2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Mecburiyet haklısın yaa başka bir doktora da görünün isterseniz bazı doktorlar neyin ne olduğunu anlamiyorlar
Bakalim canim belki baska doktora daha gidicem duruma göre. Iyi dr.kalmadi ki. Kime gitsek ayni seyler oluyor.

12 dakika sonra çizgi çıktı canım valla ben de anlamadım çok su içmiştim ondan mı oldu acaba ya inşallah pozitiftir senin de

Anlamadım gitti adet mi oluyorum yoksa yerleşmemi anlayamadım yarın tam 25. Günüm adet döngümün eder olma günüm ona denk gelmiş olamaz heralde sanırım adet oluyorum
Rengi ve yoğunluğu nasıl canım kusura bakma ben yerleşmemi diye soruyorsun sandım o nedenle herkeste olmayabiliyor dedim özür dilerim

Merhaba bi şey sorabilirmiyim yeni katıldım. İdrar da pozitif çıktı kan da negatif. Adet hala olmadım bunu yaşayıp da hamile kalan var mı lütfen yardımcı olur musunuz

Merhaba bi şey sorabilirmiyim yeni katıldım. İdrar da pozitif çıktı kan da negatif. Adet hala olmadım bunu yaşayıp da hamile kalan var mı lütfen yardımcı olur musunuz
Aslında kam daha belirleyicidir malesef kaç gün var adetinize?

Kızlar bende afedersiniz sümük gibi akıntı oluyor böyle bi gebelik belirtisi var mı ama rengi beyaz değil soluk çok açık bi sarı krem- sarı arası.

kızlar merhabalar. ben de anne olmayı planlıyorum. ancak eşim de ben de antibiyotik kullanmak zorunda kaldık. ovulasyon testi yapıyorum 11. gündeyim ama lh hormonunda yükselme göremedim. acaba antibiyotik kullanmak gebe kalmayı engeller mi? cevaplarsanız cok sevinirim. ihtimal az ise boşa heveslenmeyelim...

Normal normal içerde de yara var çünkü. Bir süre ağır kaldırma karını zorlayacak işler yapma eğilip kalkarken dikkat et kendini koru çorapsız terliksiz gezme bol bol sıvı tüket

O test güvenilir değil ya diğer topiklerde çok yanılan oldu o test yüzünden

Selamlar. Bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim son adet tarihim 06 Ocak beklenen adet tarihim 2 Kasım. Ovülasyonda bugün pik gördüm 17 Ocak uğur getirsin hepimize

Selamlar. Bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim son adet tarihim 06 Ocak beklenen adet tarihim 2 Şubat . Ovülasyonda bugün pik gördüm 17 Ocak uğur getirsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…