- 14 Ocak 2025
- 3
- 1
- 1
- 21
Söyledim zaten kendilerinde biliyorlar polipin 7 *5 mm olduğunu söylediler adetimin 3gunu hormonlar için gidecm tekrar soylicem polibiİnfertiliteye polipi söylemediyseniz 1 yıl dolsun demesi normal çünkü 1 yıla kadar olmaması normal diyorlar siz polipi hemen sorun bence alınması gerekiyorsa alınsın
Gaz sancısına benziyor cnm karnının üstüne uzan biraz evin içinde yürüyüş gibi hareketler yap ayağını sıcak tutKarnım ağırıyor ya gaz sancısı çeker ya insan öyle ağırıyor top varda krnımda yuvarlanıyor gibi eşim de burda değil
Lucky_16 arkadaş topigi açtı onu etiketle gözünden kaçmasınMer
sat 04.01.2025 bat ise 31 Ocak 1 Şubat gibi
Oğluma hamileyken ayagim incildi gene almadılar özele gittik kan verdik sonra tekrar gittikAnladim kuzum ne sacma aslinda acilden de verilebilir kan.
Amin sağol cnm 7 yaşında 7 yıl korunduk 2 aydirda 2.ci denemesindeyizKac yaşında oglunuz Allah bagıslasın canım
Aynen canım benimde öyle bi de ucları çok belirginleştsenınkı
Akıntı gibiydi pembe olan ilk pembe gelsi 2-3 saat sonrada idrara çıktıktan sonrada kahverengi geldi ama çok az ikiside o lekelenme kahverengi gibiydi başıma ilk kez geliyor anlayamadım sonra geçti zaten çok belim ağrıyo kasıklarım ağrıyo midem şibı
Benim oğlumla yaşıtmışAmin sağol cnm 7 yaşında 7 yıl korunduk 2 aydirda 2.ci denemesindeyiz
Bende oğlumda test yaptığım akşamı acile gittim yapmamislardi ertesi günde Özel deki doktorumda yaptırmıştımOğluma hamileyken ayagim incildi gene almadılar özele gittik kan verdik sonra tekrar gittik
Arkadaşlar sayfa 89 da bende yazdım bakar mısınız lütfenBenim oğlumla yaşıtmış
Hiç böyle olmazdımAynen gaz sıkışmasına benziyor anlattığın Durum geçen hafta gece bende öyle yaşadım bir kere
Cnm belirti diye bişey yok hamilelik için günün geçmeden hamile olmadan yani regl gelene kdar hiçbir belirti hamilelik belirtisi değildir daha gününde varmış 4 kala test yap istersenArkadaşlar merhaba benim reglime 7 gün var ve yımurtlamayı değerlendirdik 6 ocaktı pik günü öncesi ve sonrasını da değerlendirdik şimdi benim belirtilerim var bakar mısınız ?
Göğüslerim yumurtlamadan itibaren şişmeye başladı ve şuan inanılmaz şiş ve ağrıyor ucu çatlamış açılmış gibi görünüyor ve sızlıyor, sol kasıgımda batma hissi var sancı oluyor ara ara, gece tuvalete kalkmalarım başladı sizce belirti mi bunlar ??
Regl tarıhınız ne zamanArkadaşlar merhaba benim reglime 7 gün var ve yımurtlamayı değerlendirdik 6 ocaktı pik günü öncesi ve sonrasını da değerlendirdik şimdi benim belirtilerim var bakar mısınız ?
Göğüslerim yumurtlamadan itibaren şişmeye başladı ve şuan inanılmaz şiş ve ağrıyor ucu çatlamış açılmış gibi görünüyor ve sızlıyor, sol kasıgımda batma hissi var sancı oluyor ara ara, gece tuvalete kalkmalarım başladı sizce belirti mi bunlar ??
Yaptım 1 saat yürüdüm bugün bu sefer ağrı kasıklarıma attıGaz sancısına benziyor cnm karnının üstüne uzan biraz evin içinde yürüyüş gibi hareketler yap ayağını sıcak tut
Arada olabiliyor cnm öyle şeyler hepimizin başına gelmiştir gaz sancısıHiç böyle olmazdım
Dediğim gibi çok rahatsız olursan acile git derim cnm daha kötü olmaYaptım 1 saat yürüdüm bugün bu sefer ağrı kasıklarıma attı
21 ocak görünüyorRegl tarıhınız ne zaman
Tamam öyle yapacağımCnm belirti diye bişey yok hamilelik için günün geçmeden hamile olmadan yani regl gelene kdar hiçbir belirti hamilelik belirtisi değildir daha gününde varmış 4 kala test yap istersen
Sıkma canını ya belki gec tutunma olur birsey olur. Hic belli olmaz bu konuYok ya. Olsa silik milik bişey çıkardı. Tertemiz negatif resmen. Neyse kısmet değilmiş demek.
Daha gününe varmıs canım gunun gecınce belırtılerın daha net olur21 ocak görünüyor
Peki süresi var mı acaba ev yakın bizim devlete evde dedim örneği koyarsın eşimeEvet bizde ilk kürtajdan sonra 8.ci ayda ürolojide vermiştik devlette cnm temiz çıkmıştı zaten 11.aydada hamile kalmıştım tekrardan ogluma
Sebebi ne acaba niye böyle yapıyorlarBende oğlumda test yaptığım akşamı acile gittim yapmamislardi ertesi günde Özel deki doktorumda yaptırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?