Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy kızlar konu kocalar mı açılın 😂 Derdi olmayan mı var acaba😒 Benimki de çok bilen, her şeye karışanlardan🙄 Hele şu bebek alışverişi konusunda artık saldım. 1,5 senelik evliyiz, ben yanında ağlayamıyorum hala yaaaa gidip içerde ağlıyorum. Sonra yanında ağlasana seni üzdüğünü bilsin diye bir kez daha kendime üzülüp ağlıyorum 😂 Farkediyor üzüldüğümü gerçi gönlümü almaya çalışıyor gün boyu ama ağlamak ayrı bir silah bizim için 😈
7 sene oldu artık umursamıyorum kulak enfeksiyonu olmuşum günlerdir ilaç kullandırmdı doktorum, gece uyuyamadım doğru düzgün çocuk hastaydı sankı onu takıp etmek bir yandan hamilelikten uyuyamadım bu arada eşim bugün arabayı yıkamaya götürmüş çok yoruldum çok iş yaptım diyor hasta halimle sabah çocuğu jimnastiğe götürdüm geldim evi temizledim ütü yaptım beyfendi çok yoruldum diyor yanlış anlaşılmasın yıkamayı kendisi yapmadı 🫢 artık ağlayamıyorum

Elele Almonte Oyun Parkı Park Yatak XL 70x120 cm Gri - Elele Baby

Ya park yatak konusuna artık bi karar vermek istiyorum. Bu nasıl sizce ? Kendi sitesinde indirim var yatak da hediye diyor?
Anne yanına istiyorum park yatak. Yoksa Yoyko mu alayım 6-7 bin TL fiyatı o kadar farka değer mi?
Ben dün aldım. Çokta içime sinerek aldım. Ama yatağı çok kötüymüş.
Yatak olarak ayrıca bunu aldım. Hemde indirimde
Yataş Bedding Twiny Sünger Yatak 70 x 110 cm
https://app.hb.biz/UQZn1RhtaEcN
Anne yanı olan bu değilmiş galiba elele madre olan anne yanıymış …
canım benim burdan alma . Bak burda Bebek10 kodu veriyor,fiyatı daha uygun oluyor.Ben dün aldım,çokta içime sinerek aldım. Kodu kullan muhakkak yazık fazla para ödeme
Elele Madre Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70X110 cm

canım benim burdan alma . Bak burda Bebek10 kodu veriyor,fiyatı daha uygun oluyor.Ben dün aldım,çokta içime sinerek aldım. Kodu kullan muhakkak yazık fazla para ödeme
Bi beceremiyorum şurdan yorum işini. Baştan sıralayayım. Kendi sitesinde pahalı. Ben dün kodla aldım daha uyguna geldi. Sende dene.Bebek10 kodu kullan fiyatı düşsün.Yazık fazla para ödeme.
İçinin yatağı kötüymüş. İçine uygun olan indirimde olan yatakta bu

Siz daha durun. Doğum yaptığınız gece ağrıdan hormondan meme sızısından bebeği kontrol etmekten uyuyamayacaksınız gece gündüz bir olacak. Günlerce düzene girene kadar böyle. Onlar size güvenip fosur fosur uyur sonra da hiç uyuyamadım çok uykusuzum derler. Onun için bebek alış veriş listenize bi tane de kürek ekleyin. Ağızlarının ortasına vurmak için uzun saplı olandan olsun yerimizden kalkmadan vurmak için

Bi beceremiyorum şurdan yorum işini. Baştan sıralayayım. Kendi sitesinde pahalı. Ben dün kodla aldım daha uyguna geldi. Sende dene.Bebek10 kodu kullan fiyatı düşsün.
Siz daha durun. Doğum yaptığınız gece ağrıdan hormondan meme sızısından bebeği kontrol etmekten uyuyamayacaksınız gece gündüz bir olacak. Günlerce düzene girene kadar böyle. Onlar size güvenip fosur fosur uyur sonra da hiç uyuyamadım çok uykusuzum derler. Onun için bebek alış veriş listenize bi tane de kürek ekleyin. Ağızlarının ortasına vurmak için uzun saplı olandan olsun yerimizden kalkmadan vurmak için
Anacım sen bebek alışveriş listesi diyosun,bizimkine kalsa yatağı bile doğunca alırmışız 😀😀😀😀 Niye acele ediyomuşuz ahahhaa

Bi beceremiyorum şurdan yorum işini. Baştan sıralayayım. Kendi sitesinde pahalı. Ben dün kodla aldım daha uyguna geldi. Sende dene.Bebek10 kodu kullan fiyatı düşsün.

