- 4 Ocak 2025
- 133
- 39
- 13
- 29
Bu ay da olmadı artık üzülüyor insan tabiSen takma kafana kuzum onumzdeki ayda takip et bakim stres etkileyebiliyor stresten dolayi erken olma gec olma durumlari olabiliyor.
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah belirtileri nelerdiBeni güncelleyebilirsin pozitifi gördüm önümüzdeki haftalarda sağlıklı mı değil mi belli olur sanırım bir önceki sağlıksızdı kürtaj oldum o yüzden tereddütlüyüm herkes için hayırlısı
Kesinlikle kuzummm bu yüzden çatlama yı anlamak çok önemli. Şükürler olsun Allah tarafından dksın dek anladıgım ıcım sanslıyım. Bir de artık vazgectm denk gelmeyen ilişkiler için zorlamayacagım. Kendime söz verdimGünaydın canım ben geçen ay 16 gün gecikmeyle âdet oldum bende o zaman anlamıştım dedim ya gebe değilsen gününde adet olmakta verilen en güzel hediye demiştim. Bidaha ki ay güzel haber alırsın inşallah
Gece olmamıstı dmı bugun ve yarın yapın
Hahahahah yani ama artık normal yollarla bu adamlar kanmayacak sanırımDibine kadar yasatcm diyosun ekşinin desene
Kuzum çokk derinlerde var sankı açsana testi? Bir de vucut ısına baksaydn keske sabahKızlar böyle çıktı baksanıza bi
İnşallah canm teşekkür ederimİnşallah çok güzel çıkar sonucu
Bakmadm canm testi de attım ya yarın kan vericem efektli haline bak istersenKuzum çokk derinlerde var sankı açsana testi? Bir de vucut ısına baksaydn keske sabah
Kuzum efektli olarak daha net ay bugün gitsene kan vermeye çok merak ediyorum İnşallah geç döllenmedr vardırBakmadm canm testi de attım ya yarın kan vericem efektli haline bak istersen
Çok şükür cnm heyecanla kan testinde bekliyorumCanım dün ateşim düşmüştü bugün gene yükselmiş çok şükür.Allahin izniyle akşam kan vericem
Cnm ben bu erken testlere asla güvenmiyorum belli belirsiz çizgi var ama bişey demekte doğru olmaz başka kaset yap istersen kasette silikte olsa gebelik kesin çıkıyor erken testlere göreKızlar böyle çıktı baksanıza bi
Ay sen çok zayıf sın boya göre kurtarıyor ama 50 olsan daha iyi sanki zayiflikta gebelikte sıkıntı olabiliyor ben oğluma 55 le kalmıştım 85 le doğuma girdimKuzum ben malesef 41.5 hatta 39a dusmustum. Hedefm 45 ilk sonra 50 Ama fiziğim Allah'tan orantılı popom olduğu için. Ölcülerim 80 60 85Eşim cok kg alma diyor ama ben 50 olmak istiyorum eskiden 48dim ne güzel emzirirken kilo verdim 2 yıl emzirdim çok kilo verdirdi sonra babam vefat etti emzirmeyi bıraktığımda babamdan sonra toparlayamadım çok kolay kilo alamam Bu arada Yani benim vücut yapım yağ yapmaya müsait değilmiş bu yüzden şimdi Şubat'ta doğru platese.nbu arada boyun 153 oyuzden minyon olduum ııcn sopa gibi durmuyorum
Gece çatladı bende cnm bugünü mutlaka değerlendir
İnşallah yaKuzum efektli olarak daha net ay bugün gitsene kan vermeye çok merak ediyorum İnşallah geç döllenmedr vardır
Canım ümitlendirmek istemem ama bende pazartesi günü artimed kaset ve erken olanı yaptım birde farklı bir marka hepsinde pozitif çıktıBaşka testim de yok burda da sadece artımed satılıyo yarın gidiyorum zaten kan veririm doktora söyleyipinşallah vardır
Kan verdin mi geriCanım ümitlendirmek istemem ama bende pazartesi günü artimed kaset ve erken olanı yaptım birde farklı bir marka hepsinde pozitif çıktı
Evet verdim ben adetten üç gün önce yaptım bembeyazdı adetim beş gün geçti öyle yaptım çıktı sonrada kan verdim var ama bakalım sağlıklı giderse kötü tecrübem var bence hemen gidip kan ver canım çünkü bu testte olumsuz sonuç alanlarda olmuşKan verdin mi geri
Evet canm kan vericem yarınEvet verdim ben adetten üç gün önce yaptım bembeyazdı adetim beş gün geçti öyle yaptım çıktı sonrada kan verdim var ama bakalım sağlıklı giderse kötü tecrübem var bence hemen gidip kan ver canım çünkü bu testte olumsuz sonuç alanlarda olmuş
İlk aşılamamı sizinKızlar selam bugün aşılamadan 12. Günüm sabah test yaptım negatif çıktı. Cuma günü 14. Günüm olacak doktor kan vermemi istedi acaba pozitife dönermi ya negatif çıkınca bugün umudum kalmadı. Arada kaskk batması ve göğüs hassasiyetim varcanım sıkıldı Baya
İnsallah güzel sonuçlar alırız hepimizEvet canm kan vericem yarın
Hadi inşallah canım keşke net adetini bilseydin o zman anlasılırdı hayırlı haberlerle gel inşallahİnşallah yayarın sabah 9 da randevum var canm o zaman vericem
2. Aşılamamİlk aşılamamı sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?