Bebekleriniz nasıl iyimisiniz aramızdan ilk anne olan siz oldunuz Rabbim sağlikli büyütmeyi nasip etsinArtık Aralık annesiyim kızlaracil doğuma alındım dün gece bekleyemedi bizim ikizler
Dün gece sabaha kadar odada oda gezdim mide yanması bir yana uykum kaçıyo sürekli biraz dalıyorum sonra rahat edemiyorum başka yere geçiyorum normal de koltukta yatmayı sevmem ama sabaha karşı koltuk 1 saat kesintisiz uyudum o kadar iyi geldiki biraz kendime geldimAy soluma yatmaktan artık sol omuzum kalçam acıyorsağa çok dönüyorum o yüzden. Ama sırt üstü de çok yakalıyorum kendimi uykuda. Umarım sırt üstü sıkıntı çıkmaz. Geceleri uykum çok düzensizleşti.
Benim de oluyor şiddetli olmayan hafif atımlar ama damar atar gibi kalp atışı gibi yarım saat falan sürüyor başlarda ne olduğunu bilmiyordum burada herkes bebeğin hıçkırığını o şekilde tanımlamıştıKızlar bir sorum olacak karnınızın bir yerinde üst üste atım oluyo mu benim arada bir kaç dakıka üst üste tık tık diye tekme gibi değil ama atıyor hıckırık diyen var sizdede böyle birşey varmı bebeği hıckırık mı tutmuş oluyo ilk hamilelikte hiç böyle bir şey yaşamadım yada başka bir şey olabilir mi
babybjörn harmony açık gri rengini aldım canım yanında mama önlüğü hediye geldibebek için kanguru öneriniz var mıııı?
taşırlar ya benimki şuan benim omuz çantamı taşıyor zatenKızlar bu çanta taşıma muhabbeti ne ya hala anlam veremedim. Benim kocam bana hafif poşet bile taşıtmaz hatta kavga ederiz kolayca tek seferde ben de taşısam hallolacak diye. Adam alışveriş yapsak bir şey yapsak gerekirse 10 kere arabaya iner gelir gene taşıtmaz katiyen. Sevgiliyken de böyleydi hala böyle. Hatta şu an kızımızın unicorn pembe simli çantasını koluna takıp geziyor renkle modelle de hiç ilgilenmedi bebekken anne bakım çantasının. Bu ne ılık g.tlülük bu adamlardaki ben anlamadım. Başlarım rengine modeline benim orda g.tümde ayı bağırırken kocam bana taşımam etmem diye naz yapsa o çantayla onu döverim ele güne karşı anaaaa.
Benim artık her gün olmaya başladı bazen 1 dakika bazen 4 5 dakika bile sürüyor bende hickiriyor diye düşünüyorum çünkü sürekli ve düzenli aralıklarla hafif oluyor birdeKızlar bir sorum olacak karnınızın bir yerinde üst üste atım oluyo mu benim arada bir kaç dakıka üst üste tık tık diye tekme gibi değil ama atıyor hıckırık diyen var sizdede böyle birşey varmı bebeği hıckırık mı tutmuş oluyo ilk hamilelikte hiç böyle bir şey yaşamadım yada başka bir şey olabilir mi
Evet damar atımı gibi bazen korkuyorum ama sonra, geçince rahatlıyorum haftaya kontrole gidince sorcam inşallah sadece hıckırıktırBenim de oluyor şiddetli olmayan hafif atımlar ama damar atar gibi kalp atışı gibi yarım saat falan sürüyor başlarda ne olduğunu bilmiyordum burada herkes bebeğin hıçkırığını o şekilde tanımlamıştı
Bebeklerimiz iyi sükür. Ben de doğum sancısı ile sezeryana gittiğim için sanırım agrılarım devam ediyor ama iyi olucam inşallah ☺Bebekleriniz nasıl iyimisiniz aramızdan ilk anne olan siz oldunuz Rabbim sağlikli büyütmeyi nasip etsin
Benim karnım hiç bu kadar büyük değil ya bebişin kilosu yerinde ama 31 haftaydyim hala kadının karnından küçük.
Benim de rahmim ters ama bildiğim kadarıyla zaten rahim büyüdükçe son dönemlerinde doğru pozisyona kendiliğinden geliyor zamanında araştırmıştımBenim karnım hiç bu kadar büyük değil ya bebişin kilosu yerinde ama 31 haftaydyim hala kadının karnından küçük.
Bir de bir soru sorcam. Benim rahim yapısı ters demişti bir doktor normal doğum zor mu olur benim yapımda olanlarda.
Hiç sıkıntı olmaz gayet iyi olur nasıl uygunsa sana. Benım o şekilde kullanan arkadaşlarım vardı.Normal sırt çantası kullansam ne olur ki? Bu çantaların ne özelliği var? Üniversiteden beri kullandığım emektar çantam olmaz mı?
Bravo sana da beybiKesinlikle katılıyorum çanta alırken eşim kendi tasiyabilecegi bir çantayı secti sırtında rahat durması açısından.
Ben de sırf bu yüzden siyah tonlarında aldım, aslında niye pembe almıyorsun hiçbir şeyi kızımın çantası ben taşırım falan dedi de bunların hevesi geçince bahaneye dönüşeceğini düşündüğüm için riske atmadım kendimi
Ben de ilk böyle düşündüm 10 yıldır işe her gün bilgisayar taşıyan biri olarak evde sırt çantası dolu. Ama boyut ve kompaklık olarak sonra anne bebek çantalarını görünce vazgeçtim bu fikrimden. Çünkü sırt çantalarımı kullanırken sürekli hurç ve küçük çantalar kullanmam gerekecekti benimkilerin içi genelde geniş ve aşırı gözlü değil bu da beni üşendirdi açıkcası bir de şişe taşıma gözünün olmaması bir çoğunda eksik onun için de ayrı bir şeye koymak gerekecek kahve taşırken bile çantalarda zorlandığım oluyordu.
Kızımda kullandığım çantanın aynısı grip renk. Onu yıkayıp kullanacam tekrar. Kullanışlı büyük olması avantaj.brandbaby Anne Bebek Bakım Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bakın bunu aldım ben
Olur niye olmasın ki.Normal sırt çantası kullansam ne olur ki? Bu çantaların ne özelliği var? Üniversiteden beri kullandığım emektar çantam olmaz mı?
Ben de 30+1 hafta ve tepeden bakınca artık hiç bişey göremiyorumBenim karnım hiç bu kadar büyük değil ya bebişin kilosu yerinde ama 31 haftaydyim hala kadının karnından küçük.
Bir de bir soru sorcam. Benim rahim yapısı ters demişti bir doktor normal doğum zor mu olur benim yapımda olanlarda.
Bana halı linki :)Ben de 30+1 hafta ve tepeden bakınca artık hiç bişey göremiyorumyani 8. 9. Ay da nası olcak merak ve korkuyla karışık duygular içimdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?