Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Bulantı ve afedersin istifrar edince çok zor oluyor sabah kahvaltisan sonra özellikle açken olsa anlarım koku hassasiyeti bendede var evet suan

Hayırlı olsun bı kaç kere daha beta baktirin sonra beklemeye geçersiniz doktorum bana 6000 olunca karından görünür demişti 5+1 de keseyi gördük

Bulantı ve afedersin istifrar edince çok zor oluyor sabah kahvaltisan sonra özellikle açken olsa anlarım koku hassasiyeti bendede var evet suan
Geçer inşallah ama 3 aya kadar devam edenler varmış.Bizde hamileliğimi eşim ve annem biliyor aile apartmanında oturuyorum midem bulanınca gizlemeye çalışıyorumZaten bir yerim ağrısa midem bulansa hemen hamileliğe yoruyorlar

Kızlar merhaba. Benim Bat 14üydü. O gün beta 140 çıkmıştı. Bir daha kan vermedim. Çarşamba gününe kadın doğuma randevu aldım. Sat a göre 4+5 olacak. Kese görme ihtimali var mı sizce

Kızlar merhaba. Benim Bat 14üydü. O gün beta 140 çıkmıştı. Bir daha kan vermedim. Çarşamba gününe kadın doğuma randevu aldım. Sat a göre 4+5 olacak. Kese görme ihtimali var mı sizce
HAYIRLI olsun sağlıkla gelsin inşallah evladınız, ben 4+3 de gördüm ama çok minik ti alttan muayene ile 5+3 lü haftalarda daha net olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…