Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Kızlar iyi geceler aranızda hamileyken el uyuşukluğu başlayıp hala geçmeyen var mı? Geçenler neler yaptı da geçti benim sol el sürekli uyuşuk çok zorlanıyorum

Bende şimdi biberondan 12 beslenmesinden kalanı verdim toplam 100 ml bitirmiş oldu. Avent 4 numara kullanıyoruz biz. 3 ile de güzel emiyor ama 4 daha rahat. 1-2 numaralarda hiç süt çekemiyordu. Çok şükür meme emmesi de etkilenmedi. Emzikte tutuyor canı isterse. Bibs marka kauçuk emziklerden aldım. Ağzına bile sığmadı yine tek bitane sevdiği emzik var onla devam. Şuan kucakta uyuyor sıpa. Beşiğe koyunca direk mızıldanıyor. Şimdi bi şansımı deniycem. Bende uyumak istiyorum bütün akşam yine kolik tuttu. Bide hasta uyandım güne. emziriken kucağımdayken maske ile takılıyorum boğazım acıyor üşüttüm sanırım. İnşallah oğluşuma bulaşmadan iyileşirim.

Meme reddi yapmasın diye biberon ve emzik hiç vermedim. Verirsem daha mı büyük dert açarım bilemiyorum

Tırnaklarını nasıl hallediyorsunuz? Kesiyor musunuz törpü mü? Bu da benim korkulu rüyam. Yanağını boydan boya çizdi az önce çok üzgünüm

Ay biz bu geceyi pas geçtik eşimle 1 saat tv izledik resmen ne huzurmuş ya. Çok geçmiş olsun valla umarım üşütmedir sadece, geceleri çok üşüyoruz normal umarım bulaşmadan bebeğe atlatırsınız. Bizimki de bibs tutmadı ağzına büyük geldi galiba aventten devam biz çok zorda kalırsa alıyor ağzına bibs'i çok süt gelmesinden korkuyorum biberondan ondan büyük başlıklara geçemiyorum ya mememdeki akış ona yetmezse diye
Meme reddi yapmasın diye biberon ve emzik hiç vermedim. Verirsem daha mı büyük dert açarım bilemiyorum
Bana da erken dönemde vermezsen sonra çok zor oluyor diyen oldu ondan erkenden verdim şu ana kadar 45 günde 5-6 kere biberon içti şükür hala meme ile arası iyi . emziği hemşireler hastaneden çıkarken normalde bu kadar erken aile sorsa bile hayır deriz ama siz emzik verin emme hissi çok kuvvetli yoksa çok zorlanırsınız demişlerdi biz 3. Gün verdik direk süt içme değil de boş emme hissi yğksek emziğğ bulamazsa elini emiyor şu anda

Tırnaklarını nasıl hallediyorsunuz? Kesiyor musunuz törpü mü? Bu da benim korkulu rüyam. Yanağını boydan boya çizdi az önce çok üzgünüm
Valla ben kağıt ve elektrikli törpü ile karışık gidiyorum ama naparsam yapayım çiziyi ne ara uzuyo o tırnaklar anlamıyorum

Bizim yoğun bakımda 27 gün kaldığı sürede ağızdan beslenmeye geçtikleri anda zaten biberon başladı. Ve emzik vermeye başlamışlardı daha kuvözdeyken. Ama lansinoh biberon kullanıyorlardı. Onun akışı çok yüksek. Eve gelince ben avent ile devam ettim. Şimdilik iyi gidiyor. İnşallah meme den kopmaz. Ama şu kucakta uyuma işini nası yapıcaz çok zorlanıyorum. Az önce beşiğe bıraktım. 5 dk sonra burnundan süt geldi aldım hemen. Reflü başladı sanırım bide bi kaç seferdir oluyor bu. Gazını çıkarsam da kalıyor demek. Geri tepiyor.

Meme reddi yapmasın diye biberon ve emzik hiç vermedim. Verirsem daha mı büyük dert açarım bilemiyorum. Uyanmaktan bıktım. Uyurken de inanılmaz hareketli. Sesinden uyuyamıyorum.

