- 3 Ağustos 2024
- 288
- 412
- 18
- 34
Bi sor bakalim ne diyecek. Ben de yarin doktora msj atayim gel diyecek mi bakalimBende de beyazdı şimdi sarı ama önemsemedim çünkü ağrı kaşıntı falan yok. İdrarda yanma yada kaşıntı vs yoksa sıkıntı yoktur diye düşünüyorum. Yarın gideceğim randevum var bunuda soracağım canım.
Ben de acaba mi demeye başladım bugün. Siz yazınca sorayim dedim. Yarin dr a yazayım. İnşallah enfeksiyon falan değildirAslında sarı ise acaba demek lazım.
Sabah verdim idrarı +4yazıyorProtein bi dereceye normal kabul edilebiliyor ama doktora sormak lazım. Normalde olmaması lazım ama öncesinde hareket vs etkileyebiliyor. Sabah ilk idrarla bakılan doğru çıkıyor onu sor muhakkak doktora.
progestan fitil kullanıyorsa sarı akıntı oluyorAslında sarı ise acaba demek lazım.
Olabilir kaslarla ilgili olabiliyor bazen böbrekle ilgili olabiliyor bazen idrar yaptığın pozisyona bağlı olabiliyor bazen bir gün önce yedigin şeye bağlı olabiliyor bazen de önemsiz oluyor sanki çok değil gibi senin. Yani 200 kadar sanırım normal diye hatırlıyorum tam emin değilim ama gene doktora sor.Sabah verdim idrarı +4yazıyor
Hareket etkiliyor derken çok yürümek iş yapmak vsden dolayı mı oluyor?
Yok 3 hafta oldu progestanı bırakalı. Hiç Bişey kullanmıyorum. 2 gündür beyaz olan akıntı sarıya döndü.progestan fitil kullanıyorsa sarı akıntı oluyor
Sarı akıntı daha doğrusu herhangş bir akıntı normal mi kızlar fikri olan var mi?
Ben akıntının tam rengini anlamak için ve bembeyaz iççamaşırı giyiyorum fitil kullanırsam da siyah giyiyorum göreyim diye. Diğer renk çamaşırlar da tam rengi anlaşılmıyor
progestan fitil kullanıyorsa sarı akıntı oluyor
progestan fitil kullanıyorsa sarı akıntı oluyor
Canım almanyada olduğum için doğum fotoğrafçısı süsleme vs yaptırma şansım 0. Ama kızımda doğum fotoğrafçısı tutmuştum süsleme yaptırmamıştım. Fotoğraf olayını ben sevmiştim bayaKızlar araştıran var mı? Doğum fotoğrafçısı
Oda süsleme ve fiyat araştıran ?
Canım ben ovül kullandım 2 kere korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum diş için de antibiyotik kullandım ben pek takmıyorum açıkçası ilaç kullanımını. Doktor verip kullan derse kullanılmalı bence bilmiyorum ben çok rahatım bu konulardaKullanan oldu mu antibiyotik ya da Vajinal övül? neler kullandınız? bana şu an azitro ve donaxyl ovul verdi. kültür sonucum çıkınca başka ilaç da verebilir. bekliyorum ve mesane bölgemde nasıl acı var, nasıl rahatsız. İdrar yaparken yanma da var ama idrar tahlilim temiz. demekki vajinada ilerlemiş fark etmemişim. Üstelik cinsel ilişki de yaşamadık. Risk almayalım diye dört aydır böyle. Eşim de korkuyor çekiniyor. Hiç bulaşmıyor bana benim de işime geliyor dinleniyorum :)
Kızımda bizde de ilişki yoktu eşim yanaşmıyordu bunda var gayet de ben istiyorumaaa aynısı işte bendeki ilişki zaten yok bagisikligimiz mi düştü acaba
Çok yaşa senOlabilir kaslarla ilgili olabiliyor bazen böbrekle ilgili olabiliyor bazen idrar yaptığın pozisyona bağlı olabiliyor bazen bir gün önce yedigin şeye bağlı olabiliyor bazen de önemsiz oluyor sanki çok değil gibi senin. Yani 200 kadar sanırım normal diye hatırlıyorum tam emin değilim ama gene doktora sor.
cok sukur geçti monurol güzelmiş ama yine de bugün kültür vericem. istek kısmını hiç sorma libido 20li yaşlarımdan bile fazlaKızımda bizde de ilişki yoktu eşim yanaşmıyordu bunda var gayet de ben istiyorumbunda da yanaşmasa onu boşardım net
Ben denedim. progestani 3 gün ağızdan aldım akıntı filan kalmadı. fitil olarak alınca hoop hemen sarı akıntı geri geldiBenim sarilasma bundan oldu o zaman yeni oldu çünküGeri geliyor mantar diye korktum hatta.
o zaman canım bir dra danış istersen. akıntı mevsimi başladı demek ki.Yok 3 hafta oldu progestanı bırakalı. Hiç Bişey kullanmıyorum. 2 gündür beyaz olan akıntı sarıya döndü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?