2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Devlet hastanelerindeki doktrlar hep oyle ilgilnmiyorlar gecen gun gttigm doktrdn memnun kaldım isini iyi ypn bi doktora ilk defa denk geldim gebe kalirsam ona giderim nasipse
Bende oğlumun doğumun da gittiğim hastaneden memnun kalmıştım ona devam edicem. Sıkıntı araba beni tutuyor hamileyken elimde poşetle gidip geliyordum

eva0108 canim sen bugunu degerlendrdinmi yumurtlamadan sonra Dun brliktelik oldu esim bugun cok yorgunm dedi yarina ertledik sabah tedte bakcm çatlama olduysa aksam degerlendrp ertesi gunu degrlndrsem olurmu

Eva bana taktik ver kiz bugun kocami ikna edemedim ne gzl iki gun uste yumrtlamişim cok yorgunm dedi uyudu oyy ben nerelere gidiyim bosa gtti canim gün
Evanora
Benim eşim de böyleydi Allah yüzüme güldü çok şükür. Sürekli yorgunum dedim sadece 30 Aralık ve 1 Ocak beraberlik oldu

Valla öyle olmuyor pcos var aşkım bende yumurtlamam 16 yı buluyor
Yumurtlamadan bahsetmedim cnm çatlama olunca gecelek adetin gününü diyorum buay bu şekilde sayıp beklersen anlarsın canm 16+14 30 gün yapıyor totelde zaten canım

eva0108 canim sen bugunu degerlendrdinmi yumurtlamadan sonra Dun brliktelik oldu esim bugun cok yorgunm dedi yarina ertledik sabah tedte bakcm çatlama olduysa aksam degerlendrp ertesi gunu degrlndrsem olurmu
Cnm bugün degerlendirmedik 3 gün üst üste oldu diye sabah degerlendircem bende artık son kez sabah teste bak siliksee akşama kadar geç olabilir ama sabah degerlndirme imkanin varsa daha iyi olur canım

Kizlar farkında mısınız hani bir grup kiz bir arada yaşamaya başlayınca regl tarihleri birbirine yakinlasir ya bizimde öyle oldu hepimizin kanaması aynı şekilde başlamaya basladi böyle belli belirsiz kahverengi akinti vs sokulememe falan oluyor ama i sallar hepsi hepimiz hamile oldugumuz icindi tabi

Benim eşim de böyleydi Allah yüzüme güldü çok şükür. Sürekli yorgunum dedim sadece 30 Aralık ve 1 Ocak beraberlik oldu
Aynen öyle işte cnm olacak olduktan sonra aslında herşey bahanesi bizde aman kaçmasın diye adamların peşinde kosturuyoruz
Çok komiğime gidiyor bazen ya bunca zamandır adamdan benm istemeye fırsatım olmazdi ben kaçardm şimdi ben diyince bahane arar olduama yine de kırmaz beni sağolsun

Benim esimde dun yptik o iki gun gider diyo bnde olsun yenileride yetişsn oburleri geride kalir blki dedim ikna edemedim vlla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…