2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

sat 4 Ocak bat 31 Ocak yada 1 Şubat

dün geceden beri leke şeklinde geliyo canım yarın sökülür herhalde bende perşembe gidicem dr a inşAllah

Senın gun ıcınde kanaman nasıldı renk olarak nasıldı.bı de lekelenme gibimiydi akıntı gibimiydi .tabı canım sonucum cıkınca sizlerede söylerim
Benimde reglime 3 gün varken yani dün lekelenmem geldi sanırım belki de adetim erken geldi bunu bilemiyorum ama sadece kahverengi akinti geliyor o da silmeden gelmiyor anlamadım ama bugün kaset test yaptım negatif çıktı yerlesmeyse de zaten hemen cikmiyormus sanırım ne zaman çıkar acaba

Bende arastırdıgım kadarıyla boyle lekelenme olunca ıkı gun sonra falan cıkıyormus varsa

21 aralık sat, 21 ocak bat ovulasyon 6 ocak

Peki süresi var mı acaba ev yakın bizim devlete evde dedim örneği koyarsın eşime
Öyle daha iyi olur ev çok yakinsa çok hızlı bisekilde götürmeniz gerek nerde verdigini kim nerden bilecek biz hastanede verdik oyuzden süresini varmıydı hatırlamıyorum ama hassas bir durum olduğu için anında götürmüş olmanız lazım bence

Benim kadın doktorum istedi mzwlde yaptırdık yine sonuçlara benim kadın dkğum doktorym bakıp yorumladı

Ev çok yakın kuzum ben götürürüm sonucu hemen eşten alırlarsa araçla 2dk ev

normlde alinmasi lzm gebelikte sonucta bi belirszlik bazi durumlarda ilac kullanrken kesmek zornda kalanilirsin hamilelik icin
Zaten emin ol bu hastaneden çok şikayetçi olan var ama mecbur akşam 9 buçuktan sonra dolmuş olmayınca bu hastane yakın diye herkes ona gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…