2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah belirtileri nelerdi

Kesinlikle kuzummm bu yüzden çatlama yı anlamak çok önemli. Şükürler olsun Allah tarafından dksın dek anladıgım ıcım sanslıyım. Bir de artık vazgectm denk gelmeyen ilişkiler için zorlamayacagım. Kendime söz verdim sende durumlar nedir?

Canım dün ateşim düşmüştü bugün gene yükselmiş çok şükür.Allahin izniyle akşam kan vericem
Çok şükür cnm heyecanla kan testinde bekliyorum
Kızlar böyle çıktı baksanıza bi
Cnm ben bu erken testlere asla güvenmiyorum belli belirsiz çizgi var ama bişey demekte doğru olmaz başka kaset yap istersen kasette silikte olsa gebelik kesin çıkıyor erken testlere göre
Ay sen çok zayıf sın boya göre kurtarıyor ama 50 olsan daha iyi sanki zayiflikta gebelikte sıkıntı olabiliyor ben oğluma 55 le kalmıştım 85 le doğuma girdim emzirme döneminde 2 yılda 52 ye kadar düşmüştüm 3 4 yıl korudum kilomu şimdide işten çıktım çıkalı çok aldım ödem sorunu var bende pazartesi diyetisyene gideceğim 67 olmuşum ama 67 kiloda gibi durmuyorum bende basenden fazlalık var göbeğim hiç yok sezeryan olmama rağmen ama enson doktora gittiğimde 10 kilo vermen lazım dedi bna gebelik için ev küçücük ve hareket sıfır yürüyüşe çıkmam lazm hergün
Kizlar yumurtam çatlamiş yapadabadu
Evanora eva0108 @Mevsimm34
Gece çatladı bende cnm bugünü mutlaka değerlendir

Kan verdin mi geri
Evet verdim ben adetten üç gün önce yaptım bembeyazdı adetim beş gün geçti öyle yaptım çıktı sonrada kan verdim var ama bakalım sağlıklı giderse kötü tecrübem var bence hemen gidip kan ver canım çünkü bu testte olumsuz sonuç alanlarda olmuş

Evet canm kan vericem yarın

İlk aşılamamı sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…