- 3 Ağustos 2024
- 243
- 337
- 18
- 34
Ben bi 10 gün önce madame coco dan aldim çok uyguna. İndirim bitti mi bilmiyorum online bak istersen. Halılarımı değiştirdim. Eve birsürü yeni şeyler aldim. Allahım kendimi alıkoyamıyorum. Evi düzenleme derdindeyim. Bütün varlığımı eve harcayabilirim salak gibiBana halı linki :)
Çok iyi fikir! Teşekkürler. Bunlardan alayım ben de.Olur tabi neden olmasın ben kızımda termos biberonluk almıştım. kalem kutusu gibi normal sırt çantası kullanıyordum. sıcak tutmak istediklerimi de termos çantaya koyuyordum aha bunlardan
Bende de oluyor. Hıçkırık diye düşünüyorum. Akciğerleri gelişiyor bence ondan.Kızlar bir sorum olacak karnınızın bir yerinde üst üste atım oluyo mu benim arada bir kaç dakıka üst üste tık tık diye tekme gibi değil ama atıyor hıckırık diyen var sizdede böyle birşey varmı bebeği hıckırık mı tutmuş oluyo ilk hamilelikte hiç böyle bir şey yaşamadım yada başka bir şey olabilir mi
Gümüşsuyu nun halısıBana halı linki :)
Kaçıncı haftasın canım? Eğer 30dan sonraysa normal beden kendini hazırlıyor düzenli olmuyorsa dinlenince geçiyorsa bi süre sonra takma kafana normal.Selam kızlar size bir şey sorcam. Bugün instagramda gördüm de birisi demişki karnın bir yerde toplanmasını bebek hareketi sanıyordum meğerse kasılma ya da yalancı kasilmalarmis. Benimde bir taraf sisip hatta o zaman agri olduğu zaman oluyor hatta böyle sıcaklamaya başlıyorum. Bu şimdi yalancı kasılma mi ben bebisin tekmesi diye düşünüyordum. Siz yaşıyor musunuz bu durumu. Yalancı kasilmaysa düzenli aralıklarla olmuyorsa sorun yoktur heralde
29+6 canım bugün. Yok bir sefer oluyor kısa süreliğine geçiyor o da her gün olmuyor zaten.Kaçıncı haftasın canım? Eğer 30dan sonraysa normal beden kendini hazırlıyor düzenli olmuyorsa dinlenince geçiyorsa bi süre sonra takma kafana normal.
1 , 1 bucuk ay sonra bizim grubun bebisleri çoğalacak. Sağlıkla gelsinler inşallah. Artık önce doguranlar dogum süreçlerini anlatırlar burdaSelam hatunlar31+6dan selamlar 44 gün sonra doğuracakmışım şu an hesapladım
O zaman sorun yok29+6 canım bugün. Yok bir sefer oluyor kısa süreliğine geçiyor o da her gün olmuyor zaten.
Normal doğum yapacaklar için evet heyecanlı1 , 1 bucuk ay sonra bizim grubun bebisleri çoğalacak. Sağlıkla gelsinler inşallah. Artık önce doguranlar dogum süreçlerini anlatırlar burdaay çok heyecanli ya
Olsun canım onun da ayri heyecanı oluyordur illakiNormal doğum yapacaklar için evet heyecanlıNe zaman gelecek diye beklemek iyi sanırım Benim için pek değil günü belli çünkü
Valla canım önceden sezaryen olduğum için ne olacağını biliyordum ama buradaki sezaryen süreci çok farklı. 3 gün önce yani 24 Ocakta kan vericem testler yapılacak ve bana dezenfeksiyon için bir ilaçlı su verecekler onla yıkanıcam 3 gün boyunca. Sezaryenın hangi anestezi ile yapılacağı 20 aralıkta gideceğim randevuda belirlenecek. Ve sezaryen sonrası 24 saat boyunca sonda takılı kalacak ve kalkmam yasak olacak. Burada Türkiye’deki gibi sezaryenden 5 saat sonrasında yürü demiyorlar. Tam tersine tamı tamına 24 saat asla ayağa kalkamazsın diyorlar.Olsun canım onun da ayri heyecanı oluyordur illaki
Aa hangisi doğru acaba yürümek mi yatmak mi çok farklıymış gerçekten. Bir sıkıntı olmasında ne yapcan bir gün yatarsın artık canım önemli olan sağlık.Valla canım önceden sezaryen olduğum için ne olacağını biliyordum ama buradaki sezaryen süreci çok farklı. 3 gün önce yani 24 Ocakta kan vericem testler yapılacak ve bana dezenfeksiyon için bir ilaçlı su verecekler onla yıkanıcam 3 gün boyunca. Sezaryenın hangi anestezi ile yapılacağı 20 aralıkta gideceğim randevuda belirlenecek. Ve sezaryen sonrası 24 saat boyunca sonda takılı kalacak ve kalkmam yasak olacak. Burada Türkiye’deki gibi sezaryenden 5 saat sonrasında yürü demiyorlar. Tam tersine tamı tamına 24 saat asla ayağa kalkamazsın diyorlar.