Kızlar sezeryan yeri hala ağrıyan var mı? Ne kadar süre de geçti? Benim hala ara ara yanıyor ve ağrıyor.. 15 gün oldu..

Birde krem kullanıyor musunuz? İz için felan?

Ben avent 2 numaraya enjektörle delik açtım 3 tane daha çocuk yoruluyor diye memeyi emmesi daha kuvvetlendi sanki emmeyi geliştirdi emzik de tutuyor özellikle altını değiştirirken sinirlenince emzik sakinleştiriyor

Gece yine çok zordu hep kucakta uyumak istiyor. Beşiğe koyunca max yarım saat duruyor. Napıcam ben yandım ya ben tükendim hastayım boğazım acıyodu sesimde gitti bugün. Üşüttüm kesin. Etrafımda hasta kimse yok çünkü. Maskeyleyim bebek kucağımda hayatım şaka gibi şuan

Gercekten tatlım cok guzel bir duygu ama cokk zormus annelik, gece cok zorlanıyorum ben uykusuz zor oluyor, bebeğimin birinde kusma problemi var o da beni baya endişelendiriyor, sen nasılsın tatlım nasıl bebişlerin
Ben de annemle bakıyorum alt değiştir besle azalt uyut sonra ikinci bebek derken diğer beslenme saati geliyor Allah’ım kolaylık versin hepimize canım

çiçeğim benim de bir kızımı reflü vardı attım reflü maması var aptamil o bize iyi geldi beslendikten sonra 20 dakika dik tutuyorum ilerleyen sürede ana kucağına koyunca daha rahat ederiz
Bu arada mama kullanıyor musunuz hangi mama tercihiniz oldu ama kullandığınızdan beri kabızlık yaşıyoruz

Beni soracak olursan biraz sıkıntılı süreçlerden geçiyorum bacağım falan diyordum ya kemik iliği ödemi olmuş şu an koltuk değnekleri ile yürüyebiliyorum diğer türlü yürüyemiyorum
Oksijen Hiperbarik tedavisi alıyorum lohusalığım hep ağlayarak geçiyor
Ben de bir an önce iyileşirsem her şey yolunda gidecek çünkü iki bebeğe yetişmek çok zor bu şekilde canım gebelikten bana böyle bir iz kaldı
Mama için önerin var mı canım
Seni o kadar iyi anlıyorum ki canım ben de bu süreçte ailemin yanında olmak zorundaydım.
Kendi evim kendi düzenim şu an kırk parçaya bölünmüş gibiyim iki çocukla
İnşallah aldığım tedavi beni hızlıca toparlar ve eski sağlığıma tekrardan kavuşurum canım
İnşallah zamanla daha çok adapte olacağız
En çok gece uykusu bizi zorluyor
Sende mama kullanıyor musun canım

Şu an ben de aynı durumu yaşıyorum tam olarak sürekli meme istiyor acaba sütüm yetmiyor doymuyor mu yeterince tam meme de uyuyor dediğin gibi gazını çıkarıyorum tekrar uyanıyor tekrar altını pisletiyor temizlerken tekrar uykusu açılıyor o kadar uykusuzum ki ben de annemi çağırdım gelsin yanında dursun ben uyumak istiyorum artık sütüm de azalmaya başladı sanki çünkü uykusuzum çook

Hastanede ikinci gün emzik verdim meme reddi yaşamadık ama sanki memeyle emziği de ayırt edebiliyor gibi yani karnı açken kesinlikle emziği almıyor bazen emziği hiç olmuyor bazen alıyor ama meme reddi yaşamadık

Kızlar sezeryan yeri hala ağrıyan var mı? Ne kadar süre de geçti? Benim hala ara ara yanıyor ve ağrıyor.. 15 gün oldu..

Birde krem kullanıyor musunuz? İz için felan?
Ağrıyor elbetteki 17 gün oldu. İki ayrı krem verdi bana doktorum onları kullanıyorum birini sabah birini akşam onlar bittikten sonra o oz için bir krem vermişti ona başlayacağım

Aptamil prosyneo kullanıylruz canım biz ama öncelik anne sütü çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…