2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

2 kızım var ilk evlilikten. Şimdiki eşimle ortak meyve istiyoruz inşallah bu 2. Ay
Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşaallah canım
41 bende. Sizde çocuk var mı?
8 yaşında kızım ve 5 yaşında oğlum var.
Ben sadece bu ay şansımı denemek istedim.
Yaşımdan ötürü böyle bı şans vermek istedim kendime. Nasipse olur, olmazsa da denedim olmadi derim ilerde :)

Ahh cnm albi testin gözünü seveyim harika bir test cnm gözün aydın hamilesinnnnnn
Ay bende canım vallahi oğlumu da kimyasal gebeligimi de albiyle öğrendim baktım laboguick de hiç koyulaşma yok tekrar albiye döndüm. Darısı sizlere olsun inşallah canım benim hepinizin güzel haberini alalım inşallah

İyi akşamlar ben yeni üyeyim sormak istediğim bisy var 7 aylık evliyim ve gebelik düşünüyorum fakat hiç korunmadim olmuyordu doktora gittim sis çekildi ve 7mm olan bı tane polip var dedi 1 cm olunca alırız dedi ben gebelik istiyorum diyince almanız gerekiyor dedi beni konseye gönderdi sonra infilitir bölümüne gönderdiler orda 1 yıl boyunca korumasız ilişkiden sonra tekrar gel dedi acaba bu polipmi engel oluyor onun için küçük dediler aldirmam gerikirmi yeniden yada hamile kalabilirim iyim varmı yaşayan bilgisi olan

Sen hangi sehirdesin cnm hangi hastaneye gidiyosun.

Amin inşallah cnm yarın bnce kan ver artik

Amin inşallah cnm yarın bnce kan ver artik
Yarın vericem mutlaka canım sağlık ocağına gidemiyorum Bizim aile hekimi kurum dışıymış yok dediler. Diğer Doktorlar şikayetçi olmuşlar gelen hastaları kabul etmiyorlar devlet hastanesi de gebelik için kan almıyor. Özele gidecem. Yarın akşam veririm

Devlet hastanesinde polikinliktemi kan almiyor cnm kadin dogum bolumu

Hic gttinizmi doktora canin

Hormon testleri yapıldı düzenli olarak, rahim ve yumurtalıkların da iyi oldugu söylendi, sadece bir doktor polikistik over görüntüsü var dedi bunca zaman kimse söylememisti, sonra baska doktora gittim yok dedi, ultra detaylı bisi yaptırmadım ama amh bakılmadı tüplere vs de bakılmadı
Esim sperm testi verdi bir sorun görünmüyor onda da
Açıkcası benim de detaylı bir sey yaptırmaya takatim yok gibi, hayırlı zamanda olursa olur olmazsa nasip degilmis derim ama tabii gönül yine olmasından yana ama bakalım

Amin canım inşaallah Rabbim hepimize nasip etsin
Allah evlatlarını sana bağışlasın

Hayırlısı olsun bakalım şimdi benim regl normalde 24 ocak 5 inde iğne oldum ya kaçında regl olmam lazım
5inde igne ise 36 saat sonra falan catliyor yumurta, 7sinde catlasa, 21 22sinde olur canim güncel regl tarihin. Ama ilac etkisi ile 2 3 gün öne gelen de oluyor geri giden de.
İnşallah gerek kalmadan bebişin gelir kuzum
Amiiiinnn amiiinn amiiinn insallah hic bekletmeden gelir bebegim bir an önce saglikla... yollarını bekliyorum❤

Anladim kuzum ben daha once gttim hersey yapildi sebebsz inferlite dedi
Bende biraz daha zaman vermek istedim kendime ama artik beklemk istemiyorum
Sormak istedim
O zaman sende de çatlatma olur büyük ihtimalle sonra aşılama en son tüp bebek diyolar artık
Ne demek her zaman herşeyi sorabilirsin birbirimize destek olmak için burdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…