2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Benim 6. Ay oldu yine gebelik olmadı daha önce hiç de gebelik yaşamadım. Rahim ağzında polip varmış 2 ay önce aldılar doktor bir seneye kadar normal gelme dedi ama baktırmam gerekir mi emin olamıyorum. Bütün tahlilleri yaptırmıştım gebelik planlamadan önce ama eşimle ilgili bi test yapılmadı daha

Lütfen lütfen lütfen days doctor ve artımed güvenmeyin çok koyu çizgide bile sıfır beta gördüm herkes konularda almayın diyor eczaneye dahi şikayette bulundum ben
Aynen bende yani gerçekten artık almayacağım markalar o kadar hevesimi kursağımda bıraktı ki onlar size anlatamam

Kizlar bunu bu sabah yaptım sizce var mi sanki bi şey doktora randevum da vardı şimdi beta baktı mı bilmiyorum ama fotoyu yeni farkettim sizce var mi

Canım bende kan vericem akşam ama çok korkuyorum Ekim'de kimyasal oldu gene ağrım var inşallah bu kez sağlıklı olur.

Abartmış bence doktor yani boyunuzu bilmiyorum ama 70 80 kilo bile 10 kilo vermeli denmez bence tamam göbek çevresi insanı zorluyor bencede bende de var ama

Düşükten hemen sonraki ay mı hamile kaldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…