Amin canım şimdilik doktor krem kullan demiş kronik iltihap çıktı Adana'daki sonuç kontrole gel ara ara demiş yinede Antakya'daki biyopsi kanserli hücre çıkmıştı sonuç acil ameliyat günü bile vermişti boşu boşuna ameliyat olup kemoterapi görecekti şaka gibi yaYaaa canim cok çok sevindimmönce sağlık o yerinde olsun ki gerisi de anlamli olsun.
Nasil bir süreç devam edecek esinle alakali canim peki herhangi bir islem vs yapacaklar mi
Yakındır canım benim hiç üzülme çok sağlıklı bir bebişin daha olcak rabbim en kısa zamanda inşaallahEvet kuzum aynen oyleydi. Şükür regl oldum ve bedenim biraz daha toparlanmak icin ugrasiyor. İnşallah bir an once biter reglim ve bende bebis denemelerine baslarim. Amin kuzum aminn
Yani inanamıyorum gerçekten yaaAmin canım şimdilik doktor krem kullan demiş kronik iltihap çıktı Adana'daki sonuç kontrole gel ara ara demiş yinede Antakya'daki biyopsi kanserli hücre çıkmıştı sonuç acil ameliyat günü bile vermişti boşu boşuna ameliyat olup kemoterapi görecekti şaka gibi ya
Amin cnm çok sağol şükürler olsunCanm çok sevindim ya rabbim tekrarını yaşatmasın dermansız dert vermesin
Amiiiiinnn kuzum amiiiinnYakındır canım benim hiç üzülme çok sağlıklı bir bebişin daha olcak rabbim en kısa zamanda inşaallah
Tamam canim tesekkur ederim test aldim eczaneden yarin sabah yine yapcm testeylulesma cnm testi aldığım bayana attım testi sordum evet son iki testte yumurtlama olmuş dedi seninde 24 saat içinde olcak demkki yabugun yada yarın değerlendir mutlaka
Aynen öyle cnm ömrümüzden ömür gitti resmen duyunca Allah bildiği gibi yapsın 10 günde adamı ne hale getirdiler uyku uyuyamiyordu düşünmekten annesi kahroldu duyunca yok artık ihmal etmeyiz sık sık gideriz kontrole senede birde check-up yapılacak artık ne olur neolmazYani inanamıyorum gerçekten yaahatta az once sonuc temiz mesajini görünce ben mi yanlia hatirliyorum kemoterapi dememisler miydi diye icimden geçirdim ve sonuca çok sevindim. Su hale bak baska doktora gitmeseniz test vermeseniz demek ki yanlis tedavi ile bosa neler yapilacakti neyse ki temiz cikmis yaa...
Ihmal etmeyin ama sık sık kontrol ettirin ne olur ne olmaz
Ay kuzum inşallah umarım isteyen herkes beklediği sonucu alır Aşkım vallahi Letu 450 TL ovulex kullanıyorum Yumurta kalitesini arttırıp daha güzel gelişmesini sağlamak için onu da 1.850'ye aldım bir de kan cıvıtıcı yazdı ecopirin yani toplamda 2.300 ilaçlara verdim Bu 2 ücret ödeyişim İlkinde 1250 verdim Şu an 1500 olmuş bugün de öyle gitti çatlatma iğnesi de 395 liraydı yani toplamda 5.30-6 falan tek olsun tek olumlu sonuç alayım gitsin umurumda değil annem gerçekten durumu dört dörtlük iyi olan biri de değilim hani bugünümüze çok şükür ama eşim Asgari ücretin Bir tık üstünde çalışıyor zor bir şeylerden kasıp bir şeye yöneliyorum ama sonucunun iyi olacağını bilmek her şeye değerAslinda yazdiklarin benim yazdiklarimin aynisi kuzum, bak dr.un da 3 gun ust uste birliktelik demis igneden sonra. Çünkü yumurtlama elbette ennn onemlisi ama bu isin asil kirilma noktasi catlama iste. Catlamayi görünce mutlaka iliski olmali. Sende degerlendirmissin o zaman bu ay inşallah pozitifi görürsün
Özele gitmistin sen bu ay degil mi canim ne kadar odedin mesela bu surecte ?
❤
Evet o marka guzel ben onu kullandimTamam ben internetten bakim laboquik alıyım dimi
İyi yaptın cnm olur tabi yarına daha iyi bir gün dinlenme olması zaten çatlaman yarından sonra olcaktir bizde bugün boş geçtik yarında değerlendirip sonra ara vererek devam edcezTamam canim tesekkur ederim test aldim eczaneden yarin sabah yine yapcm testbugun degrlendirmesem yarin degerlendrsem olurmu acaba
Sonuc oldu cnm eşininAynen öyle cnm ömrümüzden ömür gitti resmen duyunca Allah bildiği gibi yapsın 10 günde adamı ne hale getirdiler uyku uyuyamiyordu düşünmekten annesi kahroldu duyunca yok artık ihmal etmeyiz sık sık gideriz kontrole senede birde check-up yapılacak artık ne olur neolmaz
Beni de ekler misinizhoşgeldiniz sat bat yazarsanız ekleyim sizide
Yumurtalama doneminden sonraki gunlerde ded bir gun bos birgun dolu krali gecerlimiİyi yaptın cnm olur tabi yarına daha iyi bir gün dinlenme olması zaten çatlaman yarından sonra olcaktir bizde bugün boş geçtik yarında değerlendirip sonra ara vererek devam edcez
Kanserli hücre değilmiş cnm çok şükür kronik iltihap çıktı sonuçSonuc oldu cnm eşinin
Kesin geldi mi kuzu reglin?
Evet cnm zaten pik çıkması yumurtlama 24 36 saat içinde olcagını haber veriyor pikten sonra değerlendirmek daha etkili aslindaYumurtalama doneminden sonraki gunlerde ded bir gun bos birgun dolu krali gecerlimi
Yerleşöe kanamasıKızlar cok azcık pembe kahve gıbı akıntı ne anlama gelıyor.bugun 15.gunum ama kan degil adet degıl
Cnm E2 test sonucunun 50 üstü çıkması iyi değil çünkü adet sonrasida bakıp çıkan değere göre tedavi yi ilerliycrk büyük ihtimalleKesin geldi mi kuzu reglin?
Bende bugün hastaneye gittim reglimin 4. günü. Ultrasonda folikül gördü kist gibi bişey herhalde 1.8 cmdi. E2 iştesi 75 çıktı. Perşembe günü tekrar E2 istedi ve ultrasonla bakacağını söyledi. Bunlar da gebelik ihtimalini düşürebilir dedi.
Anlamadım tekrar tekrar E2 neden istedi. Bu ay tedavi yok herhalde adetin 6. günü başlanabilir mi ki tedaviye
Bilmiyprum duphostan da kıllanıyorum ondan olabilir yada regl olcamO zaman belli Bi büyüklüğe gelmediği için olabilir geçen ay 13 mm di çok sancılı geçti
Hangi marka aldın testini cnmTamam canim tesekkur ederim test aldim eczaneden yarin sabah yine yapcm testbugun degrlendirmesem yarin degerlendrsem olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?