Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Aynı anda mı emziriyorsun canım , masallah sana ya cok guzel duzen kurmussun
Eğer çok acıktıysalar ve durmuylrsalar evet aynı anda eğer sakınseler tek tek şimdi kilo aldıkları için eger eşim işteyse tek tek beslemeye özen gösteriyorum allah korusun tıkanırsalae falan müdahale ederken geç kalmamak yada diğerine zarar veememek adına. tesekkür ederim düzen kurduk kızlarımda buna müsaitlerdir ya da en basında bu sekılde alıstılar bilemiyprım ama çok şükür gerçi daha kim bilir kaç kez degişir bu dızen atak haftaları vs ler derken bakalım neler bekliyor bizleri

Bizim göbek bagimiz hala düşmedi kızlar ya.. 14.gun bugün.. doktor batikon sürelim gunde 3 kere gazlı bez ile dedi..

Hala düşmeyen var mı?
Bizim de 14. Günde düştü tam. Bacoderm diye bir krem verdi 12.gün gittiğimizde. O biraz kuruttu sanki. Akıntısı, kanaması var mı onlar önemli ona dikkat et canım

Oğluşu olan anneler 40ı çıkmadan sünnet yaptırmak tavsiyedir. Çok şükür ilk çişini yaptığında da ağlamadı. Arkadaşım 2 aylıkken yaptırmış, o ilk çişini yaptığında ağladığını söylemişti. Gerçekten ne kadar erken o kadar çabuk iyileşme ve o kadar az acı hissi. Gündelik hayatımıza aynen devam ettik, ediyoruz bu süreçte

Bizim de 14. Günde düştü tam. Bacoderm diye bir krem verdi 12.gün gittiğimizde. O biraz kuruttu sanki. Akıntısı, kanaması var mı onlar önemli ona dikkat et canım
Akinti yok ama arada sanki kan gelio gibi

Bizimki 16 günde düştü canım. Oda rahatsızlandı doktora gittik şükür bişeyi çıkmadı ama hastanede düşürdü bağını. Benim kızda 14 günde düşürmüştü.
İyi bari metabolik rahatsızlık felan okudum nette iyice delirtecek bu net.adami

çok sık kaka yapıyolar sorun olmuyor mu?
3 ay olmadan yaptırayım diyordum ama beklemesek mi

Akinti yok ama arada sanki kan gelio gibi
Kan bizim de nokta nokta zıbına değerdi. Doktorların bahsettiği sanırım daha belirgin. Doktorunuza daha ayrıntı vermişsinizdir
çok sık kaka yapıyolar sorun olmuyor mu?
3 ay olmadan yaptırayım diyordum ama beklemesek mi
Kaka oraya kadar çıkmıyor canım bizde öyle en azından

o kadar haklısınız ki doğumda yapılanlar unutulmuyor diyenler ne kadar doğruymuş

Herkes eşiyle ilgili aynı şeyi düşünüyor bence hepimiz aydınlandık
An itibariyle kocamı boğsam mı yoksa boşasam mı ikilimindeyim 1 hafta yoktuk annemlerdeydik sırt o hasta diye kaç gündür uyuyo dinleniyor evi topluyorum bir yandan bebekle ilgileniyorum kendince yardım ediyor. Biliyor benim ne kadar zorlandığımı kaç gündür. Annem sağolsun hep destek allah ondan razı olsun ama kadın oruçlu oruçlu mahvoldu bir de annem benim yaşı var o bu kadar nazlı değildi.
Eşimden Bir kaç şey istiyorum hakkını yemiyim kendince yapıyor hala bana yapar mısın der misin? Ses tonunu ayarlar mısın? Hizmetçin değilim yorgundum yapamadım.
Boğmama az kaldı

Ana gibi yar olmaz çok doğru. Kv ile olacak iş değil. Kendi kızına olsa farklı davranır. Gelin olunca davranışları değişiyor. En iyisi bile.

Sizi çok iyi anlıyoruz çünkü hepimiz aynı yollardan geçiyoruz şuan.Bende 7. Günümden beri tekim evde.Yemek bulaşık temizlik sabahtan akşama kadar benden ayrılmayn bir bebek.Psikolojikmen çok çöktüm.Sabahları kahvaltı yapmaya bile vaktim olmuyor.Herkes koy azıcık ağlasın sen kahvaltını yap diyor.Nasıl kıyabilirim ki?O kadar ağlıyorki onu bırakınca.Eşim eve 7 de geliyor ancak 8 gibi ona verebiliyorum bebeği 15 dk 30 dk anca oyalayabiliyor bizimki hiç durmuyor çünkü.10 dkda bile uyuyorum.3 gün önce ki gece hiç uyumadım hep sallanmak istedi.Benim bebe öyle koyayım kendi kendine uyusun memeyi bıraksın koyyım uyusun gibi birşey yok.Eskiden memede uyurdu şimdi o da yok sallanmak istiyor.Çok zor ama iki gündür maşallah geceleri uyuyor gündüzleri yok tabi Kucağına alıp 15 dk tutan ne kadar yoruyor hiç durmuyor kafasını sürekli kaldırıyor zıplıyor resmen diyip bana geri veriyor Psikolojik olarak çok zor zamanlar geçiriyoruz.Ama en önemlisi uyku.Malesef uyuyamadığımız için bu kadar asabiyiz kötüyüz bence..Bende salonda yatıyorum bide bizim koltuk kısa küçük ve rahatsız heryerim tutuk.Eşim eve gelsinde bir duşa gireym diye saatleri sayıyorum.Rabbim herkesin yardımcısı olsun.Bol bol şükrediyorum.Sağlıklı bir evldım var diye.İnşallah zaman geçtikçe bebeklerimizde bize bizde onlara alışacağız.Yalnız olmadığınızı söylemek için bende yaşadıklarımı anlatmak istedim ♡

