Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Aaa biz de 26 ocakta doğduk adımız inci valla ne güzel tesadüf denemedik onu aklımızda ama tekerleklerini silmrk gerekiyor diye hep o telaş anında erteliyoruz bu akşam olmadan bir tekerleklerini sileyim.

Tesekkur ederim. Surubun ismi nedir acaba, biz de doktorumuza sosoralım. Bize maflor verdi dunden beri kullaniyoruz. Ama yine kusuyor.

Nasıl anladınız

Hangi uygulamayı kullanıyorsun canım

Mustelanın stelatopia değil mi onu arkadaşım kullandı bebeğine geçirmiş gerçekten benim bebeğimde de var. Hatta bana vucudunda da minik kırmızı noktalar var gibi geliyor ama eşimle kayın validem bişey yok diyolar. 15 inde yine doktor kontrolümüz var. Soracam doktoruna.

Evet o krem. Burada bu 2 kremi tavsiye olarak okudum. Ama trendyolda daha çok egzama için kullanılmış. Kendi doktorumuza da sordum cevap vermedi Annem de yeni doğdu, ayak uydurmaya çalışıyor dünyaya normal diyip duruyor El ve ayaklarında da pul pul dökülmeler var. Doktora sormadan da alıp kullanmak istemedim

Ben stelatopia kullanıyorum ama sadece alnına yüzündeki bebek aknesi sandığım şeylere doktor isilik dedi onlara sürme daha da büyütür dedi sade alnına kullanıyorum, bir de normal şampuandan yine mustela'nın konak şampuanına geçtik

Konak şampuanı iyi geldi mi size ? Benim doktor zeytinyağı sur sonra masaj yap tara banyo yaptir dedi. Geçti on ve yanlardan ama bugün baktım bu kez arka kısımlar da olmuş. Yüzünde akne var ona da bebek sabunuyla her gün temizle dedi. O akne mi iyilik mi bir şey demedi. Gecer dedi ikisine de.

Valla ben bir kere yıkayabildim :/ apar topar eşim hasta oldu diye anneme geldik unutmuşum evde. burada eski şampuanı var ama o ilk seferinde iyi geldi bir de doktor ellerinle kazı dedi. Bizim daha konak yok ama zaten 2. Ay verecektim ufak ufak oluşmaya başlamış diye erken verdi konak şampuanı dediğim gene mustelanın o serisinden bir şampuan

Anladım. Aklınızda olsun zeytinyağı karbonat sürüp masaj yapıp 15 dakika bekletip taramak gecirdi ilk seferde bizimkini. Sadece arka kısımlara surmemistim orada da olmaya başlamış ona da yarın sürüp banyo yaptıracağım.

Bereyi takıyosanız takmayın kafası hava alsın. Ben sadece banyo yaptığı gün takıyorum 5 6 saat sonra çıkarıyorum

Mustelanın konak sampuanını daha Konak oluşumunun başındayken derileri fark ettiğim anda başladım Böyle bir şey olamaz gerçekten kesinlikle harika bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…