Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Terleme sorunu yaşayan var mı?

Gecede 3 4 tişört değişiyorum artık çok can sıkıcı olmaya başladı.. kafa kısmı boyun kısmı özellikle su gibi oluyor

Günaydın canım anneler bugün bebeklerimi görmeye gideceğiz sınavdan sonra inşallah. Umut yüklü uyandım bugün de sizlere de selam vermek istedim erkenden Herşey için en hayırlısı en güzeli ailelerimizi, bebeklerimizi, sevdiklerimizi bulsun inşallah

Günaydın hatunlar yine sabahın 5inde kalktım tövbe est diyorum kendime başka da bi şey demiyorum kocam salonda bayılmış çocuk tır gibi üstümden geçti sen dün 8de uyudun tabi dedi horlamaya devam etti

Gecede 3 4 tişört değişiyorum artık çok can sıkıcı olmaya başladı.. kafa kısmı boyun kısmı özellikle su gibi oluyor
Ben yaşıyorum doğurmadan 2 hafta kadar öncesinde bi başladı hala terliyorum Ensemde özellikle . Gece sürekli üst değiş yastık değiş. Lohusalığımın bitmesini bekliyorum. Bakalım ne zaman geçecek

Canım hangi deger o 8.8 dediğin

Ben yaşıyorum doğurmadan 2 hafta kadar öncesinde bi başladı hala terliyorum Ensemde özellikle . Gece sürekli üst değiş yastık değiş. Lohusalığımın bitmesini bekliyorum. Bakalım ne zaman geçecek

Ayyy ben her gece su gibi oluyorum , yaklasık bir aydır var, yastıgım bile ıslanıyor, dogurunca gecer diye düşünüyorum

Ayyy ben her gece su gibi oluyorum , yaklasık bir aydır var, yastıgım bile ıslanıyor, dogurunca gecer diye düşünüyorum
Ben terlemiyorum ama aniden sıcak basması yaşıyorum ama çok sık olmuyor. Hatta tam tersi benim ellerim ayaklarım donuyor kalorifere yapışıyorum ilk kızımda da çok aşırı üşümüştüm elektrikli ısıtıcıya karşı oturmaktan bacaklarım eritema ab igne olmuştu dalga dalga. Doğumdan sonra dermatolog ilaçlı kremle zor düzeltmişti

Benimki de 8.9 du ilk aldığımda üç hafta oldu alerji olabilir diye hastamede yaklaşık iki saat durdum çok şükür birley olmadı tekrar dan bakıldı 9.1 olmuş + ben kan ilacını iki atıyorum işte tekrar kan serumu verildi ciğer gelişticiyle birlikte oldu hatta çok şükür alerji yapmadı daha hiç olmadı ameliyat sırasında kan vericim bu şekilde olmaz dedi düşük dedi. Ben ameliyattan çok korkuyorum o kadar korkuyorum ki ilk bebeğimde hiç korkmamıştım arkamda kimse yoktu şimdi kızım var hadi birley olursa bana diye korkuyorum bir yandan da diyorum herkes estetik oluyor küçük çocukları varken ki smilayata giriyor diyorum. Biraz iğne ye karşı vücudum tikleiyor geri atıyor elimde değil spinal okurken ki iğne nasıl olacak bilmiyorum . Ay içimi döktüm hatta ben normal doğum bile sordum olmaz diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…