Ben Aralık çıksın rahatliycam yaa ama sanki 38 39u bulacak doğumum öyle hissediyorum 38 hafta gözümde ona göre bana da 42 gün var aslında oyyy yaklaştı hafta içi eşyaları yıkayıp utuluycem valizi hazirliycamSelam hatunlar31+6dan selamlar 44 gün sonra doğuracakmışım şu an hesapladım
ütü olayı bizde çok uzun sürdü ya ütü sıcak olduğundan çocuk evde yokken yapayım dedim uzadı da uzadı ama bitti şükürBen Aralık çıksın rahatliycam yaa ama sanki 38 39u bulacak doğumum öyle hissediyorum 38 hafta gözümde ona göre bana da 42 gün var aslında oyyy yaklaştı hafta içi eşyaları yıkayıp utuluycem valizi hazirliycam
cok sukur sen bitirmişsin benim daha elim varmıyor belki de yapmam. sanki çantayı hazirlarsam alıp doğuma giderim diye bir düşünce var. saçma biliyorum ama var. Ne zaman birsry yapsam alsam lazım olur diye o mutlaka lazım olurütü olayı bizde çok uzun sürdü ya ütü sıcak olduğundan çocuk evde yokken yapayım dedim uzadı da uzadı ama bitti şükür
Yani bence Türkiyede çok genel yapılan bir şeye döndü artık tercih falan ediyor insanlar doğumların %80’i sezaryen. O yüzden proflaşmış olabilirler.Aa hangisi doğru acaba yürümek mi yatmak mi çok farklıymış gerçekten. Bir sıkıntı olmasında ne yapcan bir gün yatarsın artık canım önemli olan sağlık.
Selam canım o bende de oluyor arada , bi taraf acayip sertlesiyor ve o sertleşme benim hareketimi kısıtlıyor, biraz sürüp gidiyor . Muhtemelen kasılma bence , ya da bebek dönüyor falan mı orayı bilmiyorumSelam kızlar size bir şey sorcam. Bugün instagramda gördüm de birisi demişki karnın bir yerde toplanmasını bebek hareketi sanıyordum meğerse kasılma ya da yalancı kasilmalarmis. Benimde bir taraf sisip hatta o zaman agri olduğu zaman oluyor hatta böyle sıcaklamaya başlıyorum. Bu şimdi yalancı kasılma mi ben bebisin tekmesi diye düşünüyordum. Siz yaşıyor musunuz bu durumu. Yalancı kasilmaysa düzenli aralıklarla olmuyorsa sorun yoktur heralde
O zaman geçe bırakmak belki de daha iyi olur kuzumcok sukur sen bitirmişsin benim daha elim varmıyor belki de yapmam. sanki çantayı hazirlarsam alıp doğuma giderim diye bir düşünce var. saçma biliyorum ama var. Ne zaman birsry yapsam alsam lazım olur diye o mutlaka lazım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?