Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    56
Kızlar sezeryan enfeksiyonu oldum ben tekrar ameliyat oldum. Acık yara halinde şuan hastanede yatıyorum. Bebeklerin olduğu hastanede. Zor ve acılı zamanlar geçiriyorum. Kendınıze iyi bakın
Ah canım çok gecmiş olsun,şuan hersey üst üste geliyor ama geçecek inşallah bebişler nasıl ne diyor doktorlar umarım en kısa sürede evinizde koyun koyun bu zor günleri telafi edersiniz

Kızlar sezeryan enfeksiyonu oldum ben tekrar ameliyat oldum. Acık yara halinde şuan hastanede yatıyorum. Bebeklerin olduğu hastanede. Zor ve acılı zamanlar geçiriyorum. Kendınıze iyi bakın
Çok geçmiş olsun. Çabucak iyileşir evine gitmek nasip olsun. Nasıl enfeksiyon oldu. Allah yardımcın olsun

Yarın doktor randevum var canım görüneceğim

Ne kadar zormuş annelik, insanın hiç aklına gelmeyen türlü türlü şeyler çıkıyor devamlı. Çok geçmiş olsun bebeklerinle beraber bi an önce sağlığınıza kavuşun inşallah.

Kuzum cok gecmiş olsun acil şifalar diliyorum

Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin üçünüze de.

Çok geçmiş olsun canımm inşallah hepiniz sağlıkla sıhhatle evinize dönün iyi olacaksınız inşallah

Çok geçmiş olsun en kısa zamanda bunu da atlatirsiniz inşallah Allah şifalar versin

Ay ben bunu bıraktım ya. Akşam uyumadan önce içiyordum öyle rahat oluyordu. Sabah içinde gün boyu eziyet.

zaman hızlı geçiyor benim doldu geçen hafta 32 bu hafta da aldım çok şükür rapor isim bitti bebisim de iyiymiş mutlu oldum geldim eve Müge anlı izliyorum çekirdek yiyorum. ohh
O yanlızlık mertebesine ulaşamadım. Tam keyif yapıcam dedim erkek kardeşim geldi. Malum bizim ev asla boş kalmaz. 2 hafta sonra gidecek ama 2 hafta yalnız kalıcam . Onun heyecanı ile neler yapacağımı programlıyorum

cok guzel bir mertebe hele bir de hicbirsey yapma sorumluluğun yok. ohh miss doguma kadar tabi.

cok guzel bir mertebe hele bir de hicbirsey yapma sorumluluğun yok. ohh miss doguma kadar tabi.
Ya valla büyük hevesle evimi temizletip izni aldım keyife başlim diye yok erkek kardeşim geldi. Hamilelikte insanın kendine bile tahammülü yokmuş. Benden birşey istediği yok. Bulaşık falan ne varsa halleder ama varlığı bile rahatsız etmeye başladı. Kıyamam çocuk bunun farkında bile değil

Ayyy 32 de izin alın bence günümüz günümüzü tutmuyor biraz nefes alın doğumdan önce 37 de doğum planlanıyor zaten gün kalmıyor sonra
Cumartesi 32 oluyorum kalan yıllık izinleri kullanıyorum bu hafta daha fazla dayanamıyorum bu hafta izne çıkıcam ilk çocuğumda 37 de çıktım ama 5 yıl önceki enerjim kalmamış 38 de sezeryan olacağım zaten biraz dinleme zamanım geldi

Kesinlikle ya. İlkimde 37 kadar çalıştım ama şuan o enerjim asla yok. Zaten kızda izne ayrıldığım gibi doğum yapmıştım. Bunda beklemedim.

merhaba dun 24 saatlik idrar topladim bugun sabah hastaneye tahlile götürdüm. Bana sise ve plastik kurek gibi kaplar verdiler ona idrari yapip verdikleri şişeye boşalttım. kolay oldu. ama evet rahatsiz edici birsey

iyi geceler kizlar. 24 saatlik idrar sonucum cok sukur temiz çıktı. 140 olsa gebelik zehirlenmesi olacakti benim değerimi 103 . 10 günlük istirahat verdiler. simdi kendimi cok yormadan haftaları geçirmeye çalışacagim. Erken doğum riskine karşı bugun bebegin ve benim nerdeyse tüm ihtiyaçlarını hallettik. Hastane çantamı hazırlamam lazım her ihtimale karşı.

Çok teşekkür ederim. Cok sukur temiz çıktı. Ama tansiyon bastan beri sıkıntı bizde. Ben de 2 saatte bir ölçüyorum. İnsALLAH tekrar yasamayiz ayni şeyleri .

cok gecmis olsun. Zor ama geçecek inşAllah. siz de kendinize iyi bakin

telefondan alıntı yapmakta zorlandım yapamadım çalışır raporu ile ilgili doktorum tam gününde raporu girmemiz lazım demişti o yüzden tam 32 de gidicem ben çalışır raporu yazıcak bi hafta çalışcam sonraki hafta çalışamaz raporu almayı planlıyorum zorlanıyorum artık baya gece uykusu olmayınca iş çok zor oluyor yoksa başka zorluğu yok aslında bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…