2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Haklısın canm benimki de yüksek mış dahiliye ye git dedi ilaç kullanacaksın 3 hafta kadar dedi sonra regl olunca yine gel dedi bu sebeple klomene başlamadı tiroid düşsün sonra duruma göre bakicaz dedi belki ilaç kullandıktan sonra gerek kalmaz klomene bu zamana kadar tiroid engel oldu belki

Kaç çıktı canım benimde yüksekti 8 e yakın ilaçla 1.5 ayda düştü gebe kalmayı zorlaştırıyor bebekte zeka geriliği yaratıyor Allah korusun ilaç kullanırsan 1 ayda düşer
Bu kadar ciddi bişey demekki ay Allah korkusun rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin ben önlemimi alayım gerisi takdiri ilahi

geçmiş olsun canım kaç çıktı değerin biliyomusun söyledimi çok yüksek değilse hemen düşer

Neyse tatil bitince uzun bir süre görüşmeye mesafe koyarsınız canım
Beklentileri ne biliyor musun ? 3 Şubat buraya döneceğiz Nisan'da bayramda gitmemizi istiyor yeniden. kocamı işleyecek ucakla git gel çoook masraf diyorum eşime ben de ıstemıyorum Allah'ım çıldırcam yani. Birkaç kere sert çıktım çok yüksek fiyatlar 2 ay için lüks dedim sacmalık bişey dyemedı kv. Tekrar gelın derse o paryla ajda eklicem ama cok ıstersen ajdamı sen al gelelim dıcem hahahahah!Millet yıllarca gurbette çocuklarını göremiyor delırtmek istiyorlar beni bazen

Teşekkür ederim. Benimde 3 gün oldu ve göğüslerim hassas, şiş, arada belim ağrıyor. Akıntım yok diye umutlanamıyorum. Reglim gecikince test yapmayı düşünüyorum. Siz test yaptınız mı hiç?

Kuzum ben kızıma hamile kaldıgım ay testere dişli aslan pençesi içmiştim. Ama bebek odaklı degıldı son 2 döngum 46 ve 52 gunde olmuştu. Hormonları dengeleme özelliği için içtim düzeleyim diye ve ne göreyim o ay gebeş kalmışım yazdan beri yapacagm yapamadım smdı bu ay yapacagm nasipse evime gdyrm ya herzmankı aktarımdan alayım yapaym tatilde

Bebişim bu Dr benm ablamın mesai arkadasıydı yıllarca benimmemleketmde ünlendi. Yeni İstanbul'a gitti. Çok makaradır . O hastanede kızımı doğurmustum. Ben dogurduktan snra geldı hastanenin neşesydı dyor ablam

Merhaba , hormon testi galiba yaptırdınğınız . Devlette mi özelde mi yaptırdınız ? Devletse direk gidip yaptırabiliyor muyuz yoksa belli bi sürenin üstündekiler mi yaptırabiliyor
Canm ben devlette yaptırdım 6 aydır deniyoruz olmadığı için doktor baktı öncesinde bakmadı

Bel kasık meme ağrım iki gün oldu başlayalı valla birgün var reglime bugün yaptım pozitif çıktı. Herkesin belirtileri aynı olmuyor bence. Benim normalde de öyle çok akıntım olmaz yerleşme kanaması denen şeyde olmadı henüz

Sıcak basması bende de vardı canım özellikle yüzümde hayla da var dün bat günümdü 3 gündür kasik ağrım var
Kızlar gebelik belirtisi yok yaaaa hepsi denk geliyor vallah bak meme ucu ve yerlesme harici. benm de basmalarım var. 4gundur ama adet oldum mesela kasık batmaları da kızımda da aynıydı aylardır da aynı. Öyle böyle degl ama hep dıyorum ya benm ıcn belirti yokk baska hormon ssuclusu. Bu ay okdr rhattım mı anlatamam gebe mydm deglmıym 0 stres yaptım. pembefiyonklu1kiz bu kafaya er canm gerisi cok rhat gecer

Bende geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum ama olmadı yüzümde sivilcelendi daha sonra adet oldum inşallah sizinki gebelik belirtisidir
Nasip kuzum en azından bu ay yumurtam büyüdü bu da bişeydir rabbim en hayırlı şekilde nasip etsin

Ben kendimi tüp bebeğe baya odakladığımdan hissettiğim çoğu şeyi anksiyeteye bağladım ne zor şey kadın olmak ya. Hem umutlanıyorsun hem umutlanamıyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…