- 4 Şubat 2019
- 3.901
- 8.668
- 158
Ben de hiç kusmadım diye hava atıyordum. Geçen gün günde iki kez kustum. Ama kusunca rahatladım. Arka planda sürekli mide bulantısı çekmekse kusmayı tercih ederim. Benim gözlemim tansiyonum düşünce midem bulanıyor ve kusuyorum. Tansiyonu iyi takip etmek, aç kalmamak, ayakta dikilmemek gerek. Ben kustuğum gün 20 bin adım güneşin alnında gezmiştim.Kızlar selam hamileliğin başından beri oh ne güzel midem bulanmıyor diye dolanıyordum ortada bugün istifra ettiminşallah bir kereye mahsustur.
Maşallah o kadar nasıl yürüdünüz ben iki adım atsam hemen yoruluyorumBen de hiç kusmadım diye hava atıyordum. Geçen gün günde iki kez kustum. Ama kusunca rahatladım. Arka planda sürekli mide bulantısı çekmekse kusmayı tercih ederim. Benim gözlemim tansiyonum düşünce midem bulanıyor ve kusuyorum. Tansiyonu iyi takip etmek, aç kalmamak, ayakta dikilmemek gerek. Ben kustuğum gün 20 bin adım güneşin alnında gezmiştim.
Hamilelik öncesinde de düzenli yürürdüm. Zaten korkunç bir iş tempom var. Hamilelik belirtilerini hissetmeme fırsat kalmıyor bu sayede. Ben de eskisinden daha çabuk yoruluyorum aslında. Biraz dinlenip devam ediyorum.Maşallah o kadar nasıl yürüdünüz ben iki adım atsam hemen yoruluyorum
Kuru erik ve kefir öneriyorum. Özellikle kuru erik. Akşam yiyorum sabah tuvalete koşuyorum. İki tane falan yesem yetiyor.Günaydın kızlarKabızlık bende de var iki gün önce sabaha kadar şiddetli kasık ağrısı çektim doktorum duphalac içebilirsin günde 3 defa dedi. Sende bir doktoruna danış istersen
Merhaba. Baktım ama kaçırdım sanırım bu fiyat Yeditepe nin söylediği fiyat mıydı? Erzurum’da doktorumuz yönlendirdi Yeditepeye gidiyormuş buradan, 11000fiyat verdiler bize ve 23 kromozom bakıyormuş6 bin dediler bize canım
Bu geniş panel olmayanmış sanırım. Ben başka yerde yaptırdım sonradan canımMerhaba. Baktım ama kaçırdım sanırım bu fiyat Yeditepe nin söylediği fiyat mıydı? Erzurum’da doktorumuz yönlendirdi Yeditepeye gidiyormuş buradan, 11000fiyat verdiler bize ve 23 kromozom bakıyormuş
Senin firma hamgisiydi canim? Benim doktor Genoks firmasina yonlendirdi.Bu geniş panel olmayanmış sanırım. Ben başka yerde yaptırdım sonradan canım
Canım işte benim midem de bulanmıyordu. Tövbe est hamile değil gibi dolanıyordum. Kusmamın sebebi de tuvaletimi yaparken kendi dışkı kokumdan midem bulandıBen de hiç kusmadım diye hava atıyordum. Geçen gün günde iki kez kustum. Ama kusunca rahatladım. Arka planda sürekli mide bulantısı çekmekse kusmayı tercih ederim. Benim gözlemim tansiyonum düşünce midem bulanıyor ve kusuyorum. Tansiyonu iyi takip etmek, aç kalmamak, ayakta dikilmemek gerek. Ben kustuğum gün 20 bin adım güneşin alnında gezmiştim.
Genoksa gitme bence internetten şikayetlerine bak kimse memnun değil.Senin firma hamgisiydi canim? Benim doktor Genoks firmasina yonlendirdi.
Benimki eurofins canımSenin firma hamgisiydi canim? Benim doktor Genoks firmasina yonlendirdi.
Yok kız çok tatlış duruyo ondan vardır o konsept gibi yaniBebek odalarına bakıyorum da hep zürafa şeklinde bir oyuncak var. O oyuncağın özelligi mi var? Ne işe yarıyor?
Senin firma hamgisiydi?Genoksa gitme bence internetten şikayetlerine bak kimse memnun değil.
Beğenmedigimden değil merak ettim başka bir işlevi var mı diye. Ben cinsiyeti olmayan bir şey almak istiyorum da öyle bir şey mi alsam diye düşünüyorum. Evi seçerken her şeyi beyaz sade seçtim. Bebeğin odasıni rengarenk yapcam. Bakıyorum çok soft çok renksiz şeyler var bana enerjisiz geliyor onlar. Canlı canlı kıpır kıpır şeyler almak istiyorum.Yok kız çok tatlış duruyo ondan vardır o konsept gibi yani
Eurofins canım ama ben 7 Ağustosta yaptıracağım daha yaptırmadım. Türkiyede İntergen iyi yerel olarak.Senin firma hamgisiydi?
Canım neden oda yapıyorsun ki? Zaten bebek ilk 2 sene neredeyse hep seninle yatacak. Anne yanı beşik al temel olarak bebek arabası al başka büyük bir eşyaya gerek yok.Beğenmedigimden değil merak ettim başka bir işlevi var mı diye. Ben cinsiyeti olmayan bir şey almak istiyorum da öyle bir şey mi alsam diye düşünüyorum. Evi seçerken her şeyi beyaz sade seçtim. Bebeğin odasıni rengarenk yapcam. Bakıyorum çok soft çok renksiz şeyler var bana enerjisiz geliyor onlar. Canlı canlı kıpır kıpır şeyler almak istiyorum.
Zürafa diş kaşıyıcısını mı diyorsun?Bebek odalarına bakıyorum da hep zürafa şeklinde bir oyuncak var. O oyuncağın özelligi mi var? Ne işe yarıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?