Aynen dogru canim ama iste bir gün birliktelik olmazsa o gun önemli günse diye kacirmamak icin üst üste deniyor herkes de.. bende artik bi reglim biterse inşallah oyle yapcam ama once reglin bitmesi gerekBanada öyle dedi doktorum sadce tam yumurtlama günü 2gun arka arkaya deneyebilirsin ama genel olrak gün aşırı dedi yani haftada 3 gün ilişki olcak dedi her hafta için ben bugünü boş bıraktım yarın birdaha deneyip gün aşırı devamı edcem artık gerçekten hem eşimiz yıpranıyor hemde sprem katiletisi düşüyor kalitesi spremlerde buluşma olsa bile dölleme yapmıyor Muş
Olabilirde olmayabilirde yarına kadar regl olmazsan test yap cnm sabah zaten varsada yoksada kesin çıkar artık testindeYarım saat once geldı cok cok az bsey dahada hıc bırsey yok canım.ılk defa basıma geldı normalde direk gelir yani.31 Aralıkta aşılama olmustum acaba yerlesme kanaması olabılır mı.cok acık pembe gibi cünkü
İnşallah pozitif görürsünüzAnladm canm yarın sabah anlarım artık
Ben kullanip guzel sonuc almistim bu testten. Negatifken negatif, pozitifken de güzel koyu cikariyordu.Kızlar days doctor testi nasıl bilginiz var mı ?
Anladm canm inşallah güzel haberi verirBen kullanip guzel sonuc almistim bu testten. Negatifken negatif, pozitifken de güzel koyu cikariyordu.
Ama nette cok fazla olumsuz yorumda var. Sansina denk gelecek teste bagli canim yani çok guvenme ama bence çokta yanlis çıkarmıyor ❤
Iyi canim en azindan catlamis bunu ogrenmis oldun peki birliktelik falan önerdi mi ?babylovee Canım ben şimdi hastaneden çıktım Doktor alttan muayene etti Ayrıca üst ultrasonla da baktı karından yumurtan çatlamış dedi yani şu an sağlıklı bir durumda hani seni çağırmamın sebebi dedi bazen çatlatma iğnesinin sonucunda yumurta çatlayamıyor kiste çeviriyor dedi sertleşip O yüzden yani kontrol amaçlı çağırmış Ben dedim Hocam hani şu an kanda çıkmaz mı Ya da işte hani ne zaman test yapabilirim diye bana dedi ki adet döngünden önce test de yapmak kanda verme 24'ünde adet döngüm olmazsan Beta HCG vereceğim
Aynen zaten olcaksam bugun mutlaka olurum.olmazsamda sabah test verırım cnmOlabilirde olmayabilirde yarına kadar regl olmazsan test yap cnm sabah zaten varsada yoksada kesin çıkar artık testinde
Yaaa canim cok çok sevindimmKizlarrrr eşimin sonuclsri güzel çıktı Allah'ım şükürler olsun çok mutlu oldum şuan buayda bebek müjdesi yaşatır bize inşaallah
İnşallah canmİnşallah pozitif görürsünüz
Yok canım hiçbir şekilde birliktelik falan söylemedi zaten hani çatlamadan Sonra çok düşük bir ihtimal gebelik oluşması birliktelikte benim zaten regli olduğun zaman Gitmiştim daha 2 günümdü Hatta Kanamam az geldiği için ilk gün 2 günü adetin ilk günü saydı o kontrolü yaptı yeteri kadar folikül var demişti o zaman şu anda hani yumurta çatlamayıp sertleşip kiste dönüşmüş mü onun kontrolünü yaptı Bakalım artık hayırlısı şu anda işte bekleyeceğim biraz sabırlı olmam lazım ama zaten hani çok umudum da yok Tek bir belirtim var o da hiçbir şekilde Doymak bilmiyorum Hani hep bir açlık hissim var 3-4 gündür onun dışında çok belirgin bir belirti yok nasip bu ay Olmazsa da üzülmeyeceğim Yani kendimi buna hazırladım yine sevinmem lazım Çünkü gelişmeyen Yumurtam gelişti Yani bu da benim için güzel bir şeyIyi canim en azindan catlamis bunu ogrenmis oldun peki birliktelik falan önerdi mi ?
Genelde bu muayene gebelik olusmadiginda regl basladiginda yapilir aslinda kist var mi yok mu diye. Senin dr.un farkli ilerliyor demek ki.