Anacım sen bebek alışveriş listesi diyosun,bizimkine kalsa yatağı bile doğunca alırmışız 😀😀😀😀 Niye acele ediyomuşuz ahahhaa
Bizimki de öyle gizli gizli alıyorum ben. Ona kalsa bir tek hastaneye para vercz sanıyor. Emzikmiş ağız silme beziymiş slingmiş bırak yatak nevresimden bile haberi yok. Ayyyyy dinmiyor sinirim vallahi. Başlar geceden peşimde dolanmaya affettirme çalışmalarına sırnaşmaya dikkat edicem tamam deyip söz vermelere. 10-15 gün sonra gene aynı terane bıktım vallahi. Şöyle bir yer olsa gitsek tatil yapsak yalnız ya da bir arkadaşla kafa dinlesek nasıl güzel olur😩ama nerdeeeeeee

Bizimki de öyle gizli gizli alıyorum ben. Ona kalsa bir tek hastaneye para vercz sanıyor. Emzikmiş ağız silme beziymiş slingmiş bırak yatak nevresimden bile haberi yok. Ayyyyy dinmiyor sinirim vallahi. Başlar geceden peşimde dolanmaya affettirme çalışmalarına sırnaşmaya dikkat edicem tamam deyip söz vermelere. 10-15 gün sonra gene aynı terane bıktım vallahi. Şöyle bir yer olsa gitsek tatil yapsak yalnız ya da bir arkadaşla kafa dinlesek nasıl güzel olur😩ama nerdeeeeeee
Valla ben ağlamayı kesip evden çıkıp anneme geldim, çünkü ben orada ağlıyorum o içerde playstationdan ay hamile çok da alıngan diye kendince gönlümü alıyı dur maç bitsin gelicem diyerek. İlla gece ve dönücem ama yüzünü göresim yoktu biraz iyi geldi ama gel beni al diye birazdan ararım😅

Aşırı sinirliyim dün ne iyi ettim de bu adamla evlendim me güzel çocuğum var diyordum bugün ne bok yedim de ben bununla evlendim diyorum 😀hele oğlana içimden nankör kopek diye söyleniyorum hep😂
Görmeyince göresin , görünce öldüresin gelir. Al benden de o kadar. Ve aşırı gergin geçiriyorum son günlerimi bu yüzden. Sürekli bir tartışma çıkıyor sonra. Sürekli arkalarını toplamaktan yoruldum. Kızıma da söylüyorum gel benim işlerimi yap demiyorum. En azından kendi odanı temiz derli toplu tut. Derslerine odaklan. Kocamdan da aldığı bişeyi yerine koysa işim azalaca. Aaaa bu nedir canımm. Sınıyorlar vallahi. Geri iade de almıyorlar ikisini de 😅

Kız doğumu bırak daha şimdiden ben bir of diyorum onun ağzından 10 tane of çıkıyor. Ben gece uyuyamadım hiç diyorum sabah o da olur mu ben hiç uyuyamadım diye sidk yarıştırıyor benle. Kıskanıyo mu ilgi mi bekliyo anlamadım ama beni çok pis ayar ediyor

Bunların ortası yok herhalde. Benimki de oto koltuğunu bile aldı dün. Bebeğimin doğru düzgün kıyafeti yok. Yüksek fiyatlı bütün her şeyi aldık 💆🏻‍♀️
Bu arada şu koltuğu aldık kızlar, var mı kullanan? Bebek10 koduyla 16bine geldi

MaxiCosi Mica Pro Eco ISize Adac'Lı İsofix'Li 360 Dönebilir Yatabilir 018 Kg Bebek Oto Koltuğu Authentic Black

