Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim bebişim Bu hafta hareketleri azaldı ya iki üç gündür baya durgun kızım

Hello güzel anneler, hava yaşadığım şehirde mükemmel umarım sizin de gününüz bugünkü hava kadar güzel geçer. Hastane çıkış seti bakıyorum ama şubat başı doğacak bebekler için sizce nasıl bir şey lazım. Hep baktıklarım ince geliyor ya da örgü modeller var. İlk gebelik bir şey de anlamıyorum. Şimdidem çok teşekkürler

Üzerine düşünmesi çalışması bile çok güzel. Bundan sonrada sürecin güzel ilerlicek inşallah. İyi ve vicdanlı doktorlara denk gelmek çok önemli.
Bence de ama mademki üzerinde çalışması gerekiyor dosyanın bana başka bir tarihe ileri bir tarihe randevu verebilirdi. Direkt ertesi güne randevu verip çalışmadan yorum yapmıştı. O duruma sinirlendim ben açıkçası. Farazi konuşmuştu. Neyse hatasını farkedip çözdü

Türkiyede değilsiniz dimi? Türkiyede onu bile yapmazlardı bence

İşte pratik değiller anacım değiller. Onların belli bir plan ve rutinleri var. Ani şeylere reaksiyon veremiyorlar. Detaylı ultrason sonrası normal rutin randevuya gittiğimde ona sonucu verecektim o bir sonraki randevu bu durumu değerlendirip bana yorum yapacaktı kafasındaki plan bu şekildeydi. Ama ben naptım detaylı ultrason sonrası koştur koştur gittim kafasındaki plan bozuldu. Rutini değişti ambale oldu

Sachsen-Anhalt şu an 19 derece ben şok

Ya ben o örgü modellerden almayı düşünmüyorum 10 lu setlerden alırım 1 tane ince de olsa zaten hastane odaları sıcak oluyor bebek olacağı için bide zaten battaniyeyle sarıp sarmalarız üşümez 1 tane 10 parça olandan alırım 2 3 takım yeni doğan alt üst takım aldım zaten 2 tanede 5 li setlerden alırım yeter bence

Bende yoruyorum kendimi normalde uzanırken hiç durmazdı hep hareket ederdi şimdi hareket etsin diye uzanıyorum tık yok
canı öyle istemiştir canım merak etme. g
cok haklısın canım. belli prosedürün veya rutini dışına çıkamıyorlar. çıksa bir sorun olsa soruşturma yese kendini savunamaz. o yuzden öyle yapıyorlar. benim perinatologda aynı şeyi söyledi. Sen bizim sistemi bozdun inisiyatif almam lazım demişti. almamıştı da konuyu da hatırlamıyorum ama insülinle ilgiliydi sanirim

Yaaa minnoşlar

Ama gönül alma şekline hayran kaldım açıkçası bana Türk doktor bulmuş ya kıyamam salak şey

ayy abla kardeş birbirlerini mi hissediyorlar. yaa benim kız da sürekli gelip opuyor ama kendi göbeğini opturmedi henüz kendini seninle ozdeslestiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…