2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Değişik kostumler giy bişey yap ay bu adamlar yaaaa ben benimkine duygu sömürüsü yapmıstım ben düştüğüm gün koşum bacagım ezildi yne de degerlendırdım nekdr ıstedgn ortada fln gir damardan sabah. Daha catlamadı dmı daha testte

eva0108 canim sen bugunu degerlendrdinmi yumurtlamadan sonra Dun brliktelik oldu esim bugun cok yorgunm dedi yarina ertledik sabah tedte bakcm çatlama olduysa aksam degerlendrp ertesi gunu degrlndrsem olurmu
Olur cnm olur strese girme sakın zaten dünden de sprem var içerde nasılsa silikte sonra 24 saat içinde oluyor du sanirsam hala zaman var

Yok çatlama olmadi daha sabah olur diye dusunuyrm acaip ates basiyo bni niyeyse.

Benim esimde dun yptik o iki gun gider diyo bnde olsun yenileride yetişsn oburleri geride kalir blki dedim ikna edemedim vlla
Ayyy Allah'ım gece gece guldurdun beni kız haklılar ama malesef doktorlarda oyuzden işte gün aşırı yapın zevk alarak yapın diye

Yok çatlama olmadi daha sabah olur diye dusunuyrm acaip ates basiyo bni niyeyse.
Ben de yumurtlama ya yakın yer dökerim kuzum. Hormonların tavan şuan ay beni de ateşler basıyor bi olsam da rhatlasamm yaaaa. Test de negatif artık sanmam dönmez 12saatte

Yarin ypcz showunzu artik son kozumuzu oynycz kostm filanoyy ne cektim be bu bebiş ugruna cocuguma seni ne zor şartlrda yptm dcm ilerde
Aynen adam yarına değişiklik görsün bari istaha gelir sen gün içinde de cinsel içerikli msjlar at akşama kosarak gelsin

Yedikleri ictikleri hormnlu seylerden erkeginde dna si bozuldu sen turk erkegisin kendine gel diyesim var
Cnm admlar bunu zevk için yapıyor işte canı cektikce biz zorladikcada kaçıyorlar zevk alark b.salma yaşamıyorlar oyuzden isteksiz oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…