- 7 Ekim 2024
- 1.022
- 341
- 38
- 21
Canm tahminime göre yarin bat günüm duphaston kullanmaya devam edeyim mi birakiyim mi artıkBilmiyprum duphostan da kıllanıyorum ondan olabilir yada regl olcam
Ay cok sevindim cok sukur iyi canimKanserli hücre değilmiş cnm çok şükür kronik iltihap çıktı sonuç
Olabilir cnm wala bilmiyorumBilmiyprum duphostan da kıllanıyorum ondan olabilir yada regl olcam
Ya bir fikrim yok o konuda ben bir kere kullandım sadeve o da 4. Gğn regl oldum çünkü 2 ay regl olmamıştım.Canm tahminime göre yarin bat günüm duphaston kullanmaya devam edeyim mi birakiyim mi artık
Arimed aldim canmHangi marka aldın testini cnm
Aslında bugun yapacaktım ama ısım sabah ilk ölçümde 36.4 ckınca yapmadım. Senin 3 kala negatifti sonra mı pozitif oldu canmYarın adet günün sabah ilk idrarla yapacak mısın
Anladm canm teşekkür ederimYa bir fikrim yok o konuda ben bir kere kullandım sadeve o da 4. Gğn regl oldum çünkü 2 ay regl olmamıştım.
Canm tahminime göre yarin bat günüm duphaston kullanmaya devam edeyim mi birakiyim mi artık
İnşalllah güzel haberlerle gelirirsinnnnnAnladm canm teşekkür ederim
ErrorBende hiç bı belirti yok valla bozuldum mu nealdım canm sadece days doctor vardı yarın sabah yaparım
Canım ben sürekli laboguick testle takip ediyorum koyulaşma pek olmuyor şimdi farklı test yaptım testin ismi Albi o daha koyu çıkıyor bak bu şimdi yaptım ama laboguick hayla koyulaşma yokAslında bugun yapacaktım ama ısım sabah ilk ölçümde 36.4 ckınca yapmadım. Senin 3 kala negatifti sonra mı pozitif oldu canm
Çatlama oldugu gun ertesi gun ara vermek gerekmiyor degilmiEvet cnm zaten pik çıkması yumurtlama 24 36 saat içinde olcagını haber veriyor pikten sonra değerlendirmek daha etkili aslinda
Erroray canımm. Bende de 3 tane awox var yapsammı napsam hahah şu ısı dusmeseydı yapacaktm da işte
Kuzumm evet çok net bu laboquıckler neden böyle acaba. Ya vücudun nasıl sıcak mı kuzum bidaha sorayım gormednn sanrm 3kala negatftı de sonra mı poz oldu. Benm gece adet yada yarın maks. Pazar negatif ti bdha test yapmadımCanım ben sürekli laboguick testle takip ediyorum koyulaşma pek olmuyor şimdi farklı test yaptım testin ismi Albi o daha koyu çıkıyor bak bu şimdi yaptım ama laboguick hayla koyulaşma yokEki Görüntüle 3536976
Yoo özel değil. 126 ile girdim ameliyata şuan 64 kg oldum. 4 kilo daha vercem. 14.5 ay oldu ameliyat olalıAnladim canim seninde zor geçmiş ben gibi..
Insallah Allahım saglikla yeniden nasip neder hepimize
Aslinda sende yazmissin ya bu dusunceyi ne zmn unutursak o zaman oluyor. Bende kendimce artik olursa olur dedigim ay hamileydim. Gercekten böyle aslinda kafan temiz ve ferah olacak bu önemli..
Mide küçültme ameliyatı mı oldun canim özel degilse kac kgdan kac kg ya düştün
Beni de şeytan dürtüyor kızz evde 6 laboquıck 3 awox var suan yapsammı diyorum hahahahYarın yaparım varsa var yoksa yok canm öbür gün de doktora gidiyorum zaten bakalım kısmet
Cnm E2 test sonucunun 50 üstü çıkması iyi değil çünkü adet sonrasida bakıp çıkan değere göre tedavi yi ilerliycrk büyük ihtimalle
Yarini bekle dayanErroray canımm. Bende de 3 tane awox var yapsammı napsam hahah şu ısı dusmeseydı yapacaktm da işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?