Kızlar merhaba uzun süredir okuyamadım çalışmaya başladıktan sonra baya yorgunluklarım arttı. Sırtım belim özellikle kuyruk sokumu kısmı çok ağrıyor. Göbeğimi gören 8-9 aylık sanıyor beni sağolsun 10 kilo aldım bence en az 8’i göbekte bel de dayanmıyor taşımaya 😅😂🙈 Umarım sizde her şey yolundadır göbüşler sizi yormuyordur. Mesajları tek tek okuma fırsatım olmadı kaçırdığım bir şey varsa da kusura bakmayın lütfen ☺️

Herkes yakaladığı indirimlerden bahsetmiş haberdar etmiş sağolun. Bellamaison’da çok büyük indirim var. Bebiş için nevresim takımını oradan beğenmiştim ama pahalı olduğu için almak istememiştim iyi ki beklemişim %70’ten fazla indirime girmiş. Her şey harika gözüküyor ben şimdi oda yapmayacağım için diğerlerini bekletiyorum ama yapsaydım kesin halıları falan da ordan alırdım. 🙈Belki bakmak isterseniz diye link bırakıyorum

Bebek Odası Aksesuar & Tekstil Ürünleri - Bella Maison

Ben fotoğraftaki nevresim takımını ve iki kırlenti aldım. Üstüne aynı markadan bebek yorganı ve yastık da aldım. 2000 liraya geldi.

Eklentiler

• IMG_6853.jpeg
    IMG_6853.jpeg
    156,2 KB · Görüntüleme: 19
Elele Almonte Oyun Parkı Park Yatak XL 70x120 cm Gri - Elele Baby

Ya park yatak konusuna artık bi karar vermek istiyorum. Bu nasıl sizce ? Kendi sitesinde indirim var yatak da hediye diyor?
Anne yanına istiyorum park yatak. Yoksa Yoyko mu alayım 6-7 bin TL fiyatı o kadar farka değer mi?
Bende elele aldım kurdum hoşuma da gitti burada da yazmıstım içine yatak olayına girdik şimdi bakalım ben yataklarını odalarını dolaplarını çizdim zaten üretimde odalarındaki yataklar 90*190 uzun süre kullanacaklar park yatak max 1 yıl kullanacagım 9. Ayda yataklarında yatsınlar istiyorum zaten o yüzden park yatakta elele tercih ettim ama yorumlarda 4 yaşa kadar kullanan bile gördüm

Ahahaha ben de bugün aynıyım, daha 3-4 gün önce kocam da bana ne iyi yardımcı hep alttan alıyor allah razı olsun diyordum. Nazar mı değiyor yoksa onların da mı regl dönemleri var anlamıyorum.
Hay ben onların dönemlerine. Ne dönemi olacak ye iş yat keyif döneminden ibraret onların dönemi. 😏
Ayyy kızlar konu kocalar mı açılın 😂 Derdi olmayan mı var acaba😒 Benimki de çok bilen, her şeye karışanlardan🙄 Hele şu bebek alışverişi konusunda artık saldım. 1,5 senelik evliyiz, ben yanında ağlayamıyorum hala yaaaa gidip içerde ağlıyorum. Sonra yanında ağlasana seni üzdüğünü bilsin diye bir kez daha kendime üzülüp ağlıyorum 😂 Farkediyor üzüldüğümü gerçi gönlümü almaya çalışıyor gün boyu ama ağlamak ayrı bir silah bizim için 😈
😂😂😂kız ağla yanında alsın bi zahmet gönlünü başka ne için yoruyorlar ki kendilerini 😒

