- 3 Mayıs 2024
- 420
- 517
- 29
Bnde cuma günü gidicem 6+2 oluyor geçen hafta gittiğimde duyulur demişti doktorBen bu hafta gidicem 6+5 duyulurmu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde cuma günü gidicem 6+2 oluyor geçen hafta gittiğimde duyulur demişti doktorBen bu hafta gidicem 6+5 duyulurmu acaba
Her şeyin hayırlısını diliyorum. Vardır bunda da bir hayırİnsan bu durumda hiç bişey demek istemiyor Sen kalbinin sesini ve drların tavsiyesine kulak ver sonuçta riskli bir gebelik olacak kaç tane olursa olsun sağlıkla kucağına alman dileğiyle Artık böyle şeyler düşünme akışına bırak mutlu olmaya bak cnm
Maalesef almasalar dördünü birden kaybedeceğim doğal yolla olmadığı için yaşamaları pek mümkün değilmiş…Aa dört kesemi oluşmuş yani dördüz annesi mı olacaksınız Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Hem üzülmeyin sizin izniniz ve rizanız olmadan kimse dokunamaz yavrularinıza.
Hayır kesinlikle ben istemiyorum. İstanbulda koç üni hastanesine gidiyorum. 6-7 doktor kurul kararı alıyormuş böyle durumlarda. Farklı doktorlar ile de görüştüm. Ailemde çok fazla doktor var hepsi aynı şeyi söylüyor. Doğal yollarla olsa yaşama ihtimalleri yüksekmiş. Ama ilaçlar ile hamile kaldığım için doğal yollarla oluşmadılar. Vücudum buna hazır değilmiş. 4 bebek besleyemezmişim. Ya 2 sinden vazgeçmem gerekiyor ya da 20. Haftada hepsini birden kaybedeceğim. Evet bir ihtimal varmış ama milyonda bir falan diyorlar. Ben de milyonda bir ihtimal için sağlıklı olan 2 çocuğumu da kaybetmeyi göze alamıyorum. Yani ne düşüneceğimi ne yapacağımı da bilmiyorum. Doktorlarım yine daha iyimser konuşuyorlar. İnternette başka doktorların bloglarını okuduğumda bebeklerle beraber annenin de vefat ettiğini çok okudum. Tablo korkutucu anlayacağınız… umarım kendiliğinden giderler böyle şeylere gerek kalmaz. Çünkü ben de çok korkuyorum ve yıprandım. Hiçbir şeye sevinemedim halaDoktorun ön gördüğü bi rahatsızlığınız falan mı var ? Ya da bebeklerde bi anomali? Ne den ısrarla sonlandırmak istiyorlar. Eğer sizin talebinizse saygı duyarım ama sizin talebiniz değilse ve her hangi bir sorun yoksa doktorlar sırf risk almamak için neden 2 cana kıyıyor. Küçük bir yerde mi yaşıyorsunuz ? Perinatoloji uzmanı ile görüştünüz mü?
Hadi inşallahBnde cuma günü gidicem 6+2 oluyor geçen hafta gittiğimde duyulur demişti doktor
Böyle konularda başka birinin kararınıza müdahil olması çok doğru olmaz. Ailenizle ve doktorunuzla kendiniz için en doğru kararı verirsiniz muhakkak. Bebeğim olacağını öğrendiğim günden beri benim de bebek ve kendim için bazı sağlık sorunlarım nedeniyle korkularım var. Doğumdan öncesi için de doğum için de korkuyorum. Size korkmayın diyemem, hepimiz insanız, annelik başlı başına bir korku evreni bence zaten. Ama sakin kalmaya, iyi düşünmeye çalışın. Ben sadece tevekkül etmeye çalışarak, Allahın dediği olur diyerek ayakta kaldım. Doktorların dediklerini elbette dikkate alın aksini söylemiyorum. En önemlisi önce sizin sağlığınız. Korkunuzu yok etmeye çalışın, moralinizi yüksek tutun. İnşallah her şey sizin için çok güzel olur.Hayır kesinlikle ben istemiyorum. İstanbulda koç üni hastanesine gidiyorum. 6-7 doktor kurul kararı alıyormuş böyle durumlarda. Farklı doktorlar ile de görüştüm. Ailemde çok fazla doktor var hepsi aynı şeyi söylüyor. Doğal yollarla olsa yaşama ihtimalleri yüksekmiş. Ama ilaçlar ile hamile kaldığım için doğal yollarla oluşmadılar. Vücudum buna hazır değilmiş. 4 bebek besleyemezmişim. Ya 2 sinden vazgeçmem gerekiyor ya da 20. Haftada hepsini birden kaybedeceğim. Evet bir ihtimal varmış ama milyonda bir falan diyorlar. Ben de milyonda bir ihtimal için sağlıklı olan 2 çocuğumu da kaybetmeyi göze alamıyorum. Yani ne düşüneceğimi ne yapacağımı da bilmiyorum. Doktorlarım yine daha iyimser konuşuyorlar. İnternette başka doktorların bloglarını okuduğumda bebeklerle beraber annenin de vefat ettiğini çok okudum. Tablo korkutucu anlayacağınız… umarım kendiliğinden giderler böyle şeylere gerek kalmaz. Çünkü ben de çok korkuyorum ve yıprandım. Hiçbir şeye sevinemedim hala
Bence buna hiç ama hiç takılmayın. Tedavi ile olsa onlara ne olmasa onlara ne? Ağzı olan konuşuyor. Ben de eşimin annesine hamile olduğumu söyledim. Bana dedi ki artık herkese verecek bir cevabım olacak, şükür. Ben de kimseye söylememesini, düşük riskinin yüksek olduğunu, hem kimseyi ilgilendirmediğini söyledim. Bizim oralarda olan bir şey bu sorulur normal dedi bir de böyle deyince. İnsanlar bazen iyi niyetlerinden bazen eğitimsizliklerinden boşboğazlık ediyorlar. Ama o nasıl olmuş diyenler safi kötü insanlarmış, neden duymalarini istemediğinizi anlaşılıyor. Canınızı sıkmayın, hiç değmez.Hanımlar gebeliğim daha yeni haliyle en yakınlarıma söyledim amma velakin sevdiğim bir kişi duymasını istemediğim kişilere ağzından kaçırmış onlarda tedavi ile mi oldu yeni mi ne kadarlık bilmem ne falan demiş morelim bozuldu... Daha kuzumu doğru dürüst göremedim kalp atımını duyamadım ve şuan morelim bozuldu bir sıkıntı olur vs olur diye canım sıkıldı....
