Benim döngüm 32 günde falan o yüzden benim diğer regllerin tarihine ortalama tahmine göre yapıyor uygulama, yumurtlama da 16. Günde oldu o yüzdenÇatlama 6 ocakta olduysa 19 20 Ocak regl olmanız lazım
17. 18 engec canim3 ocakta pik olmuştu 4te silikleşti bu hesaba göre 17sinde ve sonrasında mı regl olmam gerekir
Devlet hastanelerindeki doktrlar hep oyle ilgilnmiyorlar gecen gun gttigm doktrdn memnun kaldım isini iyi ypn bi doktora ilk defa denk geldim gebe kalirsam ona giderim nasipseZaten emin ol bu hastaneden çok şikayetçi olan var ama mecbur akşam 9 buçuktan sonra dolmuş olmayınca bu hastane yakın diye herkes ona gidiyor
Bugün test yaptım negatif çıktı daha dönmez sanırım di mi17. 18 engec canim
Uygulama önemli değil çatlama günü önemli çatlama olduktan 14 gün sonra regl gelirBenim döngüm 32 günde falan o yüzden benim diğer regllerin tarihine ortalama tahmine göre yapıyor uygulama, yumurtlama da 16. Günde oldu o yüzden
Canm eczaneden 50 TL ye aldım benBen bugün trendyoldan 6 lısını sipariş geçtim bakalım ama yorumları çok güzeldi eczanede tanesi 300 ben 6 lısını 200küsüre aldım
Bellide olmaz bazen regl günüde pozitif çıkıyor bebeğin yerlesmsine bağlı olarak oyuzden adeti beklemek gerekiyorBugün test yaptım negatif çıktı daha dönmez sanırım di mi
Sende yarın test ver canım sabahta bısey gormezsen verkızlar ya benimde dün gece 10 gibi falan bi akıntım geldi pembe peçeteye silince sonra kahve rengi gibi peçeteye sildikçe geldi ara ara günlük ped kullanıyorum sabah sökülür dedim ama gelen giden yok sadece günlük pedde kahve lekeler oluyo ara ara ben anlamadım bugün iğnenin 14. günü sabah bende test yaptım ama yoktubelim bacaklarım çok ağrıyo sökülemiyorum galiba
İnşallah öyle olur nasip, aylardır bekliyorum da daha önce hiç hamile kalmadım artık pozitif görebilirim gibi gelmiyor o yüzden kendimi hep negatife hazırlıyorum. Tabi içten içe beklemiyo da değilimBellide olmaz bazen regl günüde pozitif çıkıyor bebeğin yerlesmsine bağlı olarak oyuzden adeti beklemek gerekiyor
Evet canım hiç olmadıBenim de 1 yıla yakın oldu ilk gebelik mi olacak sizin
sökülemiyom sanki anlamadım ya valla belimde çok ağrıyo bacaklarımda sabah sökülmüş olur diye tahmin ediyorumSende yarın test ver canım sabahta bısey gormezsen ver
Oo çok iyi ozman iş sende sen yapiver eşinde hemencecik götürsünEv çok yakın kuzum ben götürürüm sonucu hemen eşten alırlarsa araçla 2dk ev
Benim de öyleEvet canım hiç olmadı
İnşallah cnm Rabbim elbet birgün yasatacak o duyguyu şükür Edip sabır etmekten başka çaremiz Yokİnşallah öyle olur nasip, aylardır bekliyorum da daha önce hiç hamile kalmadım artık pozitif görebilirim gibi gelmiyor o yüzden kendimi hep negatife hazırlıyorum. Tabi içten içe beklemiyo da değilim
Bende cunku sabah bakıcam bısey yoksa gıdıp testımı verıcem ınssökülemiyom sanki anlamadım ya valla belimde çok ağrıyo bacaklarımda sabah sökülmüş olur diye tahmin ediyorum
Evet elden bi şey gelmiyor inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız en kısa zamandaİnşallah cnm Rabbim elbet birgün yasatacak o duyguyu şükür Edip sabır etmekten başka çaremiz Yok
kist falan olmamıştır inşAllahBende cunku sabah bakıcam bısey yoksa gıdıp testımı verıcem ıns
Hahahahhaah aaa ilişki ile isterim zaten öyle kımse kocama bi film falan acmasınOo çok iyi ozman iş sende sen yapiver eşinde hemencecik götürsün
Valla öyle olmuyor pcos var aşkım bende yumurtlamam 16 yı buluyorUygulama önemli değil çatlama günü önemli çatlama olduktan 14 gün sonra regl gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?