2 hafta kadar önce gittim bir sorun yok dedi canim aslinda. Kanamam da vardi gittigimde. Bilmiyorum ki. Ilaclar bi bitsin de bakalm yeniden giderim olmadi. Beni cok zorladi malesef süreçEvet canım, öyle olması zor olmuş gerçekten, doktora kontrole git istersen içeriye ultrasonla bir baksın, belki kürtaj sonrası kist oluşmuş olabilir
Geçen ay kimyasal mı geçirmistiniz pis kan atiluyordur belki yada az geliyorsa adet gibi degilswde yerleşme kanamasıdirYok benim erken geldi. Ama adet gibi de değil siyah çamur gibi ama kırmızı da görüyorum peçetede. Yerleşme ihtimalini aradan çıkarmak için test yapacağım
Kuzucum zaten 14 gün geçmiş muhtemelen sonucun belli senin. Istersen yarin bile yapabilirsin bencebabylovee @Evanora @pembefiyonklu1kiz kızlar bişe sorcam sizlere benim bugün iğnenin 14. Günü pazartesi günü test alıp salı ilk idrarla yapsam mı sizce doktor beklememi söyledi salı günü yaparsam reglime 2 gün kalmış oluyo
İste 25 ci günüm oluyor pazartesi günüAnladım canım gitmisken kan ver tabi ama daha âdete var çıkmayabilir
Sen bilirsin canim o zamanPazartesi vermeyi düşünüyorum en garantisi o olur. En azından kafam rahat hareket ederim ilaç gerekirse ilaç içerim
Bak bu da olabilir dogruKürtaj sonrası ilişkide enfeksiyon kaptirabiliryirmus benim de kanamam bittiği ertesi günü ilişki olmuştu ondan enfeksiyon kaptım mesela onada dikkat edin
Mecburiyet haklısın yaa başka bir doktora da görünün isterseniz bazı doktorlar neyin ne olduğunu anlamiyorlarBak bu da olabilir dogruzaten kanamadan dolayi kanka olduk eşimle uzun süredir ay sinirlerim bozuluyor
Puuufff bekleyebilsem keşke kanım bitlendiHerkeste hcg yükselmesi vs farklı oluyır bence o yüzden kendini tutabilirsen beklersen daha net sonuç olur bence
Hafta sonu işlerim war hem daha fazla zaman geçmiş olur hem eşimde bu ay test falan yok dedi üzüldüğümü gördü geçen ayy ondan gizli almam lazım testi habersiz yapcamKuzucum zaten 14 gün geçmiş muhtemelen sonucun belli senin. Istersen yarin bile yapabilirsin bence
İnşallah sağlıkla kucağına almak nasip olurGünüme var daha o yüzden çıkmaz diyede yapmadim birde doktor öğrenir ogrenmez tedaviye başlayalım dedi kan pıhtılaşma var rahim tutmuyor bebeği falan gibi kan testi daha erken belli ediyor diye biliyordum ama burdaki arkadaşlar bazıları adetten iki gün önce falan bakıyorlar anlamadım bende normal testte belli oluyor zaten benim şuan 7 günüm falan var bazen erken oluyor ama genelde geç oluyorum
Maşallah cnm güzel artmış değerin 2000lerde görünür kese 6 haftalıkken git hem kalp atışında duymuş olursunKızlar kese için hastaneye ilk muamele görünmedi Altan’da bakmak istemedi ama rahmin kalınlaşmış hamilelik için hazırlanmış dedi kan aldı sonuçlarım yeni çıkmış
Yok geçen ay her zamanki gibi kanama geldi. Kırmızı. Kimyasal geçireli 4 ay oldu yeni değil. Ben daha çok kafaya yaktığım için böyle olduğunu düşünüyorumGeçen ay kimyasal mı geçirmistiniz pis kan atiluyordur belki yada az geliyorsa adet gibi degilswde yerleşme kanamasıdir
Bendede aynısı oldu bugün 2 defa yaptım prodoctor ile çıkmadı ilk yaptıgımda silik çıkmıştı bi kaç gün önce ve bu akşampembe leke geldi peçeteye adet günüm yarın tam adet mi olacağım anlamadımKızlar aranızda daha önce prodoctor test kullanmış olan var mı güvenilir mi bu marka ? Dün sabah silik çizgi vardı testte bugün sabah yine vardı, demin öylesine bi test yaptım çizgi yok testte yanlışlık olma ihtimali var mı ?
İnşallah güzel haber alırsın canımİste 25 ci günüm oluyor pazartesi günü
İnşallah sağlıklı bı hamilelik geçirmedim inşallah geciririmİnşallah güzel haber alırsın canım
İnşallah canım benim bende kan vericem yarın Artış varmı diye Ekim'de kimyasal oldu inşallah bu kez sağlıklı olurİnşallah sağlıklı bı hamilelik geçirmedim inşallah geciririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?