2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Evet canım, öyle olması zor olmuş gerçekten, doktora kontrole git istersen içeriye ultrasonla bir baksın, belki kürtaj sonrası kist oluşmuş olabilir
2 hafta kadar önce gittim bir sorun yok dedi canim aslinda. Kanamam da vardi gittigimde. Bilmiyorum ki. Ilaclar bi bitsin de bakalm yeniden giderim olmadi. Beni cok zorladi malesef süreç

Yok benim erken geldi. Ama adet gibi de değil siyah çamur gibi ama kırmızı da görüyorum peçetede. Yerleşme ihtimalini aradan çıkarmak için test yapacağım
Geçen ay kimyasal mı geçirmistiniz pis kan atiluyordur belki yada az geliyorsa adet gibi degilswde yerleşme kanamasıdir

Kuzucum zaten 14 gün geçmiş muhtemelen sonucun belli senin. Istersen yarin bile yapabilirsin bence

Kürtaj sonrası ilişkide enfeksiyon kaptirabiliryirmus benim de kanamam bittiği ertesi günü ilişki olmuştu ondan enfeksiyon kaptım mesela onada dikkat edin
Bak bu da olabilir dogru zaten kanamadan dolayi kanka olduk eşimle uzun süredir ay sinirlerim bozuluyor

Kuzucum zaten 14 gün geçmiş muhtemelen sonucun belli senin. Istersen yarin bile yapabilirsin bence
Hafta sonu işlerim war hem daha fazla zaman geçmiş olur hem eşimde bu ay test falan yok dedi üzüldüğümü gördü geçen ayy ondan gizli almam lazım testi habersiz yapcam

Kızlar kese için hastaneye ilk muamele görünmedi Altan’da bakmak istemedi ama rahmin kalınlaşmış hamilelik için hazırlanmış dedi kan aldı sonuçlarım yeni çıkmış

Eklentiler

• IMG_3066.png
    125,9 KB · Görüntüleme: 50
İnşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur

Kızlar aranızda daha önce prodoctor test kullanmış olan var mı güvenilir mi bu marka ? Dün sabah silik çizgi vardı testte bugün sabah yine vardı, demin öylesine bi test yaptım çizgi yok testte yanlışlık olma ihtimali var mı ?

Kızlar kese için hastaneye ilk muamele görünmedi Altan’da bakmak istemedi ama rahmin kalınlaşmış hamilelik için hazırlanmış dedi kan aldı sonuçlarım yeni çıkmış
Maşallah cnm güzel artmış değerin 2000lerde görünür kese 6 haftalıkken git hem kalp atışında duymuş olursun

İyi akşamlar adete 5 gün var bu FIRST TEST adında bir normal gebelik testi 2. Çizgi testi yapar yapmaz çıktı ama şu an biraz soluk duruyor. Geçen ay artimed diye bir markada da pozitif gördüm adet oldum. Bu ay sizce var mi gebelik?

Eklentiler

• 1000095680.jpg
    100,4 KB · Görüntüleme: 42
Geçen ay kimyasal mı geçirmistiniz pis kan atiluyordur belki yada az geliyorsa adet gibi degilswde yerleşme kanamasıdir
Yok geçen ay her zamanki gibi kanama geldi. Kırmızı. Kimyasal geçireli 4 ay oldu yeni değil. Ben daha çok kafaya yaktığım için böyle olduğunu düşünüyorum

Bendede aynısı oldu bugün 2 defa yaptım prodoctor ile çıkmadı ilk yaptıgımda silik çıkmıştı bi kaç gün önce ve bu akşampembe leke geldi peçeteye adet günüm yarın tam adet mi olacağım anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…