Yatağa gerek yok ya almadın canım sizin aranızda yatar ne gerek var. Doğumu da evde banyoda yap. Haklı kocan. Eskiden bebek yatağı mı vardı. Rahat ol ne acelesi var ya. Sen kocana ve onun önceliklerine odaklan gül eğlen neşeli bakımlı cilveli ol evde. 😬
Valla ben ağlamayı kesip evden çıkıp anneme geldim, çünkü ben orada ağlıyorum o içerde playstationdan ay hamile çok da alıngan diye kendince gönlümü alıyı dur maç bitsin gelicem diyerek. İlla gece ve dönücem ama yüzünü göresim yoktu biraz iyi geldi ama gel beni al diye birazdan ararım😅
Ay evet bi de o var dimi. “Senın regl dönemin mi”ler bitti. Şimdi “hamile ondan her şey” diyorlar. Sanki robotuz. Bi tek regl ve hamilelikte sinirlenmeye hakkımız varmış gibi. Ay nasıl doluyum yaz yaz bitmiyor.
Görmeyince göresin , görünce öldüresin gelir. Al benden de o kadar. Ve aşırı gergin geçiriyorum son günlerimi bu yüzden. Sürekli bir tartışma çıkıyor sonra. Sürekli arkalarını toplamaktan yoruldum. Kızıma da söylüyorum gel benim işlerimi yap demiyorum. En azından kendi odanı temiz derli toplu tut. Derslerine odaklan. Kocamdan da aldığı bişeyi yerine koysa işim azalaca. Aaaa bu nedir canımm. Sınıyorlar vallahi. Geri iade de almıyorlar ikisini de 😅
Hahaha evet şimdi dışarı çıktı markete nerde kaldı bu diyorum 😀😀😀 ama böyle zamanlarda yemek yiyişine bile sinir oluyorum nefes almasına bile😀 Of annem dr evde hep söylenirdi kızardı ben de anneme ne kadar söyleniyor bağırıyor derdim şimdi anlıyorum onu:) kadın bıkmış.
Bunların ortası yok herhalde. Benimki de oto koltuğunu bile aldı dün. Bebeğimin doğru düzgün kıyafeti yok. Yüksek fiyatlı bütün her şeyi aldık 💆🏻‍♀️
Bu arada şu koltuğu aldık kızlar, var mı kullanan? Bebek10 koduyla 16bine geldi

MaxiCosi Mica Pro Eco ISize Adac'Lı İsofix'Li 360 Dönebilir Yatabilir 018 Kg Bebek Oto Koltuğu Authentic Black
Hay bunların ortasına ben 😀
Kız doğumu bırak daha şimdiden ben bir of diyorum onun ağzından 10 tane of çıkıyor. Ben gece uyuyamadım hiç diyorum sabah o da olur mu ben hiç uyuyamadım diye sidk yarıştırıyor benle. Kıskanıyo mu ilgi mi bekliyo anlamadım ama beni çok pis ayar ediyor
Ben geçen kızdım gece hastanede doğumda yanımda kalma sakın dedim. Orda da benden rol çalmana izin veremem. Ya hasta olma lüksümüz yokki. Onalr hasta olur biz battaniye sessizlik çorba bitki çayı ilaç meyve ne varsa seferber ederiz. Biz hasta olsak hastaneye gidelim mi der ya da kendi benden önce yatağa atar kendini başım ağrıyor diye

ayyy gidelim kizzzz gidelim çok iyi gelir bu aralar şimdi boştur da güneyler

Her şeyi hemen halleden ya da ben hallederim diyen koca var mı acaba 😬 bir saat pilini bile kaç kez söyleyerek değiştirtiyorum. Sonra da adımız çıkıyor söyleniyor diye. Bir kere de yapan var mı ya da yaptıran. Ya da kendiliğinden yapan 😡 sürekli dağıtıyor ya da kirletiyor sürekli uyaran taraf oluyoruz biz de
ayyy bu kocalarrrr benimki hamileyim risklidir bir de o yüzden çok ses etmiyor da kurmalı saat gibidir normalde neyi yap dersen onu yapar hani kemal sunalım gibi su kuplerini al dersin içine su koymaz senin akıl ettiğini o etmez hepsi aynı bunların

Dün gecenjm sabahı yaşadım aynı olayı benım kı rahat ailesi de öyle çok umursamaz o yüzden evlenene kadar çok umursardı ilgi alaka coktu sonra pufff zamanla umursamaz oldu nasıl olsa tek başıma her şey ı halleder diye bakıyor ve görüyor

X