2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar Bi de doktor bana dedi ki çatlatma iğnesi adet döngünü değiştirmez sen standart o günü bekle dedi sizcee

Aslında bugun yapacaktım ama ısım sabah ilk ölçümde 36.4 ckınca yapmadım. Senin 3 kala negatifti sonra mı pozitif oldu canm
Canım ben sürekli laboguick testle takip ediyorum koyulaşma pek olmuyor şimdi farklı test yaptım testin ismi Albi o daha koyu çıkıyor bak bu şimdi yaptım ama laboguick hayla koyulaşma yok

Kuzumm evet çok net bu laboquıckler neden böyle acaba. Ya vücudun nasıl sıcak mı kuzum bidaha sorayım gormednn sanrm 3kala negatftı de sonra mı poz oldu. Benm gece adet yada yarın maks. Pazar negatif ti bdha test yapmadım

Yoo özel değil. 126 ile girdim ameliyata şuan 64 kg oldum. 4 kilo daha vercem. 14.5 ay oldu ameliyat olalı

Cnm E2 test sonucunun 50 üstü çıkması iyi değil çünkü adet sonrasida bakıp çıkan değere göre tedavi yi ilerliycrk büyük ihtimalle

Canım ama sonuç limit içi. Yüksek çıkarsa doğum kontrol hapı başlıycaz demişti 74 i duyunca hapla iligli birşey dmedi ama. Perşembe bir daha verip ultrasonla bakalım dedi. Başlatsa başlatmaz mıydı doğum kontrol hapını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…