- 30 Haziran 2013
- 21.689
- 1
- 17.565
- 498
anladimmmmAy bu kuşaklar ya var ya x,y,z ve alfa 2025 yılı itibariyle doğanlar artık yeni bir jenerasyon açıyorlar beta ismi. 2025-2039 arasına beta diyeceklermiş.bizim bebikler yeni bir kuşağın ilk üyeleri oluyormuş.
Şöyleki ben insanların sorunlarını kendi sorunum gibi çok dert ederim hala öyleyim eşimde bana sor nasılsın diye ayıp olmasın ama sonrasıda seni ilgilendirmesin diye alıstırıyor herkesin derdi kendine kendini başkasının derdiyle yıpratma demek istiyor haklı görüyorum ve uygulamaya çalısıyptum diyelimÇok mantıklı yaptığın cevabi niye dinlemiyosun jsbxjwjdksj
cok gecmis olsun canim bi daha gerekmesin insALLAH. preeklampsi bende de sıkıntı . insALLAH korktuğumuza uğratmasin Allah. iki gundur benim de kasik agrim ve igne batması gibi agrim oldu. bugun tahlil verdim sanirim idrar yolu enfeksiyonu oldum. onun dışında çok sukur iyiyim .
Seni çok iyi anlıyorum, ben dayanamıyorum, kaç kişi ile tartıştığımı bilmiyorum dahi. Kardeşim ve eşim bu huyumdan nefret ediyor. Yan masadaki insan dahi sinirimi bozabiliyor.Tüm hastalara geçmiş olsunruya23 sevindim canım şimdi kızlar çok önemli bir problem var eşim son bir yıldır ağzını şaplatarak yemek çerez yiyor. Normalde hiç kimsede fark etmezdim bunu ama eşim mi abartıyor ben mi çok taktım bilmiyorum öldüresim geliyor sürekli uyarıyorum bozuluyor o da ama dikkat edemiyor ben ne yapcm. Allah başka dert vermesin diyen olur elbet ama gerçekten berbat. İğğğğrenç. Uyarmaktan utanıyorum artık yaaaa
ayyyy bu bende de var ve sadece babama karşıydı. başkasının ağız sesinden rahatsız olmuyordum. bu hamilelikte herkese genellefim. inşallah hamileliktendir ve seninki de bebisten sonra düzelir. çünkü içimdeki seri katil o seslere maruz kalınca ortaya çıkacak diye korkuyorum.Tüm hastalara geçmiş olsunruya23 sevindim canım şimdi kızlar çok önemli bir problem var eşim son bir yıldır ağzını şaplatarak yemek çerez yiyor. Normalde hiç kimsede fark etmezdim bunu ama eşim mi abartıyor ben mi çok taktım bilmiyorum öldüresim geliyor sürekli uyarıyorum bozuluyor o da ama dikkat edemiyor ben ne yapcm. Allah başka dert vermesin diyen olur elbet ama gerçekten berbat. İğğğğrenç. Uyarmaktan utanıyorum artık yaaaa
Süper olay sjndjdjdjd mantıklı valla maşallah diyimŞöyleki ben insanların sorunlarını kendi sorunum gibi çok dert ederim hala öyleyim eşimde bana sor nasılsın diye ayıp olmasın ama sonrasıda seni ilgilendirmesin diye alıstırıyor herkesin derdi kendine kendini başkasının derdiyle yıpratma demek istiyor haklı görüyorum ve uygulamaya çalısıyptum diyelim
O kadar ayarladım uğraştım sene başında doğsun sene sonuna doğumum olmasın yıl kaybetmesin diye. Kovaydı balıktı kovaydı balıktı derken oğlak geliverdiOcak sonu olur diyodum da Aralık annesi olacağım hiç aklıma gelmezdi31 aralık yani hemede ilahi Mert Arslan sen çok yaşa oğluşum
Ben de oldum ya o korku bende de var inşallah geçerKızlar aranızda. Hamilelik hemoroid ı olan varmı. Korkuyorum hamıleıkten sonra geçermi?
