Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Aa evet bacak arasına yastık almayı da yapıyorum ama egzersiz yürüyüş maalesef onları yapamıyorum
bende egzersiz yapmıyorum arada youtube dan egzersiz videosu açıp sadece izliyorum icraat yok yani göğüslerim çok büyüdü sırt kaslarım zayıfladı sanırım ama birden başladı ağrılar hergün başka güncelleme yükleniyor

Aynen benim de öyle ikiz olunca tabii ki bu ağrılar birazcık daha fazla oluyormuş

aa öyle mi kantaron alalım o zaman

70 kılo ile hamile kaldım boyum 170 şuanda 76 oldum hatta 77 de olabilir bende bulantılarım geçince kılo almaya basladım elimden geldiğince akşamları ağır yemiyorum yoksa mıgde yanması oluyor onada aç karnına 1 kasık Tahin acayıp ıyı gelıyor bakalım Toplam kaç olacak

Kızlar 67 kg ile başlamıştım hamileliğe 60a düşmüştüm. Bugün tartıldım 64.3 olmuşum tam 25. Hafta. İnsaniyet namına kilo alabildim ya en sonunda Bugün sabah 8.30da kafın doğum doktorum hemen gel diye mail atmış gittim doktoruma. Beni hastanenin doğum bölümüne sevk etti pazartesi ultrason yapacak doktor da türkmüş. Şeker testi yapacağım demişti geçenki görüşmedi şimdi tüp midelisin yapmıcam 7 kasımda sadece 12 saat açlık için kan alcam sonra da yemek yiceksin tokluk bakacağım miden kabul etmez glukoz içeceğini dedi. Doğum şekli hakkında en son sezaryen demişti şimdi vazgeçmiş henüz karar veremem erken takip edeceğiz seni. Hem kan grubun hem kordon anomalisi hem bebeğin sağ omuz damarındaki anomali hem tüp mide çok özel bir gebelik bu dedi. Ben de dayanamadım artık mutant mıyım ben ya dedim güldü. En son sezaryen zorunlu şeker yüklemesi zorun vs demiştiniz olumsuz konuşmuştunuz dedim. O zaman geldiğinde habersiz geldin detaylı ultrason sonucuna çalışamamıştım dedi. Anladım ki ben ona en don gittikten sonra dosyama çalışmaya karar vermiş. Zahmet oldu iki gözümün çiçeği Bugün mail attığında da ben onu aramadım sormadım kendi kendisine benim dosyaya çalışıp ben ne halt yedim diye dötü tutuştu belli

Üzerine düşünmesi çalışması bile çok güzel. Bundan sonrada sürecin güzel ilerlicek inşallah. İyi ve vicdanlı doktorlara denk gelmek çok önemli.

Madem çalışamadın, hakim değilsin bunu söyle. Neden olumsuz şeyler söyleyip gecemi gündüzümü soru işaretleriyle geçirmeme neden oluyorsun Anlamıyorum ben bu doktorları hem stres her şeyin sebebi diyorlar hem de bizi strese sokan kendileri

Gune cok uykusuz basladım butun gece bacaklarım agrıdı bebegım o kadar hareketliydi ki suanda da sabah kızartma yedim diye mıgdem yanıyor uyumak istiyorum aff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…