2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Hayır canm cikmadi da adet oldum zaten
Canım tiroid benim ablamda da var ve tiroid kısaca söylemek gerekirse vücudu kontrol eden hormondur boğaz kısmında bulunur. Misal metopolizmayi, vücut ısısını,kalp atışını ve birkaç şeyi kontrol eder. Düzenli ilaç tedavisi olman gerekiyor benim ablamın troidi biraz düştükten sonra gebe kaldı hatta gebeliğin de bile ilaç kullanması gerekti. Söz konusu sağlık oldumu herşeyi doktora sorun sorun ki içiniz rahat etsin.

Kızlar benim tiroidlerim yüksek çıkmış klomene başlamadı bu yüzden ne demek oluyo tiroid bilen var mı
Kaç çıktı canım benimde yüksekti 8 e yakın ilaçla 1.5 ayda düştü gebe kalmayı zorlaştırıyor bebekte zeka geriliği yaratıyor Allah korusun ilaç kullanırsan 1 ayda düşer

Ben ekim ayında yaptırmıştım
Bend etekrsr yaptırmak istiyorum gebelik düşünürken yapiliyormu onu mersk ettim
Regl günü yapılmaz diye biliyorum cnm gebelik düşünurkende yapılır mı bilmiyorum benim demirimde düşük baya oyuzden yapsrlarmi bilemedim
kızlar günaydınnn yarım saat önce test yaptıım prodoctor marka test ilk 5 dakikada böyle silik çizgi çıktııı yanıltma ihtimali var mı bu testin ölücem heyecandann
İnşallah vardır cnm başka testle tekrarla bence emin oluncada kan ver istersen
Ya maşallah pozitif bu burdakj kızlar awox güzel yalancı çıkartmıyor diyorlardı var bence pembiş çıkmış zaten yinede başka testin varsa kaset yap istersen
Yok cnm silik milik değil gayet net pembe çıkmış maşallah bebişin gelmiş
Kızlar artış nasıl 2 güne bir verdim 4 gün gecikme 600
Cnm çok güzel artışın sevin artık bebişin geldiii artıkkk
Kızlar regl günüme 1 gün var test verdim 7.92 geldi beta iyi bi değer mi bu değerden yükselenler var mı ilk kan testim heyecanlıyım
Cnm hayırlı olsun bebişin çok yeni yerleşmiş ve hemen bulmuş oldun onu bukdar değerle maşallah testte hemen çıkmış artışında çok güzel ilerler inşallah

Benim bugün çatlatmanın 12. Günü başım çok ağrıyor ben regl olcam sanırım kızlar yüzümde sivilcelendi

Aksam yada yarına pik olcak gbi duruyor
Bu ay klomen kullandım doktor 20 Ocak gel dedi ama büyük ihtimalle yumurtalarim erken büyüdü bugün 9.gün doktor 13.gun çağırdı bugün değerlendiriyim en iyisi belki erken çatlar teşekkür ederim

Bende geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum ama olmadı yüzümde sivilcelendi daha sonra adet oldum inşallah sizinki gebelik belirtisidir

Benim bugün çatlatmanın 12. Günü başım çok ağrıyor ben regl olcam sanırım kızlar yüzümde sivilcelendi
Bende geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum ama olmadı yüzümde sivilcelendi daha sonra adet oldum inşallah sizinki gebelik belirtisidir

Tabi canim benim bildiğim de oyle belli günleri falan var. Iyi geldiyse yeniden deneyebilirsin canim neden olmasin. Ama iyi arastir da temiz bir yer olsun. Bence egzersizlerini de ihmal etme. Bende cok iyi bilirim o agrilari cok sırt agrim olur benimdem
Ben oğluma hamile kalmadan önce yaptırmıştım ağır kaldırmaktan göbeğim düşmüştü benim 3 günde yerine geldi
Göbeğin düştüğünü nasil anlıyoruz peki kuzu

Kızlar regl günüme 1 gün var test verdim 7.92 geldi beta iyi bi değer mi bu değerden yükselenler var mı ilk kan testim heyecanlıyım
Gecikme olmamis henüz deger ondan düşük gelmistir. Herkeste farkli ilerliyor merak etme insallah güzel güzel yükselir saglikla kavuşursun cok çok tebrik ederim

Kızlar, çatlamadan ne kadar süre sonra hamilelik belirtileri yaşanır?
Bana kimse pek inanmadı ama ben 3 4 gün sonra bulantı yaşamaya başladım akşamları oluyordu acayip sıcak basıyordu aşırı üşüyen biriyim normalde birde benim meme ucum hiç yoktur uçları çok sivriydi. Çok dikkatimi çekmişti. Onun dışında akıntım meme ağrım kasık ağrım vs hiç olmadı. Kasıklarım ve göğüs ağrım iki gündür ağrıyor yeni başladı regle bugünü saymazsak 1 gün var.

SAT: 30.12.-3.1.

Selam kızlarım düzenli adet görüyorum, 28-30 arası genelde. Geçen ay 30.12.de tam 30. günde oldum.

Bu ay ilk defa laboquick markasının Ovulasyon testlerini kullanıyorum.

Ovulasyon test yapmaya 6.1. başladım, yani adet bitiminin 8. gününde.

Hala silik çıkması normal mi? Uygulama yumurtlamayı 13.1. de gösteriyor

13-14-15 değerlendirdik sizce hamilelik olmuş olabilir mi? Ve şuan sağ kasığımda ağrı var

Eklentiler

• IMG_0247.jpeg
    325,3 KB · Görüntüleme: 17
Sıcak basması bende de vardı canım özellikle yüzümde hayla da var dün bat günümdü 3 gündür kasik ağrım var

Sıcak basması bende de vardı canım özellikle yüzümde hayla da var dün bat günümdü 3 gündür kasik ağrım var
Birde üç dört gündür çok duygusalım normalde adet dönemlerinde çok sinirli olurum duygusal olmam. Kombiyi 50 de yakan ben fenalık basıyordu sürekli ben stres yaptığımdan panik geçiriyorum diye düşünmüştüm

Gecikme olmamis henüz deger ondan düşük gelmistir. Herkeste farkli ilerliyor merak etme insallah güzel güzel yükselir saglikla kavuşursun cok çok tebrik ederim
Amin inşallah çok tesekkür ederim braz içim rahatladı heyecanla cumartesiyi bekliyorum artık darısı bekleyenlere sağlıkla

Çok sağol canım gerçekten öyle 2 gün önce yerleşme kanaması yasamıştım inşallah güzel artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…