- 30 Haziran 2013
- 21.213
- 16.821
ayyyy çok geçmiş olsun ah bu demir ilaçları mahvetti hepimizi kanına sıcak havlu koy canım benim kramplar öyle geçtiO kadar kötüyüm ki kaç gündür şu demir ilacını içmiyordum bu sabah eşimi işe gönderirken içtim bence bu Ilaç bana yaramıyor ılk basladıgımdada 1 hafta istifra etmiştim şuan çok acı bir şekilde miğdem ağrıyor yada dolaptan soğuk birşey mi yedim bilmiyorum durumuma bakıcam kötü olursam eşimi çağırırım acile giderim
Ben gece içmekte buldum yek yolu,gece tuvalete kalkınca içip uyuyorum midem daha bulanmadan başka türlü içemiyorumO kadar kötüyüm ki kaç gündür şu demir ilacını içmiyordum bu sabah eşimi işe gönderirken içtim bence bu Ilaç bana yaramıyor ılk basladıgımdada 1 hafta istifra etmiştim şuan çok acı bir şekilde miğdem ağrıyor yada dolaptan soğuk birşey mi yedim bilmiyorum durumuma bakıcam kötü olursam eşimi çağırırım acile giderim
Bende aynı ilacı içiyordum ve aynı yan etkiler midem cok kötü oluyordu günde iki defa içmem gerekiyordu kansızlık ciddi seviyedeydi çünkü doktora söyledim o zaman tok karna icersin dedi sabah akşam yemekten bı saat sonra portakal suyuyla içiyorum hiç bişey fark etmiyorum hemoglobin seviyem de çok şükür düzelme oldu sende öyle yap istersen cnmO kadar kötüyüm ki kaç gündür şu demir ilacını içmiyordum bu sabah eşimi işe gönderirken içtim bence bu Ilaç bana yaramıyor ılk basladıgımdada 1 hafta istifra etmiştim şuan çok acı bir şekilde miğdem ağrıyor yada dolaptan soğuk birşey mi yedim bilmiyorum durumuma bakıcam kötü olursam eşimi çağırırım acile giderim
diğer tüm ölçüleri haftasınile uyumluysa korkmayın sadece zayıf bir minnoş,oda beslenme ile düzeliyor.sıkı bir beslenme yapın 2 3 hafta ve o şekilde devam edinMerhaba herkese 29 haftalık hamileyim. Dunki kontrolumde bebeğin baş kısmı normal ama karın cevresi 2 hafta geride olduğunu söyledi doktor.bu hafta içi perinatoloji uzmanı ile beraber tekrar bakacaklar. Bu durumu yaşayan var mı, toparlama ihtimali var mıdır. Tedirgin oldum baya
bunu bende merak ediyorummm37 haftaya kadar calisir raporu alındığında 36+6 mi son çalışma günü oluyor yoksa 37+6 mi bilgisi olan var mıdır
aynı sorunu bende yaşıyorum 30+1 im , bol bol ev içinde hareket edip atmaya çalışıyorum rahatsız edici boyutta oluyoHanımlar selam, 3.trimester ile birlikte gaz sorunu yaşayan var mı? Bende inanilmaz problem olmaya başladı. Bugun 31 oldum. Son 1 haftadır özellikle çok fazla olmaya başladı, sokakta gezmeye utanıyorum ya o kadar sorun oldu benim için. Bir de bu gaz problemi gaz sancısı yapmaya ve o da kasilmaya sebep olmaya başladı. Korkutuyor bu durum beni. Doktora gidemiyorum yurt dışındayım su an. Aynı problemi yaşayan var mı aramızda? Ne yapılır nasıl çözülür bu durum ?
Kasılma oluyor mu sizde de peki ?aynı sorunu bende yaşıyorum 30+1 im , bol bol ev içinde hareket edip atmaya çalışıyorum rahatsız edici boyutta oluyo
canım geçmiş olsunsagolun kızlar kramp kaldı sadece toparladım ama yarın bunu da soracağım
sagolasin canim. gece kendimi sıcak havlular sardim sabaha krampları da gecmisticanım geçmiş olsun
yani kasılma nasıl bir şey tam bilmiyorum ama ara ara sol kaburgama baskı yapıyor ve acıtıyor, idrar torbama aşırı bi baskı yapıyor ve sürekli tuvalete taşıyor , regl ağrısı gibi bir ağrıysa henüz olmuyor ama gaz ağrısı tuvalet isteiği ile bir geliyor zor gidiyorumKasılma oluyor mu sizde de peki ?