Daha varmis 24üne biraz sabretme zamani o zaman
Canm çok sevindim ya rabbim tekrarını yaşatmasın dermansız dert vermesinKizlarrrr eşimin sonuclsri güzel çıktı Allah'ım şükürler olsun çok mutlu oldum şuan buayda bebek müjdesi yaşatır bize inşaallah
Anladim canim seninde zor geçmiş ben gibi..Yok ben reglim biter bitmez böyle oluyorum. Benim biraz karışık 1 yıl önce karar verdik ama fazla kilolarım vardı ameliyat oldum vs. Haziran ayında tamamen olacaksa olsun diye bıraktık. Sonra ben işten ayrıldım ne olacak ne bitecek derdine düştüm bi de baktım hamileymişim. Eylül ayında 986 hcg ile öğrendim haftaya kese görmeye gittik ama tutunmamış. O zamandan sonra takıntı mı yaptım diyim ne diyim. İstiyorum o günden beri
Verebilir ama sabah ki daha yoğun olduğu için daha net çıkıyor. Akşam yaptığın belki daha silik çıkabilirErken gebelik testini sabah ilk idrarla değil de gün içinde yapsak doğru sonuç vermez mı
Sen bu ay letu mu kullanmistin canim ?Yok canım hiçbir şekilde birliktelik falan söylemedi zaten hani çatlamadan Sonra çok düşük bir ihtimal gebelik oluşması birliktelikte benim zaten regli olduğun zaman Gitmiştim daha 2 günümdü Hatta Kanamam az geldiği için ilk gün 2 günü adetin ilk günü saydı o kontrolü yaptı yeteri kadar folikül var demişti o zaman şu anda hani yumurta çatlamayıp sertleşip kiste dönüşmüş mü onun kontrolünü yaptı Bakalım artık hayırlısı şu anda işte bekleyeceğim biraz sabırlı olmam lazım ama zaten hani çok umudum da yok Tek bir belirtim var o da hiçbir şekilde Doymak bilmiyorum Hani hep bir açlık hissim var 3-4 gündür onun dışında çok belirgin bir belirti yok nasip bu ay Olmazsa da üzülmeyeceğim Yani kendimi buna hazırladım yine sevinmem lazım Çünkü gelişmeyen Yumurtam gelişti Yani bu da benim için güzel bir şey
Aynen öyle cnm senin için şuan regl olmaktı önemli olan regl düzene girsinki sağlıklı yumurta gelişsin bu regldan Sonra düzene girecektir artık seninde cnmAynen dogru canim ama iste bir gün birliktelik olmazsa o gun önemli günse diye kacirmamak icin üst üste deniyor herkes de.. bende artik bi reglim biterse inşallah oyle yapcam ama once reglin bitmesi gerek
Tabi canim dogru diyorsun ya yipraniyor insan bu süreçte çünkü hadi bos gecmeyelim düşüncesi oluyor iliski yasarken de, boyle olunca da iliski de göreve dönüyor. En iyisi canim artik sende aralikli ilerle bakalim bu ay kimler pozitif görecek
Vallahi canım ben 4 Ocak'ta gittim işte 18 mm dedi sonrasında eve geldim çatlatma iğnesi vermişti işte 5 Ocak'ta vur dedi Ertesi gün de 3 gün üst üste birliktelik dedi ama ben 4 Ocak'ta eve geldiğimde akşam böyle yumurta akı gibi değil ama hissettim Akıntım oldu o günü değerlendiremedim saat geç olduğu için doktora da yazamadım Aslında ne yapacağımı da şaşırdım Ertesi gün doktora yazdım iğneyi yaptır bugünden başla birlikteliğe dedi risk almayalım dedi o şekilde 3 gün değerlendirdim şu anda da yani İki günde bir ya da 3 günde bir birliktelik devam ediyorSen bu ay letu mu kullanmistin canim ?
Aslinda catlamadan sonra gebelik olusmasi daha muhtemelçünkü yumurtlama dedigimiz olayda icinde yumurta olan folikul atılıyor ve yumurtlama deniliyor, catlama dedigimiz olayda ise o folikulden yumurta cikiyor ve o cikan yumurta spermle bulusuyor. O yüzden catlama oldugunda da birliktelik önemli. Yumurta vucutta 24 saate kadar kaliyor diye biliniyor ama bazen daha uzun veya daha kisa kaldigi oluyor. Yani kisaca catlama oldugu gun ve ertesi gün de mutlaka birliktelik önemli.
Malesef ki bu konuda fazla tecrubeliyim.
Yazmayı unutmuşum Evet letu kullandımSen bu ay letu mu kullanmistin canim ?
Aslinda catlamadan sonra gebelik olusmasi daha muhtemelçünkü yumurtlama dedigimiz olayda icinde yumurta olan folikul atılıyor ve yumurtlama deniliyor, catlama dedigimiz olayda ise o folikulden yumurta cikiyor ve o cikan yumurta spermle bulusuyor. O yüzden catlama oldugunda da birliktelik önemli. Yumurta vucutta 24 saate kadar kaliyor diye biliniyor ama bazen daha uzun veya daha kisa kaldigi oluyor. Yani kisaca catlama oldugu gun ve ertesi gün de mutlaka birliktelik önemli.
Malesef ki bu konuda fazla tecrubeliyim.
Evet kuzum aynen oyleydi. Şükür regl oldum ve bedenim biraz daha toparlanmak icin ugrasiyor. İnşallah bir an once biter reglim ve bende bebis denemelerine baslarim. Amin kuzum aminnAynen öyle cnm senin için şuan regl olmaktı önemli olan regl düzene girsinki sağlıklı yumurta gelişsin bu regldan Sonra düzene girecektir artık seninde cnm
Aslinda yazdiklarin benim yazdiklarimin aynisi kuzum, bak dr.un da 3 gun ust uste birliktelik demis igneden sonra. Çünkü yumurtlama elbette ennn onemlisi ama bu isin asil kirilma noktasi catlama iste. Catlamayi görünce mutlaka iliski olmali. Sende degerlendirmissin o zaman bu ay inşallah pozitifi görürsünVallahi canım ben 4 Ocak'ta gittim işte 18 mm dedi sonrasında eve geldim çatlatma iğnesi vermişti işte 5 Ocak'ta vur dedi Ertesi gün de 3 gün üst üste birliktelik dedi ama ben 4 Ocak'ta eve geldiğimde akşam böyle yumurta akı gibi değil ama hissettim Akıntım oldu o günü değerlendiremedim saat geç olduğu için doktora da yazamadım Aslında ne yapacağımı da şaşırdım Ertesi gün doktora yazdım iğneyi yaptır bugünden başla birlikteliğe dedi risk almayalım dedi o şekilde 3 gün değerlendirdim şu anda da yani İki günde bir ya da 3 günde bir birliktelik devam ediyor
❤Yazmayı unutmuşum Evet letu kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?