Anladm canım hayırlısı olsun artık nasip5inde igne ise 36 saat sonra falan catliyor yumurta, 7sinde catlasa, 21 22sinde olur canim güncel regl tarihin. Ama ilac etkisi ile 2 3 gün öne gelen de oluyor geri giden de.
Amiiiinnn amiiinn amiiinninsallah hic bekletmeden gelir bebegim bir an önce saglikla... yollarını bekliyorum❤
Bilgim yok canım ama olabilir de olmayabilir de. Yani miyomlarla falan kalan var ama polipleri bilmiyorm + polipleri aldıklarını da duymuştum. Sanırım devlet korunmasız 1 seneyi doldurmadan tedaviye başlamıyor. İstersen bi özele git. Belki aciliyeti yoktur?İyi akşamlar ben yeni üyeyim sormak istediğim bisy var 7 aylık evliyim ve gebelik düşünüyorum fakat hiç korunmadim olmuyordu doktora gittim sis çekildi ve 7mm olan bı tane polip var dedi 1 cm olunca alırız dedi ben gebelik istiyorum diyince almanız gerekiyor dedi beni konseye gönderdi sonra infilitir bölümüne gönderdiler orda 1 yıl boyunca korumasız ilişkiden sonra tekrar gel dedi acaba bu polipmi engel oluyor onun için küçük dediler aldirmam gerikirmi yeniden yada hamile kalabilirim iyim varmı yaşayan bilgisi olan
Devlet hastanesi acilden kan almıyorlar gebelik için. Polikliniğe de randevu istiyorlar baktım bu hafta yokDevlet hastanesinde polikinliktemi kan almiyor cnm kadin dogum bolumu
Kuzum Haziran temmuz boş gectı. Mayıs dahıl 8 deneme fln umudumu kaybedyrm artkHayırlısı olsun canım benim vaktini bekliyor demmekki yılmak yok yola devam kiminin 1 ayda kiminin 1 yılda geliyor hayırlısyla sağlıkla gelsinler
Daha erken bence bir kaç gün sonra tekrarlarsanız kesinleşir daha çok11.gün 3ünde yumurtlama 4ünde çatlama oldu
Sanırım zaten 17si gibi regl olacak ama pek bebek var gibi de gelmiyor regl olacağım şekilde bütün belirtiler bakalım eğer gecikirse tekrarlarım nasipDaha erken bence bir kaç gün sonra tekrarlarsanız kesinleşir daha çok
Yok ya. Olsa silik milik bişey çıkardı. Tertemiz negatif resmen. Neyse kısmet değilmiş demek.Regl olana kadar umut var bekleyelim bakalim regl tarihini
Hamile olursan giderek yükseliyor mu yani benimde adetime 3 gün var nasıl ilerlemesi gerekiyor hamilelik varsaAnladım.cnm düşüş olması iyi olmamış bekle bakalım ne olcak inşaallah devam eder
MerhabaKızlar Hepiniz Hoşgeldiniz Listeye Katılmak İsteyenler Beni Etiketleyip Sat Ve Bat Tarihlerini Yazarsa Listeye EklerimUmarım Hepimize Uğurlu Gelsin Hep + Görelim
Üye Adı SAT BAT Ovulasyon Çatlama İğnesi Sonuç @istanbullugelinnnn 29 Kasım 29 Aralık @Elo23 9
aralık5
Ocak@cicekkiz00 9
Aralık9
Ocak@Tmd2020 7
Aralık11
Ocakzeyyy123 15 Aralık 11 Ocak 28 Aralık @Goodnews 17 Aralık 11
Ocak@monica123 15Aralık 11
Ocak@brcmmmm 15 Aralık 12
Ocak@Mervesre41 15 Aralık 12
Ocak29 Aralık @Daydi 17 Aralık 13 Ocak 30 Aralık @alyanil 20
Aralık14
Ocak@nakum 16
Aralık14
Ocak@papatyamm13 13 Aralık 15 Ocak 3 Ocak P pamilyaponca 18 Aralık 15 Ocak 3 Ocak @frefly 13 Aralık 15 Ocak 1 Ocak @mmatmazellll 6
Aralık15
Ocak31 Aralık Mevsimm34 16
Aralık15
Ocak@asiliris 13
Aralık15
OcakEvanora 19
aralık15 Ocak N nurtenggggg 17
Aralık16
Ocak@nursell45 7
Aralık15
Ocak30 Aralık Aşılama @bircivcivdaha 20
Aralık16
OcakB birciftbebekcorabi 15
Aralık16
Ocak@huzurlu1i 20
Aralık17
Ocak@nilnc 18 Aralık 17
Ocak@arslnnnn 20
Aralık17
Ocak2 Ocak @kelebek-3 20
Aralık18
Ocak@minikediko 22 Aralık 18
Ocak31 Aralık @Alin Ada 21
Aralık18
Ocak@lokumnazli 22
Aralık20
