Olur cnm olur strese girme sakın zaten dünden de sprem var içerde nasılsa silikte sonra 24 saat içinde oluyor du sanirsam hala zaman vareva0108 canim sen bugunu degerlendrdinmi yumurtlamadan sonra Dun brliktelik oldu esim bugun cok yorgunm dedi yarina ertledik sabah tedte bakcm çatlama olduysa aksam degerlendrp ertesi gunu degrlndrsem olurmu
Yaaaa kuzum uykudan uyandır bence sbah işe gtmeye yakın başla bsyler yapıp
Yok çatlama olmadi daha sabah olur diye dusunuyrm acaip ates basiyo bni niyeyse.Değişik kostumler giy bişey yap ay bu adamlar yaaaa ben benimkine duygu sömürüsü yapmıstım ben düştüğüm gün koşum bacagım ezildi yne de degerlendırdım nekdr ıstedgn ortada fln gir damardan sabah. Daha catlamadı dmı daha testte
Ayyy Allah'ım gece gece guldurdun beni kızBenim esimde dun yptik o iki gun gider diyobnde olsun yenileride yetişsn oburleri geride kalir blki dedim ikna edemedim vlla
Ben de yumurtlama ya yakın yer dökerim kuzum. Hormonların tavan şuanYok çatlama olmadi daha sabah olur diye dusunuyrm acaip ates basiyo bni niyeyse.
Yarin ypcz showunzu artik son kozumuzu oynycz kostm filanOlur cnm olur strese girme sakın zaten dünden de sprem var içerde nasılsa silikte sonra 24 saat içinde oluyor du sanirsam hala zaman var
Geceden sabaha kadar bend öyle oldum işte tek battaniye ile uyumama rağmen attım üstümden daraldim gece sabaha kadarYok çatlama olmadi daha sabah olur diye dusunuyrm acaip ates basiyo bni niyeyse.
Ayyy Allah'ım gece gece guldurdun beni kızhaklılar ama malesef doktorlarda oyuzden işte gün aşırı yapın zevk alarak yapın diye
Çatliyor demkki yumurta kan ter icinde kldimGeceden sabaha kadar bend öyle oldum işte tek battaniye ile uyumama rağmen attım üstümden daraldim gece sabaha kadar
Yarin ypcz showunzu artik son kozumuzu oynycz kostm filanoyy ne cektim be bu bebiş ugruna cocuguma seni ne zor şartlrda yptm dcm ilerde
Yumrtlama erken oldu dimi seninBen de yumurtlama ya yakın yer dökerim kuzum. Hormonların tavan şuanay beni de ateşler basıyor bi olsam da rhatlasamm yaaaa. Test de negatif artık sanmam dönmez 12saatte
istek olmynca adamlr odun gibi oluyoAynen adam yarına değişiklik görsün bari istaha gelir sen gün içinde de cinsel içerikli msjlar at akşama kosarak gelsin
Büyük ihtimalle cnmÇatliyor demkki yumurta kan ter icinde kldim
Ayyy koptummm yaistek olmynca adamlr odun gibi oluyobikere gymistm hasta olursn giy bsyler dedi ustune
Cnm admlar bunu zevk için yapıyor işte canı cektikce biz zorladikcada kaçıyorlar zevk alark b.salma yaşamıyorlar oyuzden isteksiz oluyorlarYedikleri ictikleri hormnlu seylerden erkeginde dna si bozuldu sen turk erkegisin kendine gel diyesim var
Ben bozuldum tabi adam demesinmi sen bunu giymesende bnm gozumde hep guzelsinAyyy koptummm yaciddi misin
Canım girip okuyorum arada. Bat 6 Şubat görünüyor, senin ne zaman?Canım nasılsın? Pek görünmüyorsun.. Bu ay bat ne zaman senin?
Ewet malesef öyle regl gunlermde aksi gbi cok özlüyor tam tersi.Cnm admlar bunu zevk için yapıyor işte canı cektikce biz zorladikcada kaçıyorlar zevk alark b.salma yaşamıyorlar oyuzden isteksiz oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?