Ana gibi yar olmaz çok doğru. Kv ile olacak iş değil. Kendi kızına olsa farklı davranır. Gelin olunca davranışları değişiyor. En iyisi bile.
Ay bunları yapan benim koca, ona kibar davrancakmım kibar isteyecek işim kv iyi benim etliye sütlüye karışmaz hiç ben bakayım diye girmedi işe biliyor annem gibi olmayacağını kocam da yardım eder ama kendince beni dinlemiyor bir şey istediğimde laf sokuyorum sanıyor. Hep bebek gibi onu da piş piş yapacağım. Bunu kaldırsama diyorum. Kaldırı mısın de lütfen diyo mailde atayım ister misin dedim en son

Bizim bugün kalça ultrasonumuz vardı ama sormayı unuttum.Sling değil de kanguru kullanabiliyor muyuz.E bebekteki çalışan kullanabilirsiniz uygun dedi ama güvenemedim.Üstünde de 0-6 ay size dönük kullanılır 4-12 kg yazıyodu.Doktoruna soran var mı veya kullanan

Benzer seyleri yasayan sizlerin yorumlarini okuyunca hafifledim valla Annelik gercekten zormus, kendi annemle didisir, kizar, onu anlamazdim. Meger sacini supurge etmis ne zorluklarla simdi daha iyi anliyorum.

Buarada ben cogunlukla mama veriyorum. Kendi sutum epey az ancak ogunlerde 20 - 30 ml ancak cikiyor. Kalan 60 -70 ml mama. Gazi oldugu icin doktora soyledik mamayi degistirdi. Sma optiprodan comforta gectik. Ancak ayni zamanda probiotigimizi de degistirdik. Nbl drop kullandim dun. Gece her ogunde kustu bebegim. Mamadan mi probiotikten mi anlamadim. Dunde bugunde kaka yapmadi. Normalde hergun yapiyordu. Suan daha fazla gaz sancisi cekiyor. Doktor eski probiotigini kullanmaya devam et dedi. Sizde mama degisikliginde yada probiotikte yan etki oldu mu hic?

Ayrica bizim gobek bagimiz 6.gun dustu, bir hafta hicbir sorun yoktu ama 2 gundur gobeginde kanama goruyorum. Akici degil ama kan kurumus oluyor. Sizde de sonradan kanamalar oldu mu?

Buraya gelmeyeli bayağ olmuş
Gece uykularımı çok özledim ama bebek kokusu herşeye değermiş
İkiz bebek annelerim neler yapıyorsunuz herşey yolunda mı
sdaak ballimon D dolunay melek
Gercekten tatlım cok guzel bir duygu ama cokk zormus annelik, gece cok zorlanıyorum ben uykusuz zor oluyor, bebeğimin birinde kusma problemi var o da beni baya endişelendiriyor, sen nasılsın tatlım nasıl bebişlerin

Buraya gelmeyeli bayağ olmuş
Gece uykularımı çok özledim ama bebek kokusu herşeye değermiş
İkiz bebek annelerim neler yapıyorsunuz herşey yolunda mı
sdaak ballimon D dolunay melek
Çok şükür yolunda senden ne var ne yok nasıl gidiyor ah o koku şuan uyuyorlar odaya girip boyunlarından opmemek için zor duruyorum saat 00.30 1.00 olsa da biraz beslerken doysam anne olmak bu mu acaba ya uyuduklarında uyansınlar uyandıklarında hadi uyuyun artık offf bu nasıl bi ikilem

Ay bende gecen hafta evde cildirdim uykusuzluktan bosanmak istedigimi, devam edemeyecegimi yazdim. Gidip lohusa depresyonunu arastirmis bunlar gececek diyor. Sabah 5 bucukta ise gittigi icin h.ici gece seslenmiyorum hic. Cocuk cok aglarsa kendi kalkip geliyor sakinlestirmek icin. Az once 3 saat uyuttu beni kendi bakti, dinlendim valla. Bu konuda git hava al, git uyu vs.der beni rahatlatir. Giydirir, altini degistirir, emzigi dusse ilk o kalkip kosar. Ama yetmiyor bana. Sanki benim yasadigim psikolojiyi yasasin istiyor gibiyim. Neden tek ben yasiyorum kafasindayim Gecen aksam cok agladi bebegim esimde sabah ise kalkacak diye erken yatmisti, odasinin kapisini tekmeyle bir acmisim, resmen kriz gecirdim nasil duymazsin diye. Adam bir beni bir bebegi sakinlestirdi falan. Sanki bir bosansam icim rahatlayacak ev isleri konusunda da ancak soylersen yapiyor, komutla calisiyor ama benimde yapmami istemez. Firsat buldukca dinlen, yapma diyor. Oyle olmuyor iste anlayamadigi sey bu

Kızlar bugün doktorla görüştüm bebemin emmeme videolarını izlettim meme reddi olmuş 45 günlük bebekte meme reddi de oluyormuş demek ki. Ben ememediği için bacağını çektiği için vs gaz sancısı var sanıyordum. Doktor artık gaz gitgide azalacak dedi. Meğer meme reddi yaşıyormuş iki gün boyunca sürekli emzirmeye çalışacağım yoksa aç kalmaktan kilo kaybı olacak yavrumda Bir kere fizyoterapiste gitmiştim eşime süt sağıp bırakmıştım cuma akşamı onu biberonla verdi. Ertesi gün de emmeyince açtır diye biberon verdim. Hemen kafası karışmış 1-2 keredden bir şey olmaz sanmıştım bşr de anlamadım ne olduğunu mal gibi. Tecrübeli anneler öneriniz var mı nasıl aşarım bu meme reddini….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…