Ocak6 Ocak @Puxhu 18 Aralık 20 Ocak @NihaliMercimek 29
Aralık21
Ocak@aylemakk 24 Aralık 21
Ocak@banaderlerelif 26 Aralık 21 Ocak @teacherofchemistry 26 Aralık 22
OcakFaylinn 26 Aralık 22 Ocak @Eseski26 23 Aralık 23 Ocak 9 Ocak @uuullku 24 Aralık 23
Ocak@Sillage92 28
Aralık24
Ocak@parla1212 27
Aralık24
Ocak@Ozerrrr 26 Aralık 25
ocak@sultan 2121 29 Aralık 26
Ocak@ifna1 1
Ocak26
ocak12 Ocak @Belina 27
Aralık26
Ocak@eva0108 31 Aralık 27
Ocak13 Ocak @abababba 28 Aralık 26 Ocak 9 Ocak @ltfye63 1
Ocak26
Ocak@caca60 29 Aralık 28
OcakL linalina123 4
Ocak29
OcakM minma1215 7
Ocak30
Ocakeylulesma 30 Aralık 31
Ocak13
Ocak@soGuk nevale 27
Aralık31
Ocak@krg1 29
Aralım31
Ocak@Sweetbird 1
Ocak31
ocak@pinkflowers1 5 Ocak 1 Şubat @yesilelma13 3
Ocak3 Şubat @Sunsun9 3
Ocak3
Şubat@makaleyaz 8
Ocak3
Şubat20
Ocak@derindenizmavisi 4 Ocak 4 Şubat @rozatulip 3
Ocak4
Şubat20 Ocak @duskapani 14
Ocak7
ŞubatLucky_16 14
Ocak10
Şubat@freewoman1 9 Ocak 12 Şubat @kugukusu 13 Ocak 13 Şubat
MerSat 16 Aralık Bat 15 Ocak canım topik sana ve bizlere uğur getirsin inşallah
sat 04.01.2025 bat ise 31 Ocak 1 Şubat gibiMerhaba
Teşekkür ederim yorumladiginjz için adetin 3.gunj hormanlar için gidicem tekrardan konuşacam doktorla jinekoloji doktoru alınması lazım dedi infiliterde 1 yıl dolsun dedi polipi bidaha sorucamBilgim yok canım ama olabilir de olmayabilir de. Yani miyomlarla falan kalan var ama polipleri bilmiyorm + polipleri aldıklarını da duymuştum. Sanırım devlet korunmasız 1 seneyi doldurmadan tedaviye başlamıyor. İstersen bi özele git. Belki aciliyeti yoktur?
Benimde 17 sinadet tarihim regl olma belirtilerim var ama hala ümidim var insallah bebis vardırSanırım zaten 17si gibi regl olacak ama pek bebek var gibi de gelmiyor regl olacağım şekilde bütün belirtiler bakalım eğer gecikirse tekrarlarım nasip
Evet evet inşallah vardır hayırlı haberler alırızBenimde 17 sinadet tarihim regl olma belirtilerim var ama hala ümidim var insallah bebis vardır
Evet evet inşallah vardır hayırlı haberler alırız
Ben bu akşam test yaptım ama negatif daha erken de olabilir tabikiBenimde 17 sinadet tarihim regl olma belirtilerim var ama hala ümidim var insallah bebis vardır
Laboda benmde koyulaşmadı farklımtest aldım onda koyulaştıCanım ben sürekli laboguick testle takip ediyorum koyulaşma pek olmuyor şimdi farklı test yaptım testin ismi Albi o daha koyu çıkıyor bak bu şimdi yaptım ama laboguick hayla koyulaşma yokEki Görüntüle 3536976
Beb adet tarihini beklerim ya zaten hiç gününü geçmez olacaksam suphelendirmeye fırsat vermezBen bu akşam test yaptım ama negatif daha erken de olabilir tabiki
Benimki de pek geçmez de merak işte ya varsa diyeBeb adet tarihini beklerim ya zaten hiç gününü geçmez olacaksam suphelendirmeye fırsat vermez
Anladim kuzum ne zamandr deniyorsunz olur inşllahHormon testleri yapıldı düzenli olarak, rahim ve yumurtalıkların da iyi oldugu söylendi, sadece bir doktor polikistik over görüntüsü var dedi bunca zaman kimse söylememisti, sonra baska doktora gittim yok dedi, ultra detaylı bisi yaptırmadım ama amh bakılmadı tüplere vs de bakılmadı
Esim sperm testi verdi bir sorun görünmüyor onda da
Açıkcası benim de detaylı bir sey yaptırmaya takatim yok gibi, hayırlı zamanda olursa olur olmazsa nasip degilmis derim ama tabii gönül yine olmasından yana ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?