Ah canım çok gecmiş olsun,şuan hersey üst üste geliyor ama geçecek inşallahKızlar sezeryan enfeksiyonu oldum ben tekrar ameliyat oldum. Acık yara halinde şuan hastanede yatıyorum. Bebeklerin olduğu hastanede. Zor ve acılı zamanlar geçiriyorum. Kendınıze iyi bakın
Çok geçmiş olsun. Çabucak iyileşir evine gitmek nasip olsun. Nasıl enfeksiyon oldu. Allah yardımcın olsunKızlar sezeryan enfeksiyonu oldum ben tekrar ameliyat oldum. Acık yara halinde şuan hastanede yatıyorum. Bebeklerin olduğu hastanede. Zor ve acılı zamanlar geçiriyorum. Kendınıze iyi bakın
Yarın doktor randevum var canım görüneceğimBen birkaç hafta önce böyle olduğumda doktora gittim hemen. Kasılmam da vardı gerçi. Rahimde iki derece tonus görüldü ama açıklık yoktu. Erken doğum riski nedeniyle progestan ve indometatsin başlandı. Şimdi gayet iyiyim.
Siz de doktora görünün bence ne olur ne olmaz.
Ne kadar zormuş annelik, insanın hiç aklına gelmeyen türlü türlü şeyler çıkıyor devamlı. Çok geçmiş olsun bebeklerinle beraber bi an önce sağlığınıza kavuşun inşallah.Kızlar sezeryan enfeksiyonu oldum ben tekrar ameliyat oldum. Acık yara halinde şuan hastanede yatıyorum. Bebeklerin olduğu hastanede. Zor ve acılı zamanlar geçiriyorum. Kendınıze iyi bakın
Ben de bu hafta toplayacagım , hadi temiz cıksın insallah sonuclarımızBenim tansiyonum yükseldiği için protein kaçağı olabilir mi diye bakıldı canım. O zaman bi sorun çıkmamıştı şimdi tekrar istedi yarın yine toplıcam
Kuzum cok gecmiş olsun acil şifalar diliyorumKızlar sezeryan enfeksiyonu oldum ben tekrar ameliyat oldum. Acık yara halinde şuan hastanede yatıyorum. Bebeklerin olduğu hastanede. Zor ve acılı zamanlar geçiriyorum. Kendınıze iyi bakın
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin üçünüze de.Kızlar sezeryan enfeksiyonu oldum ben tekrar ameliyat oldum. Acık yara halinde şuan hastanede yatıyorum. Bebeklerin olduğu hastanede. Zor ve acılı zamanlar geçiriyorum. Kendınıze iyi bakın
Çok geçmiş olsun canımm inşallah hepiniz sağlıkla sıhhatle evinize dönün iyi olacaksınız inşallahKızlar sezeryan enfeksiyonu oldum ben tekrar ameliyat oldum. Acık yara halinde şuan hastanede yatıyorum. Bebeklerin olduğu hastanede. Zor ve acılı zamanlar geçiriyorum. Kendınıze iyi bakın
Çok geçmiş olsun en kısa zamanda bunu da atlatirsiniz inşallah Allah şifalar versinKızlar sezeryan enfeksiyonu oldum ben tekrar ameliyat oldum. Acık yara halinde şuan hastanede yatıyorum. Bebeklerin olduğu hastanede. Zor ve acılı zamanlar geçiriyorum. Kendınıze iyi bakın
Ay ben bunu bıraktım ya. Akşam uyumadan önce içiyordum öyle rahat oluyordu. Sabah içinde gün boyu eziyet.O kadar kötüyüm ki kaç gündür şu demir ilacını içmiyordum bu sabah eşimi işe gönderirken içtim bence bu Ilaç bana yaramıyor ılk basladıgımdada 1 hafta istifra etmiştim şuan çok acı bir şekilde miğdem ağrıyor yada dolaptan soğuk birşey mi yedim bilmiyorum durumuma bakıcam kötü olursam eşimi çağırırım acile giderim
