2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Sıkma canını ya belki gec tutunma olur birsey olur. Hic belli olmaz bu konu

Akıntı pas rengine döndü. Günlük pede bulaştı ve durdu. İnşallah senin dediğin gibi olur geç tutunuyordur. Adet sökülme kanamam bu renk olmaz çünkü krem gibi ve sarımtrak olur. Bu bildiğin pas

Kızlar selam bugün aşılamadan 12. Günüm sabah test yaptım negatif çıktı. Cuma günü 14. Günüm olacak doktor kan vermemi istedi acaba pozitife dönermi ya negatif çıkınca bugün umudum kalmadı. Arada kaskk batması ve göğüs hassasiyetim var canım sıkıldı Baya

Bi şey soracaktım da, ben ayın 3ünde yumurtlama gördüm 4ünde de çatladı az önce de regl oldum hep 14 gün sonra deniyor acaba erken olması bi sorun olduğu anlamına mı geliyor

bi kac gun Oynamasi norml kuzum benimkide 14 gunden fazla surmustu gecen ay yumurtlamadan sonra mesela
Bi yerde erken oluyosa bi şey seviyesi düşüktür gibi bi şey yazmışlardı da aklıma takıldı şimdi,ilk defa testle yumurtlama takip etmiştim o yüzden daha öncesinde bilmiyorum ama bu ay böyle oldu

Bi yerde erken oluyosa bi şey seviyesi düşüktür gibi bi şey yazmışlardı da aklıma takıldı şimdi,ilk defa testle yumurtlama takip etmiştim o yüzden daha öncesinde bilmiyorum ama bu ay böyle oldu
Sen takma kafana kuzum onumzdeki ayda takip et bakim stres etkileyebiliyor stresten dolayi erken olma gec olma durumlari olabiliyor.

Ay inşallah bakalım yarın belli olacak adetin 6. günü Klomen/Femara/Letu başlanabilir mi ki yoksa bu ay boş mu geçecek
Onları hiç bilmiyorum cnm belki kist oluştuysa buay icirmeyede bilir tekrar gittiğinde detaylı konuş istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…