2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canım dün ateşim düşmüştü bugün gene yükselmiş çok şükür.Allahin izniyle akşam kan vericem

Selamlar kızlarr uğrayamadım buralara. Pazartesi günü progesterona baktık sağlıklı yumurtlama olmuş görünüyor. Rezerv düşüklüğüm olduğu için kötü sonuç alacağım diye baya stres yapmıştım. Bata 3 günüm kaldı. Sizler ne yaptınız hayırlı haberler var mı

Selamlar benim 4. Ayım bu ay , bu ayda olmazsa doktora gidip hormon testi falan yaptırmayı düşünüyorum . Senin kaç ay oldu ? Evet paketli gıdaları azaltmaya çalışıyorum ama maalesef tatlı çikolata çok seviyorum

selam herkese, Allahın izniyle hepimiz güzel haberi alalım pozitif sonuçlar çoğaldıkça çoğalsın inşallah beni de ekler misiniz rica etsem. Lucky_16
SAT: 29.12.2024
BAT: 29.01.2025

Benimde popodan kilo almaktan nefret ederim aksi gibide kalcamdan alırım aldığımda sen kaç kilosun cnm
Kuzum ben malesef 41.5 hatta 39a dusmustum. Hedefm 45 ilk sonra 50 Ama fiziğim Allah'tan orantılı popom olduğu için. Ölcülerim 80 60 85 Eşim cok kg alma diyor ama ben 50 olmak istiyorum eskiden 48dim ne güzel emzirirken kilo verdim 2 yıl emzirdim çok kilo verdirdi sonra babam vefat etti emzirmeyi bıraktığımda babamdan sonra toparlayamadım çok kolay kilo alamam Bu arada Yani benim vücut yapım yağ yapmaya müsait değilmiş bu yüzden şimdi Şubat'ta doğru platese.nbu arada boyun 153 oyuzden minyon olduum ııcn sopa gibi durmuyorum

Günaydın kızlar dün düşen ateşim bugün adet olacağımı göstermişti. Bu sabah da 36.4 çıktı. Uyandık kayınvalidemlerle kahvaltı hazırlarken dedim ki onlara ben bir lavaboya gideyim regli olucam 2dkya. lavaboya geldim hop kanamam başladı çok şükür en azından gününde olduğuma şükrediyorum yanılmadığımı ilk defa ovulasyon n testi kullandım ve piiikk ve çatlamayı anladığımı doğruladım. Bu ayda da vücuduna kulak verip hareket edicm amaocakta gebelik olmazsa tüp sperm ne varsa artık herkese güzel bir gün olsun hiç moralim bozulmadı erkenden öğrenmek gerçekten insana iyi geliyor Bence her kadının evinde test olmalı

Ya esimde seviyor oyle kiyafetleri ama birz rahatszm ya hasta oldugum icin usutursun dedi yeni yeni iyilesiyorum

Anladim kuzum olsn belki mucize olur tek gunle gebe kalanda var

Günaydın canım ben geçen ay 16 gün gecikmeyle âdet oldum bende o zaman anlamıştım dedim ya gebe değilsen gününde adet olmakta verilen en güzel hediye demiştim. Bidaha ki ay güzel haber alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…