günaydınnn, ayy şu raporu sanırım bi ben alamayacağım çevrem bakı yapıyor masa başı iştesin idare et 37 ye kadar diyip duruyorlarGünaydın kizlarrr. çalışamaz raporumu aldım sonundaaaa
zaman hızlı geçiyor benim doldu geçen hafta 32 bu hafta da aldım çok şükür rapor isim bitti bebisim de iyiymiş mutlu oldum geldim eve Müge anlı izliyorum çekirdek yiyorum. ohhgünaydınnn, ayy şu raporu sanırım bi ben alamayacağım çevrem bakı yapıyor masa başı iştesin idare et 37 ye kadar diyip duruyorlar32 ye kaldı 2 haftacık :)
Geçen hafta birebir aynısını yaşadım. Benim şansım tansiyonum yükseldiğinde zaten hastanedeydim düşürülmeye çalışılırken bayıldım. Benden de 24 saatlik idrar istendi ama daha önce de vermiştim o dönem normal çıkmıştı. Gerçekten büyük korku ya tansiyon, devamlı tansiyon ölçüyorum her anımda.Iyi geceler kızlar. Gecen çarşamba kontrolumuz vardi . hersey yolunda diye yazmıştım buraya da. Perşembe iş çıkışı eve zor geldim kapida yere yığıldim. Esim hastaneye yetiştirdi. Tansiyon 17/10 olmus. yolda konuşamaz hale de gelmiştim. Cumartesi öğleye kadar hastanede yatırdılar.Bugun 24 saatlik idrar toplamaya basladik. Yarin sabah hastaneye gideceğim. preeklamsi şüphesi devam ediyor. Dua edin. 29+1 oluyoruz daha yarin. Gebelik basindan beri tansiyonla ugrasiyoruz. sürekli riskler cikti. insAllah biraz daha durur bebegim. Sizler de tansiyonunuza cok dikkat edin. Bas ağrısı, gozlerde bulanıklık, karnin ust bölgesinde agri ,el ayak yuzde şişlik farkedersiniz hemen tansiyonunu bakin mutlaka.
Canım dün çok kötüydüm sonra aklıma geldi duşa gireyim eğer gerçek doğum sancısıysa çıkınca ağrı artacak dedim girdim ılık duş aldım çıkınca oh mis ne ağrı ne sızı kaldıyalanci sanci dedikleri şey mi acaba. ben sancıyı yasamadim bilmiyorum ama.dinlenmeyle geçmiyorsa bir doktora görünün. İnsALLAH hersey yolundadır.
Valla o baskı bende de vardı ben idare etmeyi seçtim ama aşırı denk geldi işim de aşırı sakinledi. Umarım senin de 32'dem sonra işin hemencecik sakinler. Ama yol gidiyorsan ya da toplu taşıma kullanıyorsam kendini dinle hiç başkasını dinleme ne yapmak istiyorsan o şekilde ilerlegünaydınnn, ayy şu raporu sanırım bi ben alamayacağım çevrem bakı yapıyor masa başı iştesin idare et 37 ye kadar diyip duruyorlar32 ye kaldı 2 haftacık :)
valla çok özendim , bebeişe ayrı sevindim sağlıkla gelsin vaktinde gelsin inşallah, en sevdiğim 3lü möge abla, çekirdek çay, bonus meyve tabağızaman hızlı geçiyor benim doldu geçen hafta 32 bu hafta da aldım çok şükür rapor isim bitti bebisim de iyiymiş mutlu oldum geldim eve Müge anlı izliyorum çekirdek yiyorum. ohh
5 hafta daha vakit geçir bebeğinin sana ihtiyacı var diyip duruyorlar haklılar ama insan yoruluyor, iş kitlediler bana onun baskısı da var ondan kaçmak istiyorum, kendim arabayla geliyorum, trafikte ona buna kızıp rahatlıyorum yoksa araba ile gelmek hiiiiiç istememValla o baskı bende de vardı ben idare etmeyi seçtim ama aşırı denk geldi işim de aşırı sakinledi. Umarım senin de 32'dem sonra işin hemencecik sakinler. Ama yol gidiyorsan ya da toplu taşıma kullanıyorsam kendini dinle hiç başkasını dinleme ne yapmak istiyorsan o şekilde ilerle
Canım gecmiş olsun nasıl oldunKızlar ya benim regl olacakmış gibi kasıklarım ve bacaklarımın diz üstü kısımları belim ağrıyor. Naptım anlamadım ki. Kendimi yormadım hatta öğlen uyudum 3-4 saat. Anlamadım ağrım var ya