Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Haha bayağı uzakmışız:) ya korkma. Eğer kanama leke ağrı vs yoksa rahat ol. Sağlıklı bebek gebelik her türlü ilerliyor.
 
Çok sağolun salı günü devlete gideceğim oradaki doktora sorayım inşallah ♡
 
Haha bayağı uzakmışız:) ya korkma. Eğer kanama leke ağrı vs yoksa rahat ol. Sağlıklı bebek gebelik her türlü ilerliyor.
Umarım. Şu an her şey yolunda hiç kanama, leke veya ağrı yaşamadım umarım böyle de ilerler. Hatta neredeyse hamilelik belirtim de yok hiç bazen unutuyorum hamile olduğumu:) Siz neredesiniz?
 
Ya arkadaşlar nazara inananınız var mı? Bu gece kızım iyice kötüleşince hastane aciline geldik. Doktor baktı etti kan almam lazım dedi 1 saate çıkar sonuç dedi 4 saat bekledik (klasik Almanya ) boğaz kültürü aldı 40 dakika daha bekledik. Yatırdı. Akciğerinde sorun var dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Satürasyonu hep düşük. Boğazından bütün balgamı örnek olarak aldı. 2 dakikaya çocuk her şeye kustu. Şimdi ayağına satürasyon cihazını bağladı yatırdık çocuğum perperişan uyuyor.
 
Umarım. Şu an her şey yolunda hiç kanama, leke veya ağrı yaşamadım umarım böyle de ilerler. Hatta neredeyse hamilelik belirtim de yok hiç bazen unutuyorum hamile olduğumu:) Siz neredesiniz?
Aa ne güzel sevindim adına ben İstanbul’dayım
 
Ah canımmmm gecmısler olsun sizde nazar var kesin ben inanırım nazara bolca okuyun yer gok duaylaşimdi nasılsınız?
 
Çok geçmiş olsun umarım hemen toparlar
 
Kizlar merhaba sizlerin sabah bulantilariniz var mi? Gun icinde iyiyim ancak sabah kahvalti oncesi midem bulaniyor bir garip oluyorum, kahvalti sonrasi birkac saat devam edip geciyor. Sizlerde durum ne?
 
canım çok ama çok geçmiş olsun şimdi kuzun nasıl siz nasılsınız?
 
Acil sifalar dilerim
 
çok geçmiş olsun sanırım bu aralar gruptaki çoğu anne böyle ufak tefek durumlar yaşıyor. Umarım bir an önce hepimiz güzel haberler alırız
 
Benimde ara ara lekelenmelerim oluyor dün biraz daha çok oldu acile gittik kadin dogum servisinde muayene oldum ama olumsuz bir durum görmediler bebeğin kalp atisida duyuldu. Tam emin olamadı bakan doktor ama sanki bir kese daha var gibi ama ici bos görünüyor gibi dedi. Kendi doktorun bakar netleştirir zaten dedi. Bu durumu yaşayan var mı
 
Kızlar bir şey soracağım vajina ağrısı yaşayan var mı yoksa sadece benimle ilgili bir durum mu rahim ağzım 42 mm onunla ilgili değil şanı yeni evli ilk ilişki zamanları gibi vajina duvarım agiriyor
Kaç haftalık Gebesiniz ilk aylarda felaket ağrı oluyor alttan, sanki kaslar ip gibi Bi sağa Bi sola çekiliyor mahvediyor insani Bi süre adet ağrısı da yaşıyorsunuz sonra geçiyor, rahim büyüdüğü için normal yani :)
 
Acaba bebek büyüdüğü için rahim mi büyüyor sadece bir fikir emin değilim tabi
 
Aynen öyle normal, geçiyor zaten ben 17 haftalığım geçirdim yani bu dönemleri ama felaket ağrı oluyor alttan yani
benim de kesem küçük normale göre, düşük riskim yüksek. iş başı yapmak zorunda kaldım. Dünden beri rahmim ağırıyor ama kötü bir ağrı değil yani nasıl anlatsam aşağı doğru değil ağrı sanki yan yan genişliyor gibi hatta ağrı hissiyatı iyi geldi bebeğimin içimde olduğunu hatırlatıyor bana. Rahmimin ve kesemin büyüdüğünü düşünüyorum. Hatta 1 haftadır hamilelik belirtilerim durmuştu yeniden şiddetli mide bulantısı başladı bugün göğüslerim de ağırmaya başladı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…