Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    55
Selam herkese, 29+2 göbek altında tekmeler hissediyorum bazen ve geriliyorum… bebek baş aşağı pozisyondaydı en son bundan mıdır? Böyle hisseden var mı?

Selam herkese, 29+2 göbek altında tekmeler hissediyorum bazen ve geriliyorum… bebek baş aşağı pozisyondaydı en son bundan mıdır? Böyle hisseden var mı?
Selam. Bende hissediyorum. Hatta en asagida. Elleriyle dürtüyor gibi yapiyor Dışarı çıkacakmış gibi oluyor ama araştırdım normalmis ayakları ya da elleri aşağıya denk gelmis olabilirmiş. Ultrasonda doktor bir sorun görmüyorsa bir sıkıntı yokmuş.

Merhaba herkese 29 haftalık hamileyim. Dunki kontrolumde bebeğin baş kısmı normal ama karın cevresi 2 hafta geride olduğunu söyledi doktor.bu hafta içi perinatoloji uzmanı ile beraber tekrar bakacaklar. Bu durumu yaşayan var mı, toparlama ihtimali var mıdır. Tedirgin oldum baya

Benim plasentam aşağıda bir de bu yüzden de bi tık tedirginim. Plasentam dışında bebeğin pozisyonu, durumu vs bi sorun olmadığını söyledi dr ama insan yine de tedirgin oluyor

Benim plasentam aşağıda bir de bu yüzden de bi tık tedirginim. Plasentam dışında bebeğin pozisyonu, durumu vs bi sorun olmadığını söyledi dr ama insan yine de tedirgin oluyor
İçini ferah tut bir sorun yoktur bence. Bende gün içinde dediğim gibi bazı hareketlerini çok asagida hissediyorum. İnşallah bütün bebisler vaktinde gelir

37 haftaya kadar calisir raporu alındığında 36+6 mi son çalışma günü oluyor yoksa 37+6 mi bilgisi olan var mıdır

Amip dizanteri mi? Ne salgını bu? Nora virüs mü ne vardı 1-2 güne geçen kusma ishal tansiyon düşüklüğü yapıp 1-2 günde geçip gidiyor o mu?
şuan 8shal8m yok mide krampim var yarın da devam edecekse zaten kadin doğuma gitcem 32 haftalık izin için sorarım yönlendirmesiyle göre hareket ederim.

Merhaba benim de bu hafta seninki gibi 2 hafta gerilemişti moralim çok bozuldu ama doktor takılmamam gerektiğini söyledi

Hanımlar selam, 3.trimester ile birlikte gaz sorunu yaşayan var mı? Bende inanilmaz problem olmaya başladı. Bugun 31 oldum. Son 1 haftadır özellikle çok fazla olmaya başladı, sokakta gezmeye utanıyorum ya o kadar sorun oldu benim için. Bir de bu gaz problemi gaz sancısı yapmaya ve o da kasilmaya sebep olmaya başladı. Korkutuyor bu durum beni. Doktora gidemiyorum yurt dışındayım su an. Aynı problemi yaşayan var mı aramızda? Ne yapılır nasıl çözülür bu durum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…