Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    56
ayyyy çok geçmiş olsun ah bu demir ilaçları mahvetti hepimizi kanına sıcak havlu koy canım benim kramplar öyle geçti

Ben gece içmekte buldum yek yolu,gece tuvalete kalkınca içip uyuyorum midem daha bulanmadan başka türlü içemiyorum

Bende aynı ilacı içiyordum ve aynı yan etkiler midem cok kötü oluyordu günde iki defa içmem gerekiyordu kansızlık ciddi seviyedeydi çünkü doktora söyledim o zaman tok karna icersin dedi sabah akşam yemekten bı saat sonra portakal suyuyla içiyorum hiç bişey fark etmiyorum hemoglobin seviyem de çok şükür düzelme oldu sende öyle yap istersen cnm

diğer tüm ölçüleri haftasınile uyumluysa korkmayın sadece zayıf bir minnoş,oda beslenme ile düzeliyor.sıkı bir beslenme yapın 2 3 hafta ve o şekilde devam edin

aynı sorunu bende yaşıyorum 30+1 im , bol bol ev içinde hareket edip atmaya çalışıyorum rahatsız edici boyutta oluyo

Kasılma oluyor mu sizde de peki ?
yani kasılma nasıl bir şey tam bilmiyorum ama ara ara sol kaburgama baskı yapıyor ve acıtıyor, idrar torbama aşırı bi baskı yapıyor ve sürekli tuvalete taşıyor , regl ağrısı gibi bir ağrıysa henüz olmuyor ama gaz ağrısı tuvalet isteiği ile bir geliyor zor gidiyorum

günaydınnn, ayy şu raporu sanırım bi ben alamayacağım çevrem bakı yapıyor masa başı iştesin idare et 37 ye kadar diyip duruyorlar 32 ye kaldı 2 haftacık :)
zaman hızlı geçiyor benim doldu geçen hafta 32 bu hafta da aldım çok şükür rapor isim bitti bebisim de iyiymiş mutlu oldum geldim eve Müge anlı izliyorum çekirdek yiyorum. ohh

Bütün hastalara geçmiş olsun kızlar umarım en kısa zamanda atlatirsiniz. Hamileyken hasta olmak çok kötü gerçekten bir kere nezle olmuştum hafif o bile 10 günde filan geçmişti aman çok dikkat edin kendinize. Bebislerimiz biz bir daha hasta olmadan sağlıklı bir şekilde doğsa da rahatlasak hepimiz

Geçen hafta birebir aynısını yaşadım. Benim şansım tansiyonum yükseldiğinde zaten hastanedeydim düşürülmeye çalışılırken bayıldım. Benden de 24 saatlik idrar istendi ama daha önce de vermiştim o dönem normal çıkmıştı. Gerçekten büyük korku ya tansiyon, devamlı tansiyon ölçüyorum her anımda.
Size de geçmiş olsun inşallah korktuğumuz gibi çıkmaz.

yalanci sanci dedikleri şey mi acaba. ben sancıyı yasamadim bilmiyorum ama.dinlenmeyle geçmiyorsa bir doktora görünün. İnsALLAH hersey yolundadır.
Canım dün çok kötüydüm sonra aklıma geldi duşa gireyim eğer gerçek doğum sancısıysa çıkınca ağrı artacak dedim girdim ılık duş aldım çıkınca oh mis ne ağrı ne sızı kaldı

günaydınnn, ayy şu raporu sanırım bi ben alamayacağım çevrem bakı yapıyor masa başı iştesin idare et 37 ye kadar diyip duruyorlar 32 ye kaldı 2 haftacık :)
Valla o baskı bende de vardı ben idare etmeyi seçtim ama aşırı denk geldi işim de aşırı sakinledi. Umarım senin de 32'dem sonra işin hemencecik sakinler. Ama yol gidiyorsan ya da toplu taşıma kullanıyorsam kendini dinle hiç başkasını dinleme ne yapmak istiyorsan o şekilde ilerle

zaman hızlı geçiyor benim doldu geçen hafta 32 bu hafta da aldım çok şükür rapor isim bitti bebisim de iyiymiş mutlu oldum geldim eve Müge anlı izliyorum çekirdek yiyorum. ohh
valla çok özendim , bebeişe ayrı sevindim sağlıkla gelsin vaktinde gelsin inşallah, en sevdiğim 3lü möge abla, çekirdek çay, bonus meyve tabağı

5 hafta daha vakit geçir bebeğinin sana ihtiyacı var diyip duruyorlar haklılar ama insan yoruluyor, iş kitlediler bana onun baskısı da var ondan kaçmak istiyorum, kendim arabayla geliyorum, trafikte ona buna kızıp rahatlıyorum yoksa araba ile gelmek hiiiiiç istemem bebeğimle ilgili hazırlık yapmak bile zor anca hsonundan hsonuna annem uzakta kv zaten bana necisin diye sormuyoır şimdilik tekim hazırlıkları tek başıma yapıyorum 37.haftada kolumu kaldıramayacağım gibi duruyor aman yaaa valla ne dolmuşum beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…