Ayak tabanlarına lavanta yağı ile masaj yapıyorum. Doğal rezene demleyip bir çay kaşığı veriyorum. Kendim de rezene ve papatya çayı içiyorum. En azından geceleri azcık rahatladı.Kızlar bebişlere ne kullanıyorsunuz gaz damlası yada probiotik olarak 3 haftalık olduk ve dünden beri beteriz.sürekli kıpkırmızı ağlıyor gaz sancısı var çok net
sab simplex başladım ben 20. günden sonra doktor birinci aydan önce gaz olmaz demişti ama kıvranıyordu bebeğim bekleyemedim kontrole kadar damla 2 3 günde etki ediyor rahatladı biraz şükürKızlar bebişlere ne kullanıyorsunuz gaz damlası yada probiotik olarak 3 haftalık olduk ve dünden beri beteriz.sürekli kıpkırmızı ağlıyor gaz sancısı var çok net
Bizde yapmadıKızlar 1.ay aşısı ateş / huzursuzluk yapıyor mu?
Ya bizimkide banyoda susuyor ama sonra uyku falan hak getireBiz probiyotik olarak doktorumun onayıyla kaleidon damla kullanıyoruz.Benim bebeme iyi geldi.Yediklerime dikkat ediyorum(bazı doktorlar alakası yok dese de).Doktorum ek olarak metsil gaz damlası verdi.İhtiyaç oldukça günde 4 kez 8 er damla kullanabilirsin dedi.Çok kötü olduğu anlarda veriyorum.Etkisi var mı bilmiyorum ama bugün çok sancılandı verdim sonra uyudu yarım saat sonra uykusundan uyanıp gazını çıkardı.Akşamları kimyon çayı içyiorum yemeklerime de bolca atıyorum(ben etkisinin olduğunu düşünüyorum açıkçası)
Birde karnını tam doyurmadan keyifli zamanlarında masaj yapıyorum.Keyifli anı zor bulunuyor gerçi
Birde kiraz çekirdeği kemeri kullanıyorum bence o da rahatlatıyor.
İnşallah şu kendi çıkardıkları zamana geliriz.Desteksiz olmuyor.Bu kadar şey yapmama rağmen yavruma bazen çözüm bulamadığım oluyor.Banyo yaptırıyorum rahatlıyor
Bizimkilerin zaten uykuyla arası yok ondan boşveriyorumYa bizimkide banyoda susuyor ama sonra uyku falan hak getire
Yavaş yavaş toparlıyoruz sanırım canım çok sağolasın düşündüğün için. Gittik pazartesi ama pazar günü nasıl geçti vallahi anlatamam. Burnu tıkanacak da duymazsam yada görmezsem diye ödüm koptu gözümü kırpamadım. Pazartesi burnunu aspire ettiler çok rahatladı sonrasında kan falan verdik enfeksiyon çok şükür yokmuş bu gün tekrar gittik doktorumuz ikinci kez kontrol istemişti ciğerlerini kontrol etmek için. Çok şükür ciğerlerine inmemiş inşallah böyle atlatırız. 5 gün sürermiş bu tarz gribal enfeksiyonlar 3 gün ciğere inip inmediği belli olurmuş.Veziir nasıl oldunuz canım? Pzt doktora gidecektiniz yazmayınca sen merak ettim
3 saatte 1 bu miktarda anne sütü verebiliyorsan bravo sana helalBiberonla anne sütü verenlere bir şey soracağım.
kaç saatte bir besleyip kaç ml veriyorsunuz?
bir süredir üç saatte bir 80-100 ml arası yiyo değişiyo duruma göre. artırmak gerekir mi bilemedim
Ah çok sevindim canım böyle gitsin inşallah sizden sen yazmayınca merak ettim siziYavaş yavaş toparlıyoruz sanırım canım çok sağolasın düşündüğün için. Gittik pazartesi ama pazar günü nasıl geçti vallahi anlatamam. Burnu tıkanacak da duymazsam yada görmezsem diye ödüm koptu gözümü kırpamadım. Pazartesi burnunu aspire ettiler çok rahatladı sonrasında kan falan verdik enfeksiyon çok şükür yokmuş bu gün tekrar gittik doktorumuz ikinci kez kontrol istemişti ciğerlerini kontrol etmek için. Çok şükür ciğerlerine inmemiş inşallah böyle atlatırız. 5 gün sürermiş bu tarz gribal enfeksiyonlar 3 gün ciğere inip inmediği belli olurmuş.
Çok zorlanıyoruz ama ya bide atak haftamıza denk geldi sanırım bu kız mum etti bizi eşim de bende vallahi perişan olduk gece uykusu sıfır
Bize bişey yapmadı iki bebegimde normaldi aşıdan sonraKızlar 1.ay aşısı ateş / huzursuzluk yapıyor mu?
Bir saat sürekli pompadaysanız olma 15-20 dk sağım yapıp 1,5 saat dinlenin ve düzenli sağımdan sonra meme pompaya alısıyor3 saatte 1 bu miktarda anne sütü verebiliyorsan bravo sana helal600-800 ml süt topluyorsun yani günde
Ben 1 saat sağım yaptım bugün toplam 100 ml çıktıama bebişte 7/24 memede benim kuruttu beni galiba oğluşum
Power pumping yapıyorum tek makine var ondan 1 saat sürüyor aslında 15+5+5 dk olarak yapıyorum her iki memeye sırayla dönüyorum. Bir ara çok azalmıştı süt şimdi daha iyiye gidiyor inşallahBir saat sürekli pompadaysanız olma 15-20 dk sağım yapıp 1,5 saat dinlenin ve düzenli sağımdan sonra meme pompaya alısıyor
Ben geçen cuma yaşadım kolik atağımın bir tık üstüydü gece baya geç saate kadar uyumadı sürekli ağladı kucağımda ama sadece bir gün sürdü önceki gün be somraki 2-3 gün sürekli uyudu bu arada ki benim bebeğim kolay kolay uyumazBenim bebeklerin 28 Şubat'ta doğöası gerekiyordu atak haftalarınıda bu tarih üzerinden baz almamız gerekiyor değil mi bu durumda nisan 4 te ilk atak haftamız oluyor ve bizde tatilde izmir'de annemlerin yanında olacagız herkes büyük bir hasret ile cocukları bekliyor Allah'ım düzenimiz bozulmasın aminilk atak haftasını geciren annelerim aydınlatın bizi neler oluyor birde 25 mart'ta aşımız olacak 2. Ay asıları oda huzursız eder mi offf nisan gümbür gümbür geliyorum diyor ama bizi çok etkilemez inşallah
Hımm şimdi anladımPower pumping yapıyorum tek makine var ondan 1 saat sürüyor aslında 15+5+5 dk olarak yapıyorum her iki memeye sırayla dönüyorum. Bir ara çok azalmıştı süt şimdi daha iyiye gidiyor inşallahaslında 20+10+10 yapılması lazım ama okadar uzun vaktim ve takatim yok
Ohh ne güzel kılcıksız tertemiz atlatmıssınız darısı basımızaBen geçen cuma yaşadım kolik atağımın bir tık üstüydü gece baya geç saate kadar uyumadı sürekli ağladı kucağımda ama sadece bir gün sürdü önceki gün be somraki 2-3 gün sürekli uyudu bu arada ki benim bebeğim kolay kolay uyumaz
Ataktan bir önceki gün tüm gün uyudu zor uyandırdım emzirmek için heralde en çok uyuduğu gün olabilir yenidoğan dönemi dahilOhh ne güzel kılcıksız tertemiz atlatmıssınız darısı basımıza
çok şükür evet bu bebeğimde süt var kızımda yoktu o da emmedi zaten olmadı bi şekilde.3 saatte 1 bu miktarda anne sütü verebiliyorsan bravo sana helal600-800 ml süt topluyorsun yani günde
Ben 1 saat sağım yaptım bugün toplam 100 ml çıktıama bebişte 7/24 memede benim kuruttu beni galiba oğluşum
Malesef bebeğim RSV virüsü kapmışGeçmiş olsun günde bir kaç kez süt kaçıyo boğazına ilk süt hizlı gelince yetişemiyor kaçınca her defasında o korkuyu yaşamak çok kötü o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim bir daha korku yaşatmasın ama burun yıkamada yan yatırırsan serum sonrası yüz üstü çevirip sırtına bi kaç kez vuruyorum böyle daha rahat olur ben hep öyle yaptım çok şükür kacmadı sonra aspiratör ile çekiyorum temizledikce azalıyo 15-20 gündür burun temizliği yapıyorum son iki gündür düzeldi tıkanmıyor havalar ısındıkça ondanda olabilir
Çok geçmiş olsun. İnşallah tez elden çıkarsınız.Malesef bebeğim RSV virüsü kapmış
Bebeğimin burnu tıkalıydı ve son sıra öksürmeye başlamıştı hastaneye yatış yaptılar dua edin anneler bebeğim sağlıkla çıksın hastaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?