2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canım hakkımızda hayırlısı olsun. Evet, preklamsi de (gebelik zehirlenmesi) olmuştu. Ayrıca tansiyonum da yükselmişti. Preklamsi; idrarım da protein kaçağı oldu o tetikledi. Beni de korkutuyordu ama şu an söylediğin içimi rahatlattı. %70-%80 tekrarlıyor dedi doktorum. Başka doktora da gittim, kontrol edilmesi gerekiyor dedi.

Sen kan verdin mi canım

Ablama bir doktor tekrarlar diyordu bir doktor sıkı takiple bişey olmaz diyordu hatırlıyorum yani çok stres yapardı üzülürdü iyi bir doktorla güzel ilerledi bende aynı doktora gidiyorum. Randevu aldım akşam 6 da gideceğim bakalım inşallah testler yanıltmıyordur

Teşekkğr ederim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun

Ay inşallah canım, hakkında hayırlısı olsun. Çok güzel, heyecanlı bir süreç gerçekten

Evet canım gecukme günü ver
eğer çevrenizde varsa albi kaset test Alın çok hassas yoksa eger silik bile çıkarmıyor bende alıp bat günü onu yaparım gibi

Kızlar benim tiroidlerim yüksek çıkmış klomene başlamadı bu yüzden ne demek oluyo tiroid bilen var mı
Geçmiş olsun kuzum tiroid için ilaç kullanacaksın galiba çünkü tiroid de bebişe engel oluyor yüksek olması önce onu kontrol altına alırlar ilaçla sonra oluyor bebiş bir tanıdıgım da ilaçla kalmıştı böyle

Ya denk geldi bak sana ne atcam ikisi farkli sey tabi ama ben güldüm sende gül diye
Cnm bende skolyoz başlangıcı vardı birde omuzumda
Ya denk geldi bak sana ne atcam ikisi farkli sey tabi ama ben güldüm sende gül diye
Ay benim sülük mulukle işim olmaz cnm benm belimde skolyoz başlangıcı var ve çok bel sırt ağrısı yaşıyorum en iyi ağrı kesiciler bile dindirmiyor ağrılarımi ayrıca omuzumda servikal Kord tanısı koyulmuştu 2 yıl işkence çektim resmen bulamadılar ne olduğu ensonunda öğrendim omuzda kemik uzaması var ameliyat olmam gerekiyor aslında ama istemedim doktorumda egzersiz ve fizik tedavi önerdi onlarida yarım yamalak yaptım bıraktım stres yasak bana en ufak streste bütün kaslarım kasılıyor 10 gün çekiyorum uyku uyuyamıyorum bir kere hacamat yaptırdım iyi geldi kuş gibi uyudum ama 5 6 kere yaptırmak gerekiyordu çalışıyordum diye gidemedim hiç belli günleri var çünkü işin ehli abdestlii namazli birinin yapması gerekiyor bunu boynundaki fıtık için kafama bile yaptırmıştım çok iyi gelmişti yine aklıma geldi işte hamilelik düşünürken yapılır mı o aklıma geldi oyuzden sormak istedim

Ben oğluma hamile kalmadan önce yaptırmıştım ağır kaldırmaktan göbeğim düşmüştü benim 3 günde yerine geldi

troid bi hormon canım bunun yüksek olmasıda gebeliğe engel bişey

Anladm kızlar Allah razı olsun

kızlar günaydınnn yarım saat önce test yaptıım prodoctor marka test ilk 5 dakikada böyle silik çizgi çıktııı yanıltma ihtimali var mı bu testin ölücem heyecandann
Yaa gözün aydın var resmen maşallah seninle belirtilerimiz aynı inşallah bende de vardır

Kızlar pazartesi günü yumurtlama takibi için doktor kontrolüm var ovulasyon testi yaptım sizce pikmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…