Bende oğlumun doğumun da gittiğim hastaneden memnun kalmıştım ona devam edicem. Sıkıntı araba beni tutuyor hamileyken elimde poşetle gidip geliyordumDevlet hastanelerindeki doktrlar hep oyle ilgilnmiyorlar gecen gun gttigm doktrdn memnun kaldım isini iyi ypn bi doktora ilk defa denk geldim gebe kalirsam ona giderim nasipse
Hastenenin yakin olmasi iyi oluyor Gebelikte valla gidip gelmesi sknti uzak oluncaBende oğlumun doğumun da gittiğim hastaneden memnun kalmıştım ona devam edicem. Sıkıntı araba beni tutuyor hamileyken elimde poşetle gidip geliyordum
Aynen öyle canım. Sende durumlar nasıl canım bat ne zamanHastenenin yakin olmasi iyi oluyor Gebelikte valla gidip gelmesi sknti uzak olunca
Benim eşim de böyleydi Allah yüzüme güldü çok şükür. Sürekli yorgunum dedim sadece 30 Aralık ve 1 Ocak beraberlik olduEva bana taktik ver kiz bugun kocami ikna edemedim ne gzl iki gun uste yumrtlamişim cok yorgunm dedi uyudu oyy ben nerelere gidiyim bosa gtti canim gün
Evanora
Ne filmi kızHahahahhaah aaa ilişki ile isterim zaten öyle kımse kocama bi film falan acmasın
Yumurtlamadan bahsetmedim cnm çatlama olunca gecelek adetin gününü diyorum buay bu şekilde sayıp beklersen anlarsın canm 16+14 30 gün yapıyor totelde zaten canımValla öyle olmuyor pcos var aşkım bende yumurtlamam 16 yı buluyor
Cnm bugün degerlendirmedik 3 gün üst üste oldu diye sabah degerlendircem bende artık son kez sabah teste bak siliksee akşama kadar geç olabilir ama sabah degerlndirme imkanin varsa daha iyi olur canımeva0108 canim sen bugunu degerlendrdinmi yumurtlamadan sonra Dun brliktelik oldu esim bugun cok yorgunm dedi yarina ertledik sabah tedte bakcm çatlama olduysa aksam degerlendrp ertesi gunu degrlndrsem olurmu
Valla bende durumlar karisik iki gundr pik cikiyo test iki gun ust uste yumurtlfm herlde teste devm etcem yarin bat' 15 gun var daha çokAynen öyle canım. Sende durumlar nasıl canım bat ne zaman
Keske olsa sabah gidiyo eşim işeCnm bugün degerlendirmedik 3 gün üst üste oldu diye sabah degerlendircem bende artık son kez sabah teste bak siliksee akşama kadar geç olabilir ama sabah degerlndirme imkanin varsa daha iyi olur canım
Aynen öyle işte cnm olacak olduktan sonra aslında herşey bahanesi bizde aman kaçmasın diye adamların peşinde kosturuyoruzBenim eşim de böyleydi Allah yüzüme güldü çok şükür. Sürekli yorgunum dedim sadece 30 Aralık ve 1 Ocak beraberlik oldu
Yumurtlama gunlerindemi brliktelik oldu cnmBenim eşim de böyleydi Allah yüzüme güldü çok şükür. Sürekli yorgunum dedim sadece 30 Aralık ve 1 Ocak beraberlik oldu
Olmaz belkide bilemezsin gelince vakit kaybetmeden hemen degerlendirin cnmKeske olsa sabah gidiyo eşim işeaksamda gec olur snirim
Benim esimde dun yptik o iki gun gider diyoAynen öyle işte cnm olacak olduktan sonra aslında herşey bahanesi bizde aman kaçmasın diye adamların peşinde kosturuyoruz
Çok komiğime gidiyor bazen ya bunca zamandır adamdan benm istemeye fırsatım olmazdi ben kaçardm şimdi ben diyince bahane arar olduama yine de kırmaz beni sağolsun
Bu seferde yorgunm derse taciz yoluna gidecemOlmaz belkide bilemezsin gelince vakit kaybetmeden hemen degerlendirin cnm
Kuzum dvdler varmış p.rno sperm odalarındaNe filmi kız
Yaaaa kuzum uykudan uyandır bence sbah işe gtmeye yakın başla bsyler yapıpEva bana taktik ver kiz bugun kocami ikna edemedim ne gzl iki gun uste yumrtlamişim cok yorgunm dedi uyudu oyy ben nerelere gidiyim bosa gtti canim gün
Evanora
Tamam canım bakayım bu ay onaYumurtlamadan bahsetmedim cnm çatlama olunca gecelek adetin gününü diyorum buay bu şekilde sayıp beklersen anlarsın canm 16+14 30 gün yapıyor totelde zaten canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?