .Normalde önerilmiyor ama baş edilmiyor malesef.Bizimki gayet normal karşılıyor hatt eve bebek gelmesine rağmen.Normalde kıskanç bir kedidir çünkü.Ama kediden kediye değişir.Annemin kedisi çok mutsuz oluyor mesela saklanıyor hep kendini gizliyor.biz daha önce hiç yaptırmadık strese sokuyor mu kediyi tıraş durumu? bir de veterinerde mi yaptırdınız
Bende geçen hafta reflü yatağında yatırmıştım oğlumu karnına kadarda ince battaniye kapadım yanlardan sıkıştırdım.Yanıma koydum.Beraber uyumuşuz.Bir kalktım arıyorum arıyorum yok.Reflü yatağından kaydıra kaydıra en aşağı inmiş battanihe yüzünü dahi kapamış.Allahtam nefes alabilecrği birşey örtmüştüm.O an kalbimin atışını unutamıyorum.Kendimden geçtim .Çok kızdım kendime.Artık reflü yatağını düzlüyorum altına birşey koyup.Çok dikkatli olmalıyız çok hareketlendilerValla 2dir yaşıyorum. Ama bunda ikimiz uykudaydık. Ağlamıyordu garip garip sesler uyanıp bakındım. Görünmüyor çocuk nasıl çırpınıyor. Birde yana dönmüş yer değiştirmiş resmen. Sıcak diye sadece bacaklarını örtmüştüm nasıl başarmış hiç bir fikrim yok.
Bu çocuk beni kalpten götürecek. Uyuyorduk beraber. Sesiyle uyandım yatağında battaniyeyi yüzüne çekmiş çırpınıyor. sıcak diye bacak kısmını örtmüştüm nasıl çekmiş kendini de kaydırmış. Korkudan öldüm ya. 2dir yaşıyorum bunu. Ya uyanmasaydım ne olacaktı. Birde ayaklarını yere bastırarak yerinide değiştiriyor. Folk asitleri vitaminleri fazla mı aldık nedir.
Bizimki de gece reflü yatağında aşağı kaymıştı, battaniyenin altına girmişti. Çırpınırken uyandık sizin gibi. Eşim uyku sersemi çocuk nerede diye panik oldu. Ay o an bi gülesim geldi, orada işte battaniyenin altındaBu çocuk beni kalpten götürecek. Uyuyorduk beraber. Sesiyle uyandım yatağında battaniyeyi yüzüne çekmiş çırpınıyor. sıcak diye bacak kısmını örtmüştüm nasıl çekmiş kendini de kaydırmış. Korkudan öldüm ya. 2dir yaşıyorum bunu. Ya uyanmasaydım ne olacaktı. Birde ayaklarını yere bastırarak yerinide değiştiriyor. Folk asitleri vitaminleri fazla mı aldık nedir.
o çaresizlik cok zor benim de ilk bebegim sabaha kadar uyumaz aglardi. 5. hafta atak haftası diye biliyorum. belki de onu yaşıyorsunuz normalden farkli bir geceyse . Allah kolaylık versin . bazi anlar cok zor oluyor.Bu arada eğer tahmini doğum tarihine göre hesaplanıyorsa bu atak haftaları biz şuan 5. Haftamızdayız acaba atak mı dedim gece.Eğer ataksa lütfen tekrarlamasın çok zor bir geceydi.Benim eşimin yorgunluğu asla umrumuzda değil ama onun o ağlaması ağlamaktan yoruluşu gözlerinin yaşları.İçim parçalandı kalbim ağrıdı resmen.
şuan sadece anne sütü alıyor ama çoğunlukla biberonla. sarılık mevzumuzu atlattık ama ben emzirmeye ve emdiğinde doyduğuna ikna olmaya alışamadım. biberonu azaltıp emmeyi artırmaya çalışıyorum. sanki sütü biberomla vermezsem doymazmış gibi geliyor hala. kilo kontrolü gayet iyi geçmişti 3800 doğup 3600 e gerildi 35 günlükken gidebildik aylık kontrolüne 4800 olmuştu.sadece emzirerek mi veriyorsunuz anne sutunu. sadece emziriyorusaniz 3 saat uyuyorsa doyuyodur. zaten 45 günlük bebek doymasa aglar,aciktiginda ağlamayı öğrenmiştir. ilk ay kontrolünde kilo icin ne dediler? iyiyse kilo alımı evham yapmayın devam edin emzirmeye mis gibi 3 saat uyusun:) bu kafadan cikamazsaniz mama başlarsınız mama başlayınca anne sütü veriminiz de farkında olmadan azalır gider. 3 saat uyuyor ve huzursuz degilse sutunuz yetiyor ve yeterince emiyordur
çok zor valla kıyamıyorum bende normalde ama artık sabrım kalmıyor gibiBizim 4. Veya 5. Bu .Normalde önerilmiyor ama baş edilmiyor malesef.Bizimki gayet normal karşılıyor hatt eve bebek gelmesine rağmen.Normalde kıskanç bir kedidir çünkü.Ama kediden kediye değişir.Annemin kedisi çok mutsuz oluyor mesela saklanıyor hep kendini gizliyor.
Bende geçen hafta reflü yatağında yatırmıştım oğlumu karnına kadarda ince battaniye kapadım yanlardan sıkıştırdım.Yanıma koydum.Beraber uyumuşuz.Bir kalktım arıyorum arıyorum yok.Reflü yatağından kaydıra kaydıra en aşağı inmiş battanihe yüzünü dahi kapamış.Allahtam nefes alabilecrği birşey örtmüştüm.O an kalbimin atışını unutamıyorum.Kendimden geçtim .Çok kızdım kendime.Artık reflü yatağını düzlüyorum altına birşey koyup.Çok dikkatli olmalıyız çok hareketlendilerÇok geçmiş olsun.
uyanık olduğu sürelerde ağlamıyor ama emziksiz de pek durmuyor. atak haftası olabilirsiniz kolik bir bebekse atak saati olabilir. gece zor olur belki ama suya sokabilirsiniz. normalde banyo seviyorsa rahatlar. saçını taramayı seviyo bizimki mesela ben bazen yatıırıp tarıyorum banyo yapmasa bile.Dün gece bebeğim 2 saat neredeyse aralıksız ağladı.Normalde ağlardı ama bir şekilde sustururdum.Uyuyamadığı için uykuya dalamadığı için iyice sinirlenip ağlıyor.Her uykuya geçişimiz sıkıntı.Bir türlü dalamıyor.Dalsa bile derin uykuya asla dalamıyor bu yüzden sürekli ayağımda hafif sallıyorum.Sallamayı bıraktığımman uyanıyor.Hâliyle tüm gün o benim ayağımda hiç yerimizden bile kalkamıyoruz.Dolaştırıp uyutmayı denedim kaç kere yok asla.Dün o kadar ağladı ki ciğerim parçalandı.Acile gidecektik neredeyse.En son dışarı çıktık gece 3 te biraz sakinledi sonra eve geldik.Mayıştı biraz daha ağlayıp uyuyakaldı.
size sorum şu hanımlar.Burada bebeği uyumayan çok anne var veya yatağına koyunca uyanan.Bebeğiniz bu aralıklarda uyumadığı için ağlıyor mu.Bizimki uykuya dalana kadar ağlıyor ve birşey oldu sanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?