O yanlızlık mertebesine ulaşamadım. Tam keyif yapıcam dedim erkek kardeşim geldi. Malum bizim ev asla boş kalmaz. 2 hafta sonra gidecek ama 2 hafta yalnız kalıcam . Onun heyecanı ile neler yapacağımı programlıyorumzaman hızlı geçiyor benim doldu geçen hafta 32 bu hafta da aldım çok şükür rapor isim bitti bebisim de iyiymiş mutlu oldum geldim eve Müge anlı izliyorum çekirdek yiyorum. ohh
cok guzel bir mertebe hele bir de hicbirsey yapma sorumluluğun yok. ohh miss doguma kadar tabi.O yanlızlık mertebesine ulaşamadım. Tam keyif yapıcam dedim erkek kardeşim geldi. Malum bizim ev asla boş kalmaz. 2 hafta sonra gidecek ama 2 hafta yalnız kalıcam . Onun heyecanı ile neler yapacağımı programlıyorum
Ya valla büyük hevesle evimi temizletip izni aldım keyife başlim diye yok erkek kardeşim geldi. Hamilelikte insanın kendine bile tahammülü yokmuş. Benden birşey istediği yok. Bulaşık falan ne varsa halleder ama varlığı bile rahatsız etmeye başladı. Kıyamam çocuk bunun farkında bile değilcok guzel bir mertebe hele bir de hicbirsey yapma sorumluluğun yok. ohh miss doguma kadar tabi.
Cumartesi 32 oluyorum kalan yıllık izinleri kullanıyorum bu hafta daha fazla dayanamıyorum bu hafta izne çıkıcam ilk çocuğumda 37 de çıktım ama 5 yıl önceki enerjim kalmamış 38 de sezeryan olacağım zaten biraz dinleme zamanım geldiAyyy 32 de izin alın bence günümüz günümüzü tutmuyor biraz nefes alın doğumdan önce 37 de doğum planlanıyor zaten gün kalmıyor sonra
Kesinlikle ya. İlkimde 37 kadar çalıştım ama şuan o enerjim asla yok. Zaten kızda izne ayrıldığım gibi doğum yapmıştım. Bunda beklemedim.Cumartesi 32 oluyorum kalan yıllık izinleri kullanıyorum bu hafta daha fazla dayanamıyorum bu hafta izne çıkıcam ilk çocuğumda 37 de çıktım ama 5 yıl önceki enerjim kalmamış 38 de sezeryan olacağım zaten biraz dinleme zamanım geldi
merhaba dun 24 saatlik idrar topladim bugun sabah hastaneye tahlile götürdüm. Bana sise ve plastik kurek gibi kaplar verdiler ona idrari yapip verdikleri şişeye boşalttım. kolay oldu. ama evet rahatsiz edici birseyKızlar benim doktorum degerlerim normal oldugu halde , 24 saatlik idrarda protein testi ve tansiyon takibi istedi. 24 saatlık idrar biriktirme muhabbetine cok irite oldumbenzer testleri veren oldu mu , bir kadının pet şişeye işeme durumu oldukca zor geliyor , pratik önerisi olan var mı
Çok teşekkür ederim. Cok sukur temiz çıktı. Ama tansiyon bastan beri sıkıntı bizde. Ben de 2 saatte bir ölçüyorum. İnsALLAH tekrar yasamayiz ayni şeyleri .Geçen hafta birebir aynısını yaşadım. Benim şansım tansiyonum yükseldiğinde zaten hastanedeydim düşürülmeye çalışılırken bayıldım. Benden de 24 saatlik idrar istendi ama daha önce de vermiştim o dönem normal çıkmıştı. Gerçekten büyük korku ya tansiyon, devamlı tansiyon ölçüyorum her anımda.
Size de geçmiş olsun inşallah korktuğumuz gibi çıkmaz.
cok gecmis olsun. Zor ama geçecek inşAllah. siz de kendinize iyi bakinKızlar sezeryan enfeksiyonu oldum ben tekrar ameliyat oldum. Acık yara halinde şuan hastanede yatıyorum. Bebeklerin olduğu hastanede. Zor ve acılı zamanlar geçiriyorum. Kendınıze iyi bakın