hamilelik öncesinde değerlerim düşük olduğu için demir d vit folik asit ve magnezyum kullanıyordum aynı şekilde devam ediyorum doktorum sorun olmayacağını söyledi cuma günü kontrolüm var geçen hafta kese görünmemişti ona göre tekrar değerlendireceğizMerhaba kızlar şuan hangi takviyeleri kullanıyorsunuz ? Doktorunuz hangi vitamini önerdi
hiç takılmayın böyle şeylere nasıl olduğunun ne önemi var siz 9 aylık serüveninizin keyfini çıkarınHanımlar gebeliğim daha yeni haliyle en yakınlarıma söyledim amma velakin sevdiğim bir kişi duymasını istemediğim kişilere ağzından kaçırmış onlarda tedavi ile mi oldu yeni mi ne kadarlık bilmem ne falan demiş morelim bozuldu... Daha kuzumu doğru dürüst göremedim kalp atımını duyamadım ve şuan morelim bozuldu bir sıkıntı olur vs olur diye canım sıkıldı....
ağzından kaçırmış olan kişiyi de radarınıza alın bence. kolay değil öyle ağızdan kaçırmak hu muhteşem haberi alelade birisi değil anne babası söylemeliydi. neden yapmış bunu? eminim kötü niyeti yoktur da söylemiş olması da doğru değil, içinizi ferah tutun, inanıyorsanız meryem suresi dinleyin felak nas okuyun. rabbim evlatlarımızı huzurla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin annişlerHanımlar gebeliğim daha yeni haliyle en yakınlarıma söyledim amma velakin sevdiğim bir kişi duymasını istemediğim kişilere ağzından kaçırmış onlarda tedavi ile mi oldu yeni mi ne kadarlık bilmem ne falan demiş morelim bozuldu... Daha kuzumu doğru dürüst göremedim kalp atımını duyamadım ve şuan morelim bozuldu bir sıkıntı olur vs olur diye canım sıkıldı....
bende her gün açıp dinliyorum meryem ve yusuf suresiağzından kaçırmış olan kişiyi de radarınıza alın bence. kolay değil öyle ağızdan kaçırmak hu muhteşem haberi alelade birisi değil anne babası söylemeliydi. neden yapmış bunu? eminim kötü niyeti yoktur da söylemiş olması da doğru değil, içinizi ferah tutun, inanıyorsanız meryem suresi dinleyin felak nas okuyun. rabbim evlatlarımızı huzurla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin annişler
çok çok rahatlatıyor di mi.. huzur doluyo insanın içi. arada bebekle konuşuyo musun ben bazen birine sinirlendiğinde ona anlatıyorum böyle böyle oldu diye hahah ya da güzel bi şey olduğunda anlatıyorum şöyle oldu vs diyebende her gün açıp dinliyorum meryem ve yusuf suresi
evet konuşuyorum gerçekten erken olmasına rağmen bu kadar çabuk varlığına alışmama çok şaşırıyorumçok çok rahatlatıyor di mi.. huzur doluyo insanın içi. arada bebekle konuşuyo musun ben bazen birine sinirlendiğinde ona anlatıyorum böyle böyle oldu diye hahah ya da güzel bi şey olduğunda anlatıyorum şöyle oldu vs diye
ay evet ben de kız o ağlaya ağlaya gülen yerleri yumruklayan emojiyi nasi yaptinnevet konuşuyorum gerçekten erken olmasına rağmen bu kadar çabuk varlığına alışmama çok şaşırıyorum
işyerinde pc den giriyorum yanıtlaya tıklayınca üstte üç nokta var ayrıntılı düzenleme yazıyor ordan emoji seçiyorumay evet ben de kız o ağlaya ağlaya gülen yerleri yumruklayan emojiyi nasi yaptinn
Canınızı sıkmayın tedavi ile olsa ne oluyormuş kimi ne ilgilendiriyor.Güzel şeyler düşünün inşallah kalp atışını da duyacaksınız bebişinizi sağlıcakla kucağınıza alacaksınız.Olumsuz bir şey olacaksa her zaman olacak herkesin başına gelebilir bu ayıp veya kusur değil her şey bizim için.Ama sen bunları düşünüp canını sıkma bu süreci güzelce geçirBazen patavatsızca konuşanlar olacak her zaman oluyor gereken yerde herkese gereken cevabı verip önümüze bakacağız kimseyi hiçbir şey ilgilendirmiyorHanımlar gebeliğim daha yeni haliyle en yakınlarıma söyledim amma velakin sevdiğim bir kişi duymasını istemediğim kişilere ağzından kaçırmış onlarda tedavi ile mi oldu yeni mi ne kadarlık bilmem ne falan demiş morelim bozuldu... Daha kuzumu doğru dürüst göremedim kalp atımını duyamadım ve şuan morelim bozuldu bir sıkıntı olur vs olur diye canım sıkıldı....