Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Kızlar günaydınn, sgkdan doğum parası alan var mı? Ne yapmak gerekiyor? Bir de ilk çocuğa 5bin tl ödenek verilecekti, yürürlüğe girdi mi aldınız mı? Onun için ne yapmak gerekiyor bilgi verebilirseniz çok sevinirim

Ya benim oğlum artık beşiğinde hiç uyumuyor bütün gece kucağımda ne yapacağım bilmiyorum tükenmiş hissediyorum kendimi hamak mı alsam acaba çingen beşiği diyorlar ya hani

Ya benim oğlum artık beşiğinde hiç uyumuyor bütün gece kucağımda ne yapacağım bilmiyorum tükenmiş hissediyorum kendimi hamak mı alsam acaba çingen beşiği diyorlar ya hani
Valla bende dizimde sallıyorum.Ablam yeğenimi 1 buçuk yaşına kadar o hamakta uyuttu.Hatta uyanmasın diye almıyordu içinden.Bende alsam mı diyr düşünyorum

Canim ben bayadır kendim yıkıyorum. Birilerinin keyfini beklersek oooohhooo . Bazen küvet filesinin üstünde bazen de fileyi çıkarıp küvetin içine battaniyesini koyup üstüne yatırıp yıkıyorum(üşüyeceğini düşündüğüm havalarda böyle yıkıyorum suyun içimde biraz kalınca az üşüyor. Filede su akıp gidince daha çok üşüyor) yani 1 2 ay daha böyle yıkarım sonra havalar ısınınca duşun altına sokar çıkarırım hem biraz daha büyümüş olur.

Ben dogum oncesi rapor parami ve emzirme odenegimi aldim. Ancak ilk cocuga verilen 5 bin yatmadi hesabima. Yururluge girdi mi biryere basvurmak mi gerekiyor bende bilmiyorum. E devletten baktim ama basvuru alani goremedim

Tam bunu yazmak için girdim arabada uyuyor diye ikinci el 4moms almıştım ama kargo ücretleri pahalandı diye göndermediler elektrikli ana kucağı mı alsam diyorum bilmiyorum dün gece 0 uyku maks aralarda 10 dk falan

Ben nedense filede üşüdük lerini düşünüyorum yani ben olsam üşürüm diye düşünüyorum
Eşiniz sürekli su tutsun siz ovalarken falan. Sıcak su teması olunca bişey olmaz. Duştan sonra sarıp sarmalarız
[/QUOTE]

Ben filesiz yıkıyorum eşim evdeyse yardımcı oluyor değilse de kendim hallediyorum zaten file işini pek sevmiyorum

Anakucagı varsa önce onda deneyin sonra arada beşik arada anakucagı yapın o şekilde kafası karısırsa vesile tekrar adapte olur anakucagı sallandıgı için kucak sanıyorlar

Ayy tüm bebişini kendi yıkayan dostlara selamlar ben bir kere bile yıkamayadım korkularım tetiklendiği için hep annemle eşim ya da annemle babam yıkadı şimdi bapıcam hiç bilmiyoeum
Benim çocukluk fobilerim kafadan giyilen kıyafetler ve duşlar

Son düzenleme:
Sizde elektrikli mi var? Yoksa normal mi? Bizimli normali sevmedi
Anakucagı varsa önce onda deneyin sonra arada beşik arada anakucagı yapın o şekilde kafası karısırsa vesile tekrar adapte olur anakucagı sallandıgı için kucak sanıyorlar

Bizimki de elektirikli chicco nun anakucağı ve resmen nefret etti 3 kere denedim yok. Morarana kadar ağlıyor

Hamak nasıl bir şey? Artık uykusuzluktan rüyalarımda bi sapıttı garip gairp karabasanlar görüyorum

Svava Stantlı Kayık Hamak - Bebek Hamak Beşik (Mor) - Fiyatı, Yorumları Ablamın kullandıgı bu tarzdı yani çocuk kundağa sarılı gibi oluyordu sıkıştırılmış gibi

Annemlerde yigenim var yakın oturuyorlar sürekli hastalanıyor. Yeni influenza oldu o riski de göze alamıyorum. Annem hafta içi gelirim demişti. Şimdi evde torun bakıyor kaldım evde

Bizim hiç o kadar bulaşmadı canım. Ama evet bulaşırsa enfeksiyona karşı temiz olması gerekiyor. Oraya şimdiye kadar ıslak mendil değdirmedim, sadece doktorun verdiği kremi sürüyorum
Tam bunu yazmak için girdim arabada uyuyor diye ikinci el 4moms almıştım ama kargo ücretleri pahalandı diye göndermediler elektrikli ana kucağı mı alsam diyorum bilmiyorum dün gece 0 uyku maks aralarda 10 dk falan
Ya benim oğlum da nötr 4moms a ağlamıyor ama rahatlamıyor da ağlarken koyunca. Beyaz gürültü de etki etmiyor mesela. Ben mi bunları ne zaman kullanacağımı bilmiyorum acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…