2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Anladm canım hayırlısı olsun artık nasip

Amin inşallah canım

Bilgim yok canım ama olabilir de olmayabilir de. Yani miyomlarla falan kalan var ama polipleri bilmiyorm + polipleri aldıklarını da duymuştum. Sanırım devlet korunmasız 1 seneyi doldurmadan tedaviye başlamıyor. İstersen bi özele git. Belki aciliyeti yoktur?

Kızlar, bugün 17.günüm, son yaptığım 2 testte bu güne ait. Ben 1 dolu 1 boş şeklinde ilerliyordum. Dün pik değildi denedik. Bugünde böyle pike yakın çıkınca değerlendirmem gerekiyor mu? Normalde 3 gün sonra çatlama olmalıydı ama bugün mü çatlıyor? Her gün mü değerlendireyim 17 sine kadar Nasıl yapayım bilemedim.
Yardımcı olabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_9694.jpeg
    114 KB · Görüntüleme: 17
Hayırlısı olsun canım benim vaktini bekliyor demmekki yılmak yok yola devam kiminin 1 ayda kiminin 1 yılda geliyor hayırlısyla sağlıkla gelsinler
Kuzum Haziran temmuz boş gectı. Mayıs dahıl 8 deneme fln umudumu kaybedyrm artk

Merhaba

Kızlar herkese merhaba..
Adetin biteli bugün 3. Gün döngüm 23 ila 25 gün arası. Takvime göre 2 gün sonra yumurtlama gösteriyor fakat bugün kahverengi leke geldi sanırım yumurtlama kanaması.. Peki ne zaman birliktelik lazım şimdi?

Teşekkür ederim yorumladiginjz için adetin 3.gunj hormanlar için gidicem tekrardan konuşacam doktorla jinekoloji doktoru alınması lazım dedi infiliterde 1 yıl dolsun dedi polipi bidaha sorucam

Anladim kuzum ne zamandr deniyorsunz olur inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…