Başaşağı döndü mü seninki ya gerçekten öyle ben de dün temizlik yaptım ama mahvoldum normalde o saatte 2 katı iş yapabilirdimHamile iken temizlik ne kadar zor ya bugün yatak odasını detaylı temizledim eskiden daha, çabuk biterdi bi bitmedi ya çok zorlandım beşiği odaya getireceğiz şimdilik çocuk odasında içimden bir ses 37 de, doğacak diyor rüyamda da görmüştüm hayırlı zaman da sağlıkla gelsin inşallahta evdeki işleri bitirsem içim rahat doğuma gitsem ne güzel olurdu ara tatile kadar bitirsem tüm işleri bende mutlusu yok çocuk evde olunca iş yapılmıyor durmuyor sürekli oda yapmak istiyor
Çok güldüm var ya, gerçekten Allah başka dert vermesinHormonlardan falandır diyeceğim ama 1 yıl diyorsunuz, hoş hamilelik süreci de neredeyse o kadar ama bilemedim :)
Evet evet yapıyordu eşek yaaa çok sinir bozucu bir şeymiş.Hayırlı olsun maşallah canim dayansın biraz daha yumurcak
Ben de bu ara suyu azalttim bir ay öncesine göre ama ona rağmen her dk baskıdan benim de yatak kurasim geliyo
Tik gibi olduysa sende sorun belki önceden de yapıyordu senin dikkatini çekmemişti bilemedim jsbxjsnxksjdj
Ben resmi olarak(resmi== sat sjnxjsnxkd) mart anasiyim ama hiç marta kalacakmış gibi hissedemedim 10 mart olduğu için erken gelmeye karar verirse Şubat anası da olma ihtimalim yüksek beni de sayarsaniz en sonlardan olabilirimama resmi değeri baz aliyorsaniz olsundu ben sizi uzaktan da severim
Ay dikkat etsinler bi zahmet onlar daSeni çok iyi anlıyorum, ben dayanamıyorum, kaç kişi ile tartıştığımı bilmiyorum dahi. Kardeşim ve eşim bu huyumdan nefret ediyor. Yan masadaki insan dahi sinirimi bozabiliyor.
Ben birlikte yemek yediğim ve uyarmaktan yorulduğum insanlarda şunu yapmaya baslamistim “tv vs gibi gürültü kaynakları açık ise kapat, tamamen sessiz ortamda yemek yerken yapmaya başladıklarında kendileri de rahatsız olup duzeltiyorlar” ama gürültülü ortamda bizler kadar hassas değiller.
canım ben de sadece eşimde fark ettim hele çerez yiyinceayyyy bu bende de var ve sadece babama karşıydı. başkasının ağız sesinden rahatsız olmuyordum. bu hamilelikte herkese genellefim. inşallah hamileliktendir ve seninki de bebisten sonra düzelir. çünkü içimdeki seri katil o seslere maruz kalınca ortaya çıkacak diye korkuyorum.
Yaa kuzum sen gene az kilo almıssın ben 15 aldımBende de var mınık mınık ama çatlak kremlerine yağlarına birde masaj ekleyerek doğumdan sonrada devam etmek gerekiyormuş çatlaklar gençken yok etmek önemliher hafta bir önceki haftadan daha büyük göbeğim var ben 9 kilo aldım zaten şuan çocuklar 2 şer kilo suyu plesantası vs vs derken çok bişey kalmayacak geriye diye düşünüyorum ama karnım gerildikçe bende geriliyorum yatak odasından salona giderken nefessiz kalıyorum geceleri lavaboya gitmek zorunda kalmak en büyük fobim oldu işte böyle geçiyor günler ama içerde durdukları her sabıye önemli o yüzden bunların hıcbırıni onlara hıssettirmemeye çalışıyorum iki gün öncesine kadar asırı aktiftiler doktor kontrolünden sonra bi duruldu lar şimdi de onu kafaya takıyorum neyseki kontroller her hafta olmaya basladı hayırlısı bakalım resmen içimi dökesim varmış
İki kız bizim biz geçen hafta gittik artık haftalık dedi bizim canımıza minnet çünkü benim eşim eve ultrason cıhazı almaya kalkışmış bi insan bunu duyunca havalara uçtuYaa kuzum sen gene az kilo almıssın ben 15 aldımaynı durumlar tatlım , cokk dikkat ediyorum çatlaklara gene de sanki bi yerde olusmus gibi , dogum sonrası için de bişeyler bakıyorum o zaman da kullanıcam . Canım beni hala 3 hafta sonraya cagırdı , daha 2 hafta var doktora gitmeme , cinsiyetleriniz ne
O kadar ayarladım uğraştım sene başında doğsun sene sonuna doğumum olmasın yıl kaybetmesin diye. Kovaydı balıktı kovaydı balıktı derken oğlak geliverdiama bişey diyim mi 31 aralıkta da gelinmez ya insana bu yapılmaz benimki 25 aralıkta geldi de herşey Allahtandır diyip oturdum yerime 31 aralıkta gelseydi bu kadar da olmaz deyip kalpten giderdim
Oyy masallahİki kız bizim biz geçen hafta gittik artık haftalık dedi bizim canımıza minnet çünkü benim eşim eve ultrason cıhazı almaya kalkışmış bi insan bunu duyunca havalara uçtu
Son Alfa erkeği yavrum benim.Ayy maşallah size yaen sağlıklı en hayırlı zamanda gelirler umarım
Tatlımız bizim o. Demek ki beta jenerasyonu olmak istemedi son düzlükte geliverdi. Allah ayağına toz değdirmesin
Bizimkilerde asla göstermiyor detaylıya girdik elimiz boş doktor her defasında renkli bakıyor yok yok isimler net değil henüz aklımızda bişeyler var ama netlemeden de dillendirmiyoruz malum insanların her konu hakkında bir fikri varOyy masallahiki kız da biz de var yaa evet insan surekli görmek istiyor, ama bizim sıpalar hiç yuzunu göstermiyor ya ayy isimleri belli mi
Sizi böyle neşeli görmek ne güzelSon Alfa erkeği yavrum benim